45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива

Това е основната версия за открития вчера овъглен труп в Пловдив
Обновена: 15 мар 2013 21:57 | 15 мар 2013 21:57,
144
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива
Мястото, на което бе открито тялото на фризьорката. Снимка: Bulphoto

45-годишната Даниела Накова се е самозапалила. Това е основната версия, по която работят разследващите, след като откриха овъгления й труп на една от алеите на Младежкия хълм в Пловдив.

В четвъртък около 7,40 часа сутринта минувачи сигнализираха за обезобразеното тяло на едно от пловдивските тепета. Прокуратурата е назначила съдебно-медицинска експертиза.

Още по темата
„Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности.”, заяви за Dnes.bg говорителят на Районна прокуратура – Пловдив Атанас Илиев. „Има голяма вероятност заради свои заболявания жената да се е самозапалила.”, добави прокурорът.

По информация на разследващите тя е имала психични отклонения. Поискана е справка от диспансера за психични заболявания в Пловдив.

Аутопсията обаче е отхвърлила версията за убийство.

Близките на жената, която е работила като фризьорка, са потресени от случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
45-годишна фризьорка от Пловдив се е запалила жива....................................................Това няма да го коментирам!Само моля,всички пишещи ***,да ги върнат във втори клас!
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 43 i vsicki kato nego-ei marzelivci abe q si saberete edin kufar i stanete da si tarsite rabota aman ot depresirani ne gi sagalqvam az po sveta ima mnogo mesta stiga da ti stiska da se borish za ediniq hlqb
37
0
 
22
 
! Отговори
ХМ! преди 11 години
САМОЗАПАЛИЛА СЕ ЖИВА А ВИЕ КАК ИСКАТЕ МЪРТВА ЛИ ДА СЕ САМОЗАПАЛИ Я МИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ЗАГЛАВИЯТА
36
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пролетно време е. Лудите се активизират.
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Самото дело, което водим е срещу неизвестен извършител, който евентуално е склонил лицето да се самоубие, но ние сме длъжни да изчистим всички възможности"Неизвестният извършител е известен,мога да ви го посоча,лицето Бойко Методиев Борисов и неговата шайка главорези,които доведоха до пълно отчаяние и базнадежнаст болшинството от своя народ.Крайно време е да бъдат съдени за убийство!
34
6
 
1
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Самоубийството е Велик удар по врага в случай че е от монах, от отказал се от света и като жертва предлага себе си. За останалите, а те съвсем не са пренебрегнати от Този който е създал живота, убийството на поробителя, в случая евреите е благословен подвиг.
33
10
 
3
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Да, СерГей е подходящ за начало на хигиенната акция - ДДТ за ***!
32
3
 
7
 
! Отговори
Грешиш, 37 преди 11 години
Пробуждането на един българин не може да доведе до неговото самоубийство било то и ритуално. По-скоро ритуално убиване на някакъв народен изедник. Примерно СерГей провесен гол и поруган на уличен фенер. Да отнемеш живота си не е саможертва! Да приемеш да ти бъде отнет живота от ръката на врага - да.
31
4
 
0
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Една особеност на геноцида: Не е толерантно да става дума за плана Ран-Ът. Ами народе, това си е реакция точно по плана! От - Българска Национал-социалистическа Партия Адолф Хитлер, която си чака реда, независимо дали ще го има народа. Избиването на евреите за нея е по важно от всичко останало.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
5
29
4
 
41
 
! Отговори
eve1 преди 11 години
Вече достатъчно невинни хора изгоряха.Време е да запалим политиците,докарали ни до тук.
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** карма...преди 130 години търново е станало първи революционен окръг за априлското въстание...а сега пак моя град стана на4ало на нещо ново, нещо страшно.дано управниците се осъзнаят
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дали се е самозапалила "жива", или е запалена "не жива", нека се изясни първо, пък тогава пишете.
26
3
 
21
 
! Отговори
Шерлок преди 11 години
Това не е ритуално самозапалване! Не е публично и няма кауза. Убиецът е избрал запалването, за да излезе от ситуацията, но мн неща не се връзват и се различават от другите случаи на самозапалване. Жената се е самозапалила тайно? Полицията да си свърши работата!
25
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абсурдното заглавие...
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука само се пуска мухата. Лабилните се поливат с бензин, а хитрушанковците си гледат интереса. Но на приказки хитрушанковците също биха направили като лабилните, въпросът е, че си остават само с приказките.
23
0
 
9
 
! Отговори
Харабейшо ;) преди 11 години
струва ми се, че някой интернет-любовник е драснал клечката.Пишеше преди, че във фейса се описала като романтична, чувствителна...ала-бала...за жена на 45, това описание означава само едно :"Търся си любовник"....дали разследват в тази посока, май все по-чести станаха такива необмислени интернет-срещи.Тя може и да не е с психични отклонения, но този с който се е срещнала...дали не е!?Иначе...какъв ще го дири посред нощ на алея в парка!?
22
1
 
4
 
! Отговори
Злодей преди 11 години
Кибритлийте тука да заемат достойна позиция! Или да драснат клечката или да замълчат! Това, че още щракате по клавиатурите е в противоречие с това, че единствения изход, който правителството ви е оставило е да изгорите?! Празни приказки на никой тука не му се четат!
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
План Ран-Ът.
20
0
 
8
 
! Отговори
до 16 преди 11 години
Не че има значение, но е за по-малко от един месец. Първото самозапалване е било на 18 февруари в Търново. Днес са почели запалилият се там, а приятелите му смятат, че е нямал психични проблеми, както го изкарваше Цветанов. Светла им памет.