45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива

Това е основната версия за открития вчера овъглен труп в Пловдив
Обновена: 15 мар 2013 21:57 | 15 мар 2013 21:57,
144
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива
Мястото, на което бе открито тялото на фризьорката. Снимка: Bulphoto

45-годишната Даниела Накова се е самозапалила. Това е основната версия, по която работят разследващите, след като откриха овъгления й труп на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив.

В четвъртък около 7,40 часа сутринта минувачи сигнализираха за обезобразеното тяло на едно от пловдивските тепета. Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза.

Още по темата
„Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности.”, заяви за Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев. „Има голяма вероятност заради свои заболявания жената да се е самозапалила.”, добави прокурорът.

По информация на разследващите тя е имала психични отклонения. Поискана е справка от диспансера за психични заболявания в Пловдив.

Аутопсията обаче е отхвърлила версията за убийство.

Близките на жената, която е работила като фризьорка, са потресени от случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от платени комунистически писачи. Вие сте виновни за тези самозапалвания заради истерията която разгаряте по форумите и промиване мозъците на психично нестабилните. Не ви ли е срам поне малко за глупостите които ръсите. Фризьорките не са от бедната част от населението. За да се запали тази то е в резултат от психическо въздействие а не защото е бедна.
18
5
 
4
 
! Отговори
До 20 преди 11 години
Е, добре де, като е така що не драснеш и ти клечката? Община ли си нямате в селото или огънче нямаш?
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До преди няколко години как нямаше един да се самозапали?Сега всеки ден човек гори пред парламент,община или обществено място.Гробаджийте избиват матриала,като го докарват до просешка тояга!
16
19
 
5
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Предпочитаме да запалваме еврейски дечеца! Цяла йешива може да се запали само с една клечка, разбира се при добро поливане с бензин. След това дълго ще мирише на печени ***. Също така евреи могат за се убиват и при най разнообразни ситуации - да кажем на погребението на изгорялите дечица. - От Българска Национал-социалистическа Партия Адолф Хитлер.
15
5
 
13
 
! Отговори
Кво правите бе? преди 11 години
С такава медийна реклама на самозапалването като акт в бг скоро няма да останат живи психичноболни! Кога ще се замислят журнолята?
14
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ И РАБОТЕЛА КАТО ФРИЗЬОРКА. А БЕ ТИЯ ИМАТ ЛИ ВРЪЗКА С ГЛАВНИЯТ МОЗЪК? КАК МОЖЕ ЛУД ЧОВЕК ДА РАБОТИ? АЗ ПОНЕ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТАКИВА. ТИЯ НИ ВЗЕХЕ ЗА МЕЗЕ.
13
5
 
21
 
! Отговори
Символът на ГЕРБ преди 11 години
Хората-факлиДо днес са 5-има! За по-малко от 2 месеца...
12
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С психически отклонения...Гледала е по тв, че да се самозапалиш е геройство и цялата държава те възхвалява... Колко й трябва... Медиите да си турят по една черна лентичка в знак на траур, щото този път те са подстрекателите...
11
1
 
17
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
СТАНА МОДЕРНО.....НО ПОВЕЧЕ Е ТРАГИЧНО.....
10
4
 
28
 
! Отговори
Небуканезър преди 11 години
Вие сте в матрицата! Вие сте роби на системата, родени сте роби и ще умрете роби! Единствения начин да се спасите е да си отворите очите за истината! ДА, истината БОЛИ, но ще ви направи свободни и ще ви даде СИЛА!
9
3
 
25
 
! Отговори
лейт.хорейшо преди 11 години
Бързо се решават тия случаи - самоубиикасуперсадист - или ще се самазапали или ще се простреля няколко пъти в гърба, или ще падне на кухненския нож десетина пъти докато бели картофи .
8
2
 
38
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
по принцип, самозапалването е вид протест, защо ще го прави там където никои няма да е види, по скоро си е чисто убийство а запалването е да се прикрият следи, но по е лесно версията на следователите, нали не била добре психически, а може и от многото филми където гледам да мисля така
7
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И какво е накарало разследващите след аутопсията да заключат че не е убита.Може да са я завлекли в парка и да са я убили чрез запалването, а не тя сама да се е заляла и запалила.Интересно хем с психични отклонение хем фризьорка, как са и позволили да се приближава до хора с ножица в ръка. ПОредния миришещ случай, полицията отново не може да съчини правдоподобна история.
6
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не че нещо ама мътрва нема как да се самозапали.
5
3
 
6
 
! Отговори
do 1 преди 11 години
AZ NE SMIATAM DA SE SAMOZAPALVAM OBA4E AKO NE PO4NE DA SPOUPRAVIA POLOJENIETO IMA MNOGO NESHTO ZA GORENE.LEKA I PRAST NA JENATA SMIATAM 4E TUK DRUG E TRIABVALO DA IZGORIII
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди много години един много стар бръснар ми каза,че и на кръстопът да застане,ще си изкара хляба.
3
11
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
обичам демокрацията тя ми дава свободното право да се самозапаля от хубавия живот
2
39
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само Герб ,седерастия и свободия !
1
24
 
39
 
! Отговори
Сашол с ума преди 11 години
Един по един всички ще се запалим и ще преотстъпим къщите си, апартаментите си и родината си на империалисти, евреи, ционисти и др.