Нямаме различия с Нейнски, ще се разберем, зарече се Костов

12 листи чакали своите водачи от "Синьо единство"
3 апр 2013 17:58,
243
Нямаме различия с Нейнски, ще се разберем, зарече се Костов
Иван Костов Снимка: архив, БТА

“Няма разединение между ДСБ и "Синьо единство", обяви във Варна лидерът на ДСБ Иван Костов.

„На формацията на Надежда Нейнски е предложено съпредседателско място, а освен това 12 листи чакат своите водачи от „Синьо единство", обоснова твърдението си той.

Костов обясни още, че няма различия между двете формации и са постигнали пълно единомислие по предизборната си програма.

"Надявам се, че до началото на предизборната кампания ще успеем да създадем съюз със "Синьо единство", който ще е повече от коалиция", каза още лидерът на ДСБ.

Още по темата
Според него изход от кризата в България има, но са необходими смелост и решителност в налагането на антикризисните мерки след парламентарния вот.

“ГЕРБ са се провалили в управлението и тази политическа криза е причинена от неспособността на Бойко Борисов и екипът му да намери решение на ключови проблеми в страната”, категоричен беше Костов.

Той изрази мнение, че предсрочните избори за кмет във Варна е трябвало да бъдат проведени заедно с парламентарните, за да бъдат спестени излишни разходи.

“Имаме нещо предвид”, отговори той в отговор на въпрос ще издигнат ли свой кандидат за кметското кресло в морския град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
1
 
2
 
! Отговори
Народен преди 11 години
Един ден този селско поведенчески КРАДЕЦ,ще се изнесе с цялото си порочно домочадие в някоя екзотична дестинация,където си е накупувал много Луксозни имоти,за сметка на здравната ни система или пенсионната или от масовата приватизация и всички тук дето много му ВЯРВАТЕ,ще го духате под вода! Или ще си му идват печалбите от някъде и ще продължава да се прави на бедняк а вие ще си лаете като всички гладни кучета по улиците!
207
1
 
2
 
! Отговори
ДЕЖАВЮ преди 11 години
Абре КОСТОВ ли си Лостов ли си? Къде скри парите от ГАДОВЕТЕ ЗЕЕВИ,дето ги взе за комисионни,колко имаш в офшорките? Колко ни окраде *** нагъл? Къде са ни парите от пенсионните фондове? Къде са парите от масовата приватизация? В коя БАНКА сложи ОТКРАДНАТИТЕ пари от НАЦИЯТА???
206
1
 
3
 
! Отговори
офца преди 11 години
Браво Ваньо, браво Коств! Ние офците също сме единодушни, че не искаме нито един от вас, гадиинките, които ни крадете и трепете и продавате от десетилетия, но стадото е от различни породи /пристрастия/, затова още ще ни прецаквате. Лично аз не искам никой вече; отвратихте ме 99% от политици. Но системата на офци и вълци е идиотска и при комунизма и сега; и досега. Аз имам едно желание; да ядосаш Федосова и да те нокаутира с кроше; и два дни да гледаш звезди по бял ден, но е утопия.
205
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Съжелявам костовистите. Те са наистина умни и интелигентни хора, но за жалост Костов е неспособен да се разбере с никой. Отдавна няма синя партия. Има няколко, но хората вече не ги знаят. И да се разберат, и да не се разберат с Нейски, нямат шанс.
204
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kostov e kradec ot klasa no praznoglavec ne toi e nai-golemiq ikonomicheski kapacitet bil premier na Bulgariq
203
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kostov ti napravi nai-golqmata usluga na BSP sled 1989 godina
202
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
na bat Vanio edinstveno imunitet mu trqbva
201
0
 
3
 
! Отговори
иван преди 11 години
Костов усети, че този път пресоли манджжата - Надежда си каза ясно, че не я ще заради идеята да има една обща синя партия, а пречката за нейното създаване е вождистката амбиция на Костов. Та затова сега се опитва да замаже с думи положението, ама не става...
200
0
 
0
 
! Отговори
Кой, кой е? преди 11 години
Грег Паласт - Да. Нека да преминем към разкритията ни. Чрез предоставените документи установихме, че в основни линии Международният валутен фонд и Световната банка изискват от отделните държави да подписват тайни споразумения, с които правителствата се съгласяват- да продават основните си активи;- да предприемат икономически стъпки, унищожителни за народите им става въпрос за средно около 111 (сто и единадесет) изисквания. Заплашват ги, че в случай на неизпълнение ще им бъдат отказвани каквито и да било международни заеми. А никой не би могъл да оцелее без заеми, независимо дали става въ
199
0
 
3
 
! Отговори
ПЕШКО преди 11 години
12 ЛИСТИ НА МЕСТА КЪДЕТО НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС.
198
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами хайде разбирайте се веднъж завинаги! За кога още да ви чакаме? Срамота е!!!
197
0
 
4
 
! Отговори
тъй де преди 11 години
Спомниха си годините на греховната любов
196
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не плюйте по Костов, а гласувайте за него, защото иначе ще лапате още четири год. пожарникарския маркуч
195
3
 
3
 
! Отговори
SJ преди 11 години
Старата любов ръжда не хваща !
194
4
 
11
 
! Отговори
Предател преди 11 години
Този ПРАЗНОГЛАВЕЦ,защо още не е ЗАТВОРНИК???
193
7
 
5
 
! Отговори
СДС: Костов е БСП преди 11 години
Абе Костов, спри да ходиш по срещи с Първанов, скоро ще ти грайне снимката някъде по вестниците, поне се крийте от хората, а не крачете по Солунска, там често обядва и Цветан Цветанов, охо, ще правите тройна комбинацияГРОБ, БКП и ДС в България, ще ви ритаме на 12-ти май, бити карти на ВИС 2 и СИК
192
4
 
10
 
! Отговори
Активен борец преди 11 години
ДРУГАРИ, ГРАБВАЙТЕ ЛОПАТИ!!!!!!На 13 май ще копаме синия политически труп на черния драгалевски Мавър - ***, предател и враг на българския народ!
191
3
 
6
 
! Отговори
Стихове за Мавъра преди 11 години
Грабвайте лопати, някой си изкряска!Мавърът умря и черната земямигом го погълна! И нищо не остана от алчната змияКрала ненаситно даже и с г*за си!
190
1
 
0
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 11 години
До ??? Ако имаш 1 грам озък в черепа си, ще се сетиш. Ще ти помогна - ако някой е с 5-6 % пред тебе, а другият е с 20 % под тебе, ти кого ще мразиш и хулиш. Червените не се плашат от умните, те знаят, че народът предпочита простите и наглите. Ясно ли ти е поне малко.
189
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бате Ванчо искам Неински