Полицията издирва убиец на мъж от Монтана

43-годишната жертва е намерена с много прободни рани
11
Полицията издирва убиец на мъж от Монтана

Полицията в Монтана издирва убиец на мъж.

П.П. на 43 години  от Монтана е бил намерен с множество прободни рани от нож в дома си в областния град късно снощи, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тялото на П.П. е било намерено от баща му Д.А. на 69 години в 23,30 часа вчера. Той веднага повикал медицински екип, линейката пристигнала веднага. П.П. не могъл да бъде спасен и издъхнал в болницата.

По случая е започнало разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: МонтанаУбиец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Специални Сили-38г, а дано, ама надали. С колкото военни съм си имал работа, толко дебели дървени глави съм срещал, в които има всичко друго, но не и мисъл. С тях евентуално можеш да изпиеш бутилка водка или ракия, но преврат - надали.
6
2
 
2
 
! Отговори
d0 8 преди 10 години
po dobre si zamalchi che triabva da prigotviam pak lopatata da xvarliam lai***nata ti ......vidia che che chengesarskoto upravlenie na Republika Bulgaria ia navria v Mish dUpka ....DA VLIAZAT VOENNITE
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Господин военен, стига глупости, наръгвания стават навсякъде по света, а там където е разрешено оръжието ствават цели канонади. В Англия наръгването е основен начин , защото са забранени оръжията, хората навсякъде са еднакви, само където тука сме по-мизерни(без пари). Това че при комунизма нямаше криминални хроники незначи, че не е имало престъпления или някой да беше чувал за проблемите на инвалидите. Офицерите от запаса всичките сте *** и сте се клели не в името на народа а в името на БКП
4
0
 
1
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
За накой хора някой неща ще си останат мистериозни:)
3
1
 
11
 
! Отговори
Йванчо преди 10 години
Щото като кара на задна с пусната сирена да и правят път. Пък Й-краткото е да стресира по-грамотните като го видят в огледалото и да знаят, че няма лабаво - требе се отместят момьентално!
2
3
 
5
 
! Отговори
Momo преди 10 години
На вратат на тази линейка какво пише, че има буквите "НЙЛ"? Мислех, че е ЛИНЕЙКА на обратно, но пък защо отзад(на задната страна на колата) да е написано на обратно и за е с Й?! Мистерия ми е тази част. Някой може ли да ми обясни?
1
6
 
7
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Че за какво им е на полицията убиец? Те там нямат ли си ?