Още една жертва на катастрофата заради дупка край Варна

Една от ранените жени е издъхнала, другата пострадала е в тежко състояние
Обновена: 8 яну 2013 14:54 | 8 яну 2013 12:03,
78

Снимкa: Impact Press Group

Още една от жените, пътували в „Опел“-а, който тази сутрин се вряза в автобус на крайезерния път във Варна, е починала. Лекарите са се борили няколко часа за живота й, но не са успели да спасят 58-годишната жена.

Състоянието на другата пътничка в автомобила, която е на 49 години, остава критично, съобщиха от Спешния център.

Припомняме, че тежкият инцидент стана около 7 часа тази сутрин в близост до село Езерово. В опит да избегне дупка на пътя „Опел Тигра“ се занесъл по заснежения път и се ударил странично в идващия насреща автобус с работници. В леката кола пътували три жени. На място загинала шофьорката, която е 54-годишна.

Още по темата
Тя и нейните спътнички били служителки на варненската болница “Света Анна” и отивали на работа.

Пострадали хора от автобуса няма. Пробата за алкохол на водача му е отрицателна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още по темата: ОпелВарнаКатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
13
 
! Отговори
коко преди 11 години
оня ден един милиционер ме убеждаваше че и те карали по дупките на пътищата,да не съм се ядосвал.карат си служебните коли а с личните сигурно ги заобикалят и псуват
37
5
 
4
 
! Отговори
А преди 11 години
45ПетровТи да не си от тея дето е трябвало сутринта да опесачат заледения път
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От ЕС дават парите за магистрали - Брюксел не се интересува от републиканската пътна мрежа, а Бойчо ептем. Той е сложен да изпълнява желанията на европейските и американските олигарси.
35
0
 
4
 
! Отговори
a преди 11 години
трагедия :(
34
4
 
15
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Значи, какъв е извода?Караш си колата, караш си колата, караш си колата... път равен, и хоп - дупка!Бум, тряс, падаш в черна дупка и в следващия момент те няма!После те копат и ти пее поп?А? Така ли бе, Бойко? Това ли е България? Това ли заслужава "матер'яла"?
33
2
 
16
 
! Отговори
мда преди 11 години
Дупка до дупка, не обработени и заледени пътища и ето резулта...
32
14
 
10
 
! Отговори
Петров преди 11 години
Тази дупка е имала нещо зъб на шофьорката,как иначе при хиляди коли минали оттам,точно на нея и е скроила такъв номер?!И дупките и снега и поледицата и сгазеното куче на пътя и падналия чувал от някой камион и внезапно изкочилото животно на пътя -всичко това са част от така наречената ПЪТНА ОБСТАНОВКА,която всеки шофьор е длъжен да преценява и да съобразява скоростта и реакциите си с нея,а ако не може да се справи,то просто да си носи последствията без да се оправдава-КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ...
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До statistikaсамо за статистика, това няма нищо общо с управлението на герп, дори и да е вярно.
30
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До January'13Ти май не обичаш да четеш. Катастрофата НЕ Е ВЪВ ВАРНА. Станала е в Общщина Белослав, на път от Републиканската пътна мрежа. Държавата е "герберска" вече 4та година.
29
4
 
9
 
! Отговори
mrazq_da_mrazq преди 11 години
Мам*цата ви и к*п*ленца... дето сте отговорни за това състояние на пътищата... всичките да ви удавят в локви в същите тия дупки!
28
0
 
17
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Докато кмет на Варна е хомосексуалиста Кирил Йорданов града и околностите ще тънат в разруха.
27
4
 
10
 
! Отговори
January'13 преди 11 години
Варна е "герберска" от малко повече от година, а допреди това червена. От тази червена политика резултатът е: обляни в червено пътища.Не знам дали правите съпоставка с други градове в страната, но във Варна новите неща за 10 години са рекламите по билбордовете и едно кръгово по пътя за Златни пясъци. А уж морска столица на България...Съболезнования!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимни Хора защо говорите глупости и с 80 да се блъснеш в АВТОБУС?!? ще се намелиш брутално. Естествено, че главната причина за катастрофата е наличието на кратер на пътя!!!
25
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая е била на автопилот.Какво е другото обяснение от тва да забележиш дупка в последният момент и да навлезеш в насрещното не забелязвайки автобусът с размери на малка къща в насрещното.И бял на всичкото отгоре... Интересно ако и направят тест за алкохол и наркотици какво ще покаже.Доста неадекватно пътно поведение.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам как е помляна колата.. само дупката ще да е била причината..
23
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пътя НЕ Е "във" Варна както е написано, не е дори и в Община Варна. Местопроизшествието е в община Белослав, а пътя е републикански. Състоянието на пътищата във Северо-иозточна България е трагично, като вината за това е изцяло на Държавата и управляващите.
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като не ядете асфалт, така е...
21
9
 
8
 
! Отговори
Другаря Тодор Живков преди 11 години
Хаха. Другарки и другари,по мое време нямаше скъпи коли, а Жигулки и Московци. Будалеехте вие по лъскавите стоки на капитализЪма, на ви сега изгнили Опели. И дупки нямаше по пътищата, щото ние от БКП-то колкото и да крадяхме винаги имаше за народа. Сега ония отгоре крадат, вие стоите гладни.
20
1
 
13
 
! Отговори
експерт преди 11 години
То магистралите след 1 година експлоатация се превръщат в Кърпено килимче какво остава за третокласните пътища.В градовете пък малките улички вече си ги поправяме с бетон и си купуваме автомобили с повишена проходимост.Преминаване през хубава дупка 25 см дълбочина с 60 км/ч означава 2 гуми и джанти та затова се заобикаля на всяка цена.С по висока скорост може да се прелети но пак има поражения.Не знам кое е по добре да има или няма дупки.,тикви,плевни,картофи и др. водещи капацитети.
19
2
 
5
 
! Отговори
Косамо преди 11 години
До 19А данъка бе к*р сплескан? Батиии тъпака