Засилен е трафикът на граничните пунктове

Най-интензивно е движението на ГКПП "Дунав мост"
1 май 2013 15:38, Петя Славова
3
Засилен е трафикът на граничните пунктове
Снимка: БТА

Засилен е трафикът на граничните пунктове "Кулата", "Капитан Андреево" и "Дунав мост", информират от МВР.

На всички гранични пунктове пропускателната дейност е нормална. Засилен е трафикът на входа на граничните пунктове "Дунав мост", "Силистра", "Дуранкулак" и "Кардам".

Най-интензивно е движението на ГКПП "Дунав мост". За последното денонощие през пунктовете на северната ни граница са влезли близо 6000 автомобила, най-много са на "Дунав мост" - около 4500. Това са предимно леки коли. Товарният трафик е слаб.На българско-гръцката граница движението се нормализира.

Най-засилен е бил трафикът тази сутрин на изхода от България между 9.00 и 10.00 часа. Основният пътникопоток преминава през ГКПП "Кулата-Промахон", където се използват всички трасета. Общо през граничните пунктове с Гърция от вчера следобед досега са преминали над 18 000 автомобили, от които към 10 700 - на изходаот нашата страна.

Интензивен е трафикът предимно на леки автомобили и автобусина изхода от България на ГКПП "Капитан Андреево". През последното денонощие през пункта са излезли от страната над 3100автомобили. На българско-сръбската и на българско-македонската граница пропускателната дейност е нормална.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БЕДНИТЕ РУМЪНЦИ ОТИВАТ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ. А НИЕ КЪДЕ СМЕ.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами нормално всеки гледа час по-скоро да се омете от прослувутото пано!