Не спя от разочарование, призна Нейнски

Костов не искал да има съпредседатели в бъдещата коалиция
Обновена: 3 апр 2013 15:03 | 3 апр 2013 11:27,
180
Не спя от разочарование, призна Нейнски

Липсата на доверие и на гаранция, че пътят до единна партия между ДСБ и „Синьо единство“ ще бъде извървян, е основната причина за поредния разрив вдясно. Това стана ясно от думите на Надежда Нейнски пред bTV. 

Партията ѝ „Синьо единство” не само не се вля във вече регистрираната коалиция между ДСБ и Български демократически форум, но и оттегли собствената си регистрация от ЦИК.

Нейнски обясни, че се отказала от участие в изборите, за да не обърква повече хората. Тя категорично отхвърли твърденията на ДСБ, че причините за несфоримирането на коалиция са технически.

Иван Костов не се съгласил да има съпредседатели в коалицията между ДСБ и „Синьо единство”, посочи още Надежда Нейнски като причина за оттеглянето си. Тя заяви, че е отказала да бъде водач на листа.

„Единството не е свързано с това някой да намери място в партийни листи. Извървяхме много дълъг път за обединение”, заяви Нейнски.

Тя била шокирана след регистрация на коалицията ДСБ и Български демократически форум. „Не мога да спя от разочарование“, добави тя.

Още по темата
Нейнски обясни, че е разочарована най-вече заради младите хора в "Синьо единство".

"Хората, които оглавиха "Единство", бяха на годините на моите деца. Това бяха децата на протестите. Мъчно ми е най-много за тях, защото бяха много разочаровани", заяви тя.

Надежда Нейнски подчерта, че ще продължава да се стреми към единство за СДС и ДСБ. Тя уточни, че от 2005 г. няма личен проект - не е заемала и не е кандидатствала в партиен проект и ангажиментът й е морален.

„Аз ще призова да се гласува и за ДСБ и за СДС, но не е изключено отново да се превърна в демон по време на кампанията”, добави тя.

Нейнски не е разговаряла с Иван Костов след прекратяването на преговорите между ДСБ и „Синьо единство“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
2
 
! Отговори
Кротък преди 11 години
Вкарването на Сугарев и Инджев в битката срещу Костов е сигурен знак, че олигархията смята този път да ликвидира и последната съпротива пред тоталната си власт. Който не схваща това - ще се хване за ... след изборите.
149
1
 
6
 
! Отговори
СДС: Костов е БСП преди 11 години
Наде, СДС не те ще, няма и да те ще, ти си за никъде, вращай се в Брюксел, почвай да правиш Роберто Кавали
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази много работи ще си признае от сега нататък
147
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
165 а ти си жив труп , фабрика за л....а
146
1
 
8
 
! Отговори
ретрочалга преди 11 години
Пак седна Надка на църната ***, да я подруса Трактора ''Беларуса''! Стара кинолената - с мента подир мента, заработва рента в Европарламента!
145
0
 
14
 
! Отговори
тъжен преди 11 години
не спяла от разочарование... значи сега знае 99% от българския народ как се чувства и как живее...
144
1
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Нима на Нейски вече не му става пачката?При мене разочаровани нема спят като къпани!
143
1
 
5
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Кога говореше истината. Когато от стълбите на храма призоваваше:Който не скача е комунист" или когато се споразумяваше с Добрев, да не преследва комунистите. Когато стопира голямата инфлация ли?Да , ома тогава имаше служебен Примиер Софиански , който въведе валутният бора и я стопира.Или си забравил. Спомняш ли си Виденов, който радели предприятията на две групи,а/ за стабилизация и б/ в изолация.С какво промени нещата или просто ги изпълни ,точно по метода на критикуваният от него Жан Видено
142
8
 
10
 
! Отговори
коментар преди 11 години
Бил съм седесар.Няма да ти пиша за приватизация,Балкан,облаги , защото съм сигурен , че всичко това са клюкарски глупости. Просто харесвам честни и отговорни хора ката Надежда, отколкото прикрити и двойствени личности ,като Костов.След като номинира Орешарски за кмет на София и разбра за нерегламентираната му среща с Васил Бошков, тя отегли кандидатурата му и сама се яви на избори , за които беше ясно , че ще ги загуби.Кога Костов е постъпил така?Срещата му с Добрев през 97 г. на Копитото ли?.
141
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 11 години
147,ти или си много *** или много зъл или и двете.,Когато Костов пое властта през 1998 год.банкиуте бяха фалирали,спестяванията на хората се бяха стопили от хиперинфлацията,а държавния резерв беше 500 000 лв.На практика държавата беше във фалит.Костов напълни хазната и когато сдаде властта държ.резерв вече беше 6 000 000 000 лв.Имаше 13 и 14 заплата,коледни и великденски бонуси за всички.За това ли не го харесваш?
140
4
 
10
 
! Отговори
До 151 преди 11 години
Я си кажи защо толкова мразиш Костов.Изглежда си имаш някаква много лична причина.При Костов хората не се самозапалваха и нямаше такъв бум на самоубийствата.Направи си изводите сам,ако има с какво да разсъждаваш.
139
3
 
6
 
! Отговори
Rumen Andonov преди 11 години
А работата е много проста.Не че уж дала път на младите напред.Просто иска да е съпредседател на евентуалната коалиция,защото е доста вероятно на изборите да минат 1%.А при такъв резултат държавата дава субсидии 4 години,макар и да са вън от парламента.Ама Костов не иска друг да му се меша при ползуването на тези пари - предпочита да си ги папка сам. парламента.А Надка какво прави с младите - на ви на вас листите,а на мене парите.Защото тази коалиция парламент няма да види повече никога.
138
8
 
4
 
! Отговори
ицо преди 11 години
Кунева - премиер,Надето -Президент.Да знаят хората , че: И НИЕ СМЕ ДАЛИ НЕЩО НА СВЕТА.
137
3
 
2
 
! Отговори
перо преди 11 години
Паст да яде рефлекса на Павлов.Само е мъчил кучетата.Рефлекса на Перо , къде , къде е по човешки и хуманен.Само гледайте.Браво за Меглена Кунева И Нейнски Нейнски. Най умните,начетени ,културни и переспективни политици на България.А, сега гледайте минусите.На ГЕРБ или БСП?Ами ,НЕ. НА БК!!!!Няма оърваване от вас, май?
136
9
 
27
 
! Отговори
ВЪН !!! преди 11 години
ОТДААВНА НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА СТАРАТА ЕВРЕЙКА ....БИТА КАРТА СА С КОСТОВ ...ХВАНИ ЕДИНИЯ ,ТА УДАРИ ДРУГИЯ .... !!!!
135
5
 
32
 
! Отговори
ТАА НАДА преди 11 години
ДА Е БЛАГОДАРНА ЧЕ ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ ТЪРКА СТОЛА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ЩЕ ПОЛУЧАВА 27 000 ЕВРО ЗАПЛАТА / ИЩЕ ХОДИ ПО ДВА ПЪТИ В ГОДИНАТА НА САФАРИ В АФРИКА/ЩОТО АКО НЕ БЕШЕ СЕДИСЕТУ ОЩЕ ЩЕШЕ ДА Е ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА И ДРЕБНА МАШИНОПИСКА
134
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов ,ако мога с една капка вода ще го удавя ,и има наглостта още да се показва ,в затвора му е мястото.Докато тези който докараха България до това положение и са още на свобода държавата няма да се оправи
133
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доста устремно и въодушевено тръгна опита за обединение.Доверието е фундамента на честните отношения.А то се печели трудно и се руши бързо.Счупеното веднъж трудно се поправя,но пък казват,че счупеното носи щастие.Знае ли човек,божа работа.Вярвам на Костов,но и Нейнски ми харесва.Държи се достойно и говори умно.А това в политическия ни живот се случва все по-рядко.
132
0
 
17
 
! Отговори
ха ха ха преди 11 години
Е*аси нежната душа! Жива да я ожалиш!
131
5
 
26
 
! Отговори
съвет преди 11 години
Ти луда ли си ***,кой се интересува от теб и съня ти? Хайде,марш при поредния си съпруг,че любовници на тая възраст трудно се намират.А знаем доста за шавливия ти ***