Протести в страната в подкрепа на Енимехмедов

Наказание за делегатите, настояваха протестиращи
Обновена: 2 фев 2013 16:20 | 2 фев 2013 16:19,
93
Протести  в страната в подкрепа на Енимехмедов
Протестът в Бургас Снимка: БТА

Протести във София, Варна, Бургас и Пловдив се проведоха днес под наслов „Съд за делегатите, пребили Октай Енимехмедов“.

В София протестът се проведе пред Народното събрание, а в останалите градове – пред Съдебните палати.

Въпреки че в социалните мрежи хиляди души бяха заявили желанието да участват в протеста, той мина спокойно и с по-малко хора от очакваното.

Организаторите коментираха от площада пред парламента, че Инициативният им комитет щял да прерасне в граждански такъв, събщи bTV.

В понеделник щял да бъде внесен "сигнал" до главния прокурор Сотир Цацаров, написан от юристи, който настоява за съответното наказание над делегатите.

Във Варна десетина души излязоха на организиран мирен протест срещу “делегатите”. Протестът премина тихо и символично пред сградата на Окръжен съд Варна.

Още по темата
В изявление пред медиите Светлин Великов, представител на националистическа организация, каза, че протестът е насочен срещу българското правосъдие и двойния модел в страната. Той посочи, че от организацията осъждат деянието на Октай Енимехмедов и коментира, че не е това начинът, по който трябва да се влияе на обществото, но се противопоставят и на липсата на реакция спрямо варварското нападение върху него от страна на „делегатите”.

Около 20 души се събраха пред Съдебната палата и в Пловдив.

„Ние сме срещу демонстрацията на саморазправа, тъй като това е израз на беззаконие. Имената на биячите ги има в интернет, а правосъдната система се помайва. “, коментира протестираща.

В Бургас също се събраха неколцина протестиращи в подкрепа на Октай Енимехмедов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 11 години
sad za ba6ibozusite.oktai geroi
83
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 11 години
abe slojete im snimkite i da gi zapluvame.divasi i ba6ibozusi.vidiaxme gi kakvo predstavliavat.oktai e geroi za men.
82
0
 
0
 
! Отговори
mimi преди 11 години
abe oktai e hgeroislojete im snimkite i da minavame i da gi zapluvame.ba6ibozusin i kradsi sa te ne sa deputati.
81
0
 
5
 
! Отговори
АНТИ ДПС И ДПС ГЯУРИ преди 11 години
До АнонименДо 83ЯВНО ТИ СИ РЕЗНАТИЯ ОТДОЛЕ ЗАТОВА БЕСНЕЕША АНТИКОНСТИТУЦИОННАТА ПАРТИЯ ДПС С ЛРОТЕСТИ НА УЛИЦАТА ЛИ Я СЪЗДАДОХА ИЛИ С БЛАГОСЛОВИЯТА НА СЪЩОТО ТОВА"ЧЕСТНО"МВР-ДСИМА ЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БАЗ УЧАСТИЕТО НА БИВШ ИЛИ НАСТОЯЩ ПОЛИЦАЙТОВА НЕ СА ПОМАЦИТЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ КОИТО И АЗ СЪМ КРИЛ И СЪМ ИМ ОСИГУРЯВАЛ РАБОТА КОГАТО ГИ ПОКРЪСТВАХАДПС КАКТО И ОСТАНАЛИТЕ "ДЕМОКРАТИЧНИ" ПАРТИИ БЯХА СЪЗДАДЕНИ ОТ МВР-ДС И ЛИДЕРИТЕ ИМ ДО ЕДИН СА АГЕНТ ПРОВОКАТОРИВСЯКО ДЕЙСТВИЕ РАЖДА ПРОТИВОДЕЙСТВИ
80
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аиде админите да не се ослушват ами да резнат тая глупост от доле ;)
79
1
 
6
 
! Отговори
До 83 преди 11 години
Хейтърче, освен анти в ника ти, обиди срещу българските помаци, ДПС, полицаите и кой ли още не, си упражни трите гънки. Всеки живеещ на територията на БГ е българин. Уважавам полицаите, от тях има хора достойни за уважение. Има законни начини за протест. Вземи пример от zakarii!!! Като не ти харесва партия основана на етнически принцип протестираш, дигаш си дъто и на улицата. Не да вадиш оръжие срещу човек! Има законни начини за недоволство. Не крещи с главни букви, като истерична лелка, хи хи!
78
0
 
1
 
! Отговори
zakarii преди 11 години
Здравейте приятели във фейсбук имаме Подписка за намаляване на броя на депутатите ако желаете се включете да ни подкрепите.Благодаря и усмихнат ден от мен .
77
4
 
2
 
! Отговори
АНТИ ДПС преди 11 години
До Хе хеДЕЖУРНИЯ *** ЗАПОЧНА ДА РАЗВИВА ПАРТЕНКИТЕ СИ И ЗАМИРИСА НА *** !БИЛ НАРКОМАН, БИЛ НАРКОПЛАСИЬОР, БИЛ ИМАЛ КРИМИНАЛНО ДОСИЕ !МАЙЧЕ СИ ЧЕНГЕ ОСВЕН *** !А ФАКТА, ЧЕ НИКОЙ ОТ ЗАДЪЛЖЕНИТЕ ДА ГО СТОРЯТ НЕ СТРЕЛЯ ИМЕННО ДОКАЗВА, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ПОШЛА ИНСЦЕНИРОВКА !КАТО ПРИБАВИМЕ И ТОВА КАК БАШ ГЮВЕНДИЯТА ЧЕТЕШЕ ДОКЛАДА - ЛИЧЕШЕ СИ, ЧЕ ГО Е ТРЕНИРАЛА ПРЕД ОГЛЕДАЛОТО ПОНЕ ЕДНА СЕДМИЦА ВСИЧКО Е ЯСНО !ПОЛУТАТАРИНА подполковник ААМЕД ДОГАН СТАНА МЪЧЕНИК - ВЪРХА НА ИСЛЯМСКИТЕ ГЕРОЙ
76
1
 
3
 
! Отговори
АНТИ ДПС преди 11 години
До европаДОБРЕ, ЧЕ ОТИДЕ ДА МИЕШ *** ТА ДА НИ ОБЯСНЯВАШ КАК Е НА ЗАПАД !АКО БЕШЕ НА ЗАПАД *** ЩЯХА ВЕЧЕ ДА СА ОСЪДЕНИ И В ЗАТВОРА ВЕЧЕ НА ТЯХ ДА СА ИМ СВАЛИЛИ ПАНТАЛАНИТЕ 4-5 ПЪТИ !ЗА ЛЪВ /В СЛУЧАЯ РАЗБИРАЙ ***/ НЯМА ЗАКОНИ - ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА !ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ ИЛИ ИНАЧЕ СЕ ПРЕВРЪЩА В ПРИВИЛЕГЕЯ !
75
3
 
2
 
! Отговори
европа преди 11 години
като ви 4етем приказките вие пове4ето сте за панделата за насаждане на омраза етнос ,раса,ре ии т.н в демократи4ните страни няма такова нещо а в щатите за думата,, ***'' си в панделата по бързата процедура бързо забравяте че сте член на евросъюза вместо да се откриват нови работни места да се подобри условията за живот обществото се занимава с правораздаване и т.н... има си Прокуратура ,Съд на тях това им е работата сп. а за газови и всякакви,хладни оръжия да има разрешителен режим
74
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моралът и ценностите на една нация са отразени в нейното законодателство. Ето защо са измислени и институтите на неизбежната самоотбрана и крайната необходимост. Ето защо и в закона е фиксирано какво се случва при превишаването им. Няма идеално общество и архивни кадри не са ми необходими за да ми е ясно, че и нашето не е такова (както и американското такова-видно явно от кадрите за които говориш). За мене отношението на делегатите по много малко се различава от отношението на Енимехмедов.
73
2
 
4
 
! Отговори
До 78 преди 11 години
Извинявай ако съм те обидил, съжалявам. Но се опитвам да разбера и другата страна, а именно първа реакция срещу човек насочил оръжие е обезвреждането му и извеждането му по безопасен начин. Те му препбъркваха джобовете, за евентуално наличие оръжие и боеприпаси, боят беше емоционална реакция. Не ми харесва, някой просто не си свърши работата. Когато извеждаха убиецът на Кенеди в САЩ, ако не беше кордонът от охрана, убиецът щеше да е убит от тълпата, гледай архивните кадри. Лек ден! :)
72
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Хе хе.Съгласен съм, че Енимехмедов е такъв. Питам само, това променя ли факта на упражненото насилие над приведен вече в безпомощно състояние индивид, от лица под афект... Можеш да си дрункаш квото искаш-явно обичаш да се четеш тука и да си гледаш плюсчетата и минусчетата, ама вземи поконтактувай с некой компетентен в сферата на наказателното право, и тогава заповядай да ръсиш мъдрост. Със здраве и без лоши чувства :)
71
2
 
4
 
! Отговори
Хе хе преди 11 години
До 76, стига със словесна диария! Цинично е един 25 годишен дилър и мутра да наричате момче, мъж за първа страница на вестник Труд. Момче било да не е на 10 или 15.Не е направил еди кво си - а е насочил пистолет, демек убиец. Ако някой насочи пистолет в главата ти, дали ще мислиш бойно ли е оръжието или газово, а, ***. Ако това беше в демократична държава тая мутра щеше да е убита на място още в момента на вадене на оръжието.
70
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Хе хеСтига снася мозъчни акита, моля те! Факта, че Енимехмедов е направил еди-кво си, не променя факта, че башибозуците са направили другото. Д,,,,,а накания популист! За всяко престъпно деяние или нарушение трябва да им ответна реакция, вземайки се в предвид обстоятелствата.
69
5
 
5
 
! Отговори
Хе хе преди 11 години
Боже, докъде сме стигнали? Да защитаваме една мутра и наркоман, който е пласирал дрога на децата ни! Нещо перверзно и извратено има в съзнанието на този народ. Малаумието стигна дотам, че сравнихте наркодилър с Левски. Дали ако този дилър насочи пистолет срещу вас или член на семейството ви, ще го защитавате? Вместо да протестирате срещу високи цени на парно, ток и др. защитавате една мутра, дилър на дрога и социопат. Народа изтрещя!
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Точно така съм гледал по NAT GEO, как 12 шимпанзета пребиха едно от техния вид с камъни и удари до смърт. Водещия каза, че, ако можем да разберем защо тези шимпанзета убиха по толкова жесток начин себеподобно, вероятно ще разберем защо и хората убиват. Ако нямаше все пак толкова камери на телевизии, тия щяха да направят същото. Така е убит от турците епископ Висарион Смоленский. Направили са тялото му на пита.
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До REPORTER Какво си мислиш тия 20 сигурно са от селата съвестни , то не както пред компа да се плямпа пред компа почти 90% са далеч от обществото и не смеят да излизат разбираш нали болни са :))
66
3
 
9
 
! Отговори
АНТИ ДПС преди 11 години
До АнонименНЕ САМО ЗА ЛИНЧА, А И ЗА СЕКСУАЛНИ ИЗВРАЩЕНИЯ - НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ МУ СВАЛИХА И ГАЩИТЕ НА МОМЧЕТО И СЕ ГОТВЕХА ДА ГО ОНОДОТ ПО СТАР МИСИЛМАНСКИ ОБИЧАЙ !ТОВА СА ИЗВРАТЕНИ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ *** !КАКВО ПРАВЯТ ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЯХ В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ?ТОВА Е НЕДОПУСТИМО - ДА СИ ХОДЯТ В АНАДОЛА И ТАМ ДА СИ СВАЛЯТ ПАНТАЛОНИТЕ И ДА СЕ БАРАТ ПО ДУПКИТЕ !МВР,ЖАНДАРМЕРИЯ,ПРОКУРАТУРА, ПРИМИРА СЛЪЦЕ КАКВО СТАВА !НЯМА ЛИ ЕЛЕМЕНТАРНА ВЛАСТ В РБ ИЛИ ДА СИ Я ТЪРСИМ САМИ КАТО ОПИЦ !
65
2
 
9
 
! Отговори
АНТИ ДПС преди 11 години
КОГА ЩЕ ОСЪДЯТ ЛИНЧА НА *** НАД ОБЕЗОРЪЖЕН, ПОВАЛЕН НА ЗЕМЯТА И БЕЗЗАЩИТЕН ЧОВЕК ! ВЕРСИЯТА, ЧЕ СЕ БИЛИ ШАШНАЛИ НЕ МИНАВА ЗАЩОТО ОЩЕ УТРЕ ЩЕ СИ ИЗВАДИМЕ МЕДИЦИНСКИ, ЧЕ ЛЕСНО СЕ ШАШВАМЕ И ЩЕ ОБИКАЛЯМЕ ОКОЛО ПАРЛАМЕНТА ! И КАТО СЕ ШАШНЕМЕ .................... ТОВА Е ВРЪХ НА БЕЗЗАКОНИЕ И ОРГАНИЗИРАНА САМОРАЗПРАВА ! ВСЕКИ КОЙТО ИЗГЛЕДА КАДРИТЕ НА ЛЯВАТА КАМЕРА С-У ТРИБУНАТА ЩЕ ВИДИ ЯСНО И КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРА И КАК ГИ ОРГАНИЗИРА ! НЕ МУ ЗНАМ ИМЕТО НА ПРИМАТА ! ПРОКУРАТУРА, КЪДЕ СТЕ ?