Петима ранени във верижна катастрофа

Причината за ПТП-то е свършилият бензин на единия шофьор
Обновена: 28 юли 2013 15:07 | 28 юли 2013 15:03, Камелия Цветанова
24
Петима ранени във верижна катастрофа
Снимка: Булфото, архив

Петима души пострадаха при верижна катастрофа на пътя Разград – село Дянково, съобщиха от ОДМВР - Разград.

Инцидентът станал около 00.30 часа тази нощ, когато лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от 25-годишен мъж от Дянково, свършва горивото и спира на пътя.

В него последователно се удрят „Фолксваген Голф” с транзитни номера, шофиран от 22-годишния А.А. от Дянково и „Опел Вектра”, управляван от 37-годишния Ш.Х. от село Ясеновец.

При пътнотранспортното произшествие са пострадали водачът на "Опел"-а – с четири счупени ребра, и возещите се във "Фолксваген"-а с транзитен номер три жени и един мъж. 44-годишната А.А. е с контузни рани по тялото и в шок, 57-годишната С.С. е с фрактура на дясната ръка, 77-годишната В.Х. и 66-годишният М.С. са с фрактури на глезен.
Всички пострадали са настанени за лечение в разградската болница без опасност за живота.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
До 17 преди 10 години
Да ти кажа и в София има големи мизерници. Веднъж пред мен един с Туарег на Шел-а в Дианабад зареди само за 20 лева. Иначе голям гъзар го раздаваше. Явно с всичките си спестявания си беше купил колата и сега пари за дизел няма.
18
3
 
2
 
! Отговори
до 17 преди 10 години
От провинцията съм и мога да те уверя че често пълня до капачка резервара. При вместимост 77 никога не го оставям да падне под 20литра. И не се опитвай да ме убедиш че в шопландия няма коли които да карат на "изпарения".
17
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да направят бензина 40лв! Така няма изобщо да се стига до такива ситуации.Сега е абсурдно: някакъв от етноса пали колата, отива до центъра на селото, проверява банкомата дали са му дошли помощите, тегли една майна на всички Българи, отива си и на другия ден пак така...
16
3
 
2
 
! Отговори
ivan преди 10 години
E...ti prostotiata...da svarshi nenzin,ok...moje da se sluchi.ama sa se nanijat otzad oshte 2ma..i toka li mi e svarshil ili ot energoto sa ho otriazali,ta edni gabatiti ili mihachi da pusne....
15
3
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 10 години
Салахадинебезапелационно грабваш първото място на "най-куха лейка стъпвала EVER във форум" !!във всеки един твой ненужен пост поватяряш само едно и също, фаровете, та фаровете, ей заради такива елемнти като теб сме най-мразената нация в света, ти генерираш само и единствено отрицателна енергия с омразата си към всичко ....
14
5
 
6
 
! Отговори
бензинжиа преди 10 години
нали ви гледам бе смешковци вика бате сипи за 5.40 за да мога да си купя и цигари
13
6
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
не, просто тъпите селяни имат навика да си спират както им харесва - без аварийни, без триъгълник на съответното разстояние, а не до колата, и т.н.
12
0
 
11
 
! Отговори
... преди 10 години
И то едно заглавие. Причина за ПТП'то е не спазване на дистанция, липса на култура по пътия, и липса на внимание. А не че на някой му е свършило горивото или каквато и да е била друга авария.
11
1
 
8
 
! Отговори
Виктор преди 10 години
Когато се съберат двама с Голфове...Всичко е възможно
10
8
 
15
 
! Отговори
Простотия преди 10 години
Простотия ви казвам,бе ***.Всички лампи да севтят няма да се събере един киловат.Това е1% от мощноста на двигателя.За какъв по-голям разход говорите.Лошо регулирано запалване,износени клапани,сегменти,налягане в гумите,некачествено гориво ,левашко каране--и още и още.Там е разхода.Ама няма да ме разберете.Простотия ви казвам.
9
2
 
15
 
! Отговори
granik преди 10 години
Във Варна има много патки и патоци, които даже са кореняци и които както си карат решават да си спрат на пътя в града и смятат ,че видиш ли като са си пуснали аварийните ,заначи са коректни и всичко е наред. А ние зад тях спираме и стискаме зъби да не ни вкарат багажниците в гърбовете, като не можем да изпреварим ,защото в съседната лента другите селяни гледат да натиснат газта, за да не би слуайно да се престроим в тяхната лента и да ги забавим с 2 секунди.
8
4
 
28
 
! Отговори
Гацко преди 10 години
В Германия е забранено да ти свърши горивото на пътя. Глобите са големи. За да ти свърши горивото, вината е изцяло твоя.
7
1
 
21
 
! Отговори
Mapc преди 10 години
Тая кола като и свърши бензина, автоматично ли удря спирачки до ламарината? По-друг начин не мога да си го обесня.
6
3
 
27
 
! Отговори
а преди 10 години
стига бе братче...тия са много *** парчета...безумно е самият факт че са се ударили ,още повече че са се изпотрошили и пътниците.като е свършил бензина човека сигурно е намали,пуснал е някой мигач нещо,тия отзаде спят ли, на 5см зад него ли карат какво правят...че не един ами двама....на тия трябва книжките до живот да се отнемат....не може толкова *** *** да карат автомобили..
5
3
 
24
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 10 години
"хубава" работа АМА ***(турска)
4
2
 
15
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Ако бяха гарали нормално това нямаше да се случи - гаранция, че са карали с превишена скорост!
3
4
 
9
 
! Отговори
nema znachka преди 10 години
samo kato procheta golf .... i ..........
2
48
 
29
 
! Отговори
Салахадин преди 10 години
Поради наложената силово наредба за "ФАРОВЕТЕ" хората зареждат, но се вдига разхода на гориво неимоверно!!И логичното се е случило!!Свършило е горивото и се е предизвикало ПТП!!От "ЛукойЛ" съобщават ,че за да се изпълнява наредбата за фаровете, може да се тегли и заем!!Важното е Златев да прави гуша от мутролобистките фарове!!
1
7
 
41
 
! Отговори
АГИТПРОП преди 10 години
Ако беше сипал за 5 лв. вместо за 3 лв. това нямаше да се случи. Селяни, юнаци.