Роми си спретнали незаконен бивак в Бургас, пъдят ги

В катуна имало и невръстни деца
Обновена: 29 мар 2013 14:47 | 29 мар 2013 14:03,
110

Ромският бивак. Снимка: Община Бургас

Община Бургас за пореден път е премахнала незаконен бивак на скитащи роми, направен близо до брега на обходния канал на Атанасовско езеро, и почисти района, съобщават от общинския пресцентър.

Това е едно от предпочитаните места за заселване на ромите, наред с поляната до железопътните релси срещу комплекс “Славейков”.

Този път ромите по лична карта са били жители на Сливен и Ямбол.

Община Бургас от няколко години редовно премахва незаконните ромски биваци и отново заявява решимостта си да не допусне на своя територия трайното усядане на хора с адресна регистрация в други общини, които не умеят да пазят себе си и децата си.

Неотдавна, припомнят от общината, влак смаза момиченце на 2 години от катуна край комплекс “Славейков”.

В разтурения днес бивак също е имало малки деца, а импровизираните заслони са се намирали на няколко метра от пълния с вода канал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: ромипришълцикатун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На тях кое им е законно, ако бяха в Германия щяха дя получават 250 евро на дете детски, а тук.., а може и повече като самотни родители...... Да стягат куфарите...приятен път!
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Българите не са хора!
82
0
 
3
 
! Отговори
Николай преди 11 години
До БургазлияКакво им е на солниците ? Не разбирам .
81
1
 
10
 
! Отговори
fee преди 11 години
male male kakvo e tova kak spat tam i s malki deca KAKVA MIZERI
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Волен Сидеров да отиде да се занимава с Ромската махала в Сливен , там е проблема на България
79
1
 
5
 
! Отговори
Екзекутор преди 11 години
каква клечка да драсне бе, направо с Калашника и подред
78
2
 
11
 
! Отговори
Бургазлия преди 11 години
Я кметът на "най- добрия град за живеене" да се качи на колата си и да иде до Солниците!!!САМО ако остане жив - да се върне в Общината!!!!
77
0
 
20
 
! Отговори
до 74 преди 11 години
Много си прав братле,след 20-тина години основното население в тази "държава",ще са ***,защото те се плодят със скоростта на дрожди ,необезпокоявани от никой,а затова плащаме ние малкото останали работещи хора!Един вид си отглеждаме ***,върху собственото си тяло!А резултата от това винаги е довеждане до колапс на приемника на ***!
76
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тепърва ще започнат да крадат по градовете. Селата за изпразнени на 99%!
75
0
 
12
 
! Отговори
циганин да си днес! преди 11 години
ЕС изисква вече *** да не бъдат "обиждани" с названия "рома" и "синти", а да бъдат наричани "ротационни европейци"...
74
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като са ги изпъдили да не би да са решили някакъв проблем общинарите? Преместили са ги да с***т на друго място... Така си го местим и ние вече толкова години - от единия крачол в другия..
73
1
 
14
 
! Отговори
славянин преди 11 години
За *** не може и не трябва да се използват човешки определения и човешки категории, защото те не са човеци, а скотове в човешки тела! Те не живеят в човешки общества, а в стада и глутници и се занимават само с кражби, грабежи, изнасилвания и убийства! Следователно те не са човеци въпреки че имат човешки форми - понякога и демони даже се явяват в човешки форми, но човешките им форми не ги правят човеци!
72
9
 
5
 
! Отговори
дебел депутат преди 11 години
това е недупустимо,нарушаване правата на ромите,незабавно да се съзира европейската комисия за защито от дискриминация,за това грубо нарушаване правата на ромите.
71
0
 
22
 
! Отговори
batmario преди 11 години
Скъпи роми сбъркали сте местото.Градът към който трябва да поемете е София.Там са вашите пари...около 2 000 000 000 на година.Отидете и си ги поискайте.Ако ви откажат с обяснението че това са глупости продължавайте към Европа към Брюксел само не се връщайте.Там е много хубаво-3 манджи на ден + легло и топло без работа естественно.Каквото и да ви говорят не ги слушайте натискайте здраво и ще успеете...
70
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
от тези кърлежи що не вземе някой да се самозапали ???
69
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само така трябва. Ако ги оставят дори 1 седмица, няма да има само заслон а цяла незаконна къща, после след 1 месец ще има цял квартал и накрая полу-град. Много добра работа се върши в Бургас, трябва да им го призная :)
68
3
 
41
 
! Отговори
минаващ преди 11 години
Няма по-нагло и мързеливо племе от туй-*** !Никога няма да се интегрират,НИКОГА !
67
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук в този форум пишат бездушни хора ,сигурно такова ви е възпитанието ,а някой се радват че България е в такова положение.България няма да останат само *** тези който са в чужбина ще се върнат с идеи за инвестиции ,но само чакат да дойде по стабилно правителство
66
1
 
35
 
! Отговори
някой преди 11 години
Да си ходят в Париж!
65
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** безобразия трябва да се спрат с цената на всичко! дежурното извинение: нема пари не важи! като нема пари, защо купувате булки за 15.000 лв и имате телефони? защо изнасилвате 13 годишни ***, а те после се пишат самотни майки? като нема работа в ямбол, защо не си търсите един по един, а се местите с катуни? *** защо имат злато за 2000 лв по себе си? и въобще като сте онеправдан в България, защо стоите тук? А защо не ви искат и в Европа? Принуда, принуда само ще ви оправи!