Роми си спретнали незаконен бивак в Бургас, пъдят ги

В катуна имало и невръстни деца
Обновена: 29 мар 2013 14:47 | 29 мар 2013 14:03,
110

Ромският бивак. Снимка: Община Бургас

Община Бургас за пореден път е премахнала незаконен бивак на скитащи роми, направен близо до брега на обходния канал на Атанасовско езеро, и почисти района, съобщават от общинския пресцентър.

Това е едно от предпочитаните места за заселване на ромите, наред с поляната до железопътните релси срещу комплекс “Славейков”.

Този път ромите по лична карта са били жители на Сливен и Ямбол.

Община Бургас от няколко години редовно премахва незаконните ромски биваци и отново заявява решимостта си да не допусне на своя територия трайното усядане на хора с адресна регистрация в други общини, които не умеят да пазят себе си и децата си.

Неотдавна, припомнят от общината, влак смаза момиченце на 2 години от катуна край комплекс “Славейков”.

В разтурения днес бивак също е имало малки деца, а импровизираните заслони са се намирали на няколко метра от пълния с вода канал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: ромипришълцикатун
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
27
 
! Отговори
хитлер преди 11 години
това гнусните *** са полу хора и пълни ***
63
6
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 11 години
Българи-евреите и *** са гадни племена!
62
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** са бъдещето на България. След няколко години цялата държава ще изглежда така, не че и сега не изглежда по този начин, но тогава ще е на всякъде така.
61
1
 
22
 
! Отговори
До 71 преди 11 години
А не думай! Малко ли грижи получават във вид на помощи, безплатни медицински грижи, нищо, че нямат осигуровки и т.н. Освен това даже и жилища са им давани, при това забележи безплатно, като от тях се е очаквало просто да си плащат режийните и те пак са недоволни! Какво повече да направи държавата за тях?
60
1
 
34
 
! Отговори
ОЛД БЕН преди 11 години
Пуснахме жалба да. И да ви кажа какво става. *** се оказва с условна присъда за кражба. И вместо веднага да го вкарат в пандиза, 5-6 месеца се размотават. При което нашият човек изчезва, но след няколко месеца пак се появява ..... с нова кражба. Е вече искат, не искат- ще го съдят. За мен трябва да важат Крумовите закони. Откраднеш ли веднъж- прошка. За втори път- режат ръка, за трети -и другата ръка. А за сериозни престъпления като обири с убийства, убийства и изнасилвания на деца- бесило
59
32
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другите държави се грижат за такива ,а тук ги нямаме за хора
58
2
 
22
 
! Отговори
До Манго Васил преди 11 години
Ами като сте хора, дръжте се като такива!!! Ама като се държите като диви животни, не се чудете, че се отнасяме с вас като с такива!
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
олд бен..ама вие сте си правили труд да пускате жалба в полицията ли? на мой познат, точно кметът на едно село и полицаят му казаха: 'като пазиш тук къщата си, стреляй и после копай дълбоко. иначе няма оправия. ние знаем къде ДА НЕ ТЪРСИМ'. сещай се докъде са стигнали властите в разсъжденията си.
56
5
 
7
 
! Отговори
до 'долу атака& преди 11 години
никога не се бях замислял да гласувам за атака и не съм следил по принцип в парламента кой какво внася. казваш, че атака лежали 8 години и нищо не внесли срещу ***. имаше 2 възможности - да си прав или да лъжеш (не става дума за грешка, защото ти го беше написал твърде категорично). не само, че са внасяли, а и някои от тях са били приети, а други - отхвърлени. сега идва логичния въпрос - кой ти плаща да клеветиш по форумите или по принцип си лаеш като разгонена *** заради самия лай?
55
1
 
19
 
! Отговори
ОЛД БЕН преди 11 години
Днес разследващият полицай, докато подписвахме показания и правеха снимки заради ***, който ни открадна пари от фирмата, ми каза следното: "Не се опитвай да им влееш акъл и трудолюбие на такива! При нас в полицията имаме една приказка: Знаеш ли какво може да стане от младия *** след много превъзпитание и усилия? Ами става голям ***." :)))) Дано го вкарат мангото за дълго на топло! Ти му правиш добро като му даваш работа и хляб, а той ти отвръща като отровна змия.
54
3
 
20
 
! Отговори
Националсоциалист преди 11 години
Браво! Бургазлии не си поплюват! И не случайно АТАКА там е на първо място!
53
2
 
7
 
! Отговори
законопроекти атака преди 11 години
16.05.2011 г.-за изменение/допълнение устройство на територията, вносител н. пехливанов; 16.06.11 - закон за българското гражданство (сидеров); 04.07.11 (за висшето образование) проф. станилов; още - закони за майчинството, кодекс на соц. осигуряване, създаване на доброволни формации за безопасност; закон за бълг. език; промени в нк, касаещи каржбите и неизбежната самоотбрана; за опетняване на национални символи и т.н.Не съм атакист, току-що си направих труда да проверя какво са внасяли!
52
2
 
15
 
! Отговори
Толераст от Д(П)С преди 11 години
Но това е расова дискриминация!!! Сега ще се оплачем в Страсбург за репресии над ромското малцинство! Не се заигравайте със етническата карта! Иначе ще ви осъдим за нов Възродителен процес! Ние ще уведомим за това Анкара, Ваншингтон и Брюксел! Смо някой да ни е пипнал електората!
51
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ама те тия хора ли са?!
50
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Баси мизерията.Тея в кой век живеят.
49
2
 
8
 
! Отговори
мюслиме преди 11 години
Ач кьопецииииии.....................
48
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
когато живях в англия, много се чудех защо почти всички (95%) от парцелите за оградени с ограда - става дума за стотици километри огради, вървящи паралелно на всички пътища, така че никой не може да отбие или да влезе освен на определените места за почивка. оказа се, че освен за спиране на домашните животни отвътре навън, служело и да се спират едни полу-животни, пътуващи с каравани да не влизат в частната земя. на техните *** им викат накари. и влезе ли някой, се гърми на място.
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нашите управници и идея си нямат колко пара могат да източат от строителството на социални жилища за подобни хора с евро пари... или си имат ама си ги присвояват! Бедни и необразовани има в цяла Европа не само в БГ...
46
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
роми си спретнали незаконен бивак....посочете ми един закон, наредба или каквото и да е, където има законни биваци :)..направо и бивак е достатъчно за тези индианци..ще се пуска май тежката артилерия..
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е решението