ГЕРБ от Пловдив: Оставка!

Хиляди се събраха на централния площад в Пловдив
Обновена: 17 ное 2013 00:34 | 16 ное 2013 12:29,
178
ГЕРБ от Пловдив: Оставка!
Снимка: БТА

Хиляди души от цялата страна са се събрали на централния площад в Пловдив за националния митинг, организиран от ГЕРБ с искане за оставка на правителството и предсрочни избори, предаде репортер на Dnes.bg.

Те развяват българското знаме, някои държат и партийни знамена и скандират "Оставка".

По неофициална информация около 300 автобуса са извозили до Пловдив симпатизантите на ГЕРБ.

Митингът беше открит от Цецка Цачева, която поиска предсрочни избори и стабилно Народно събрание.
Тя заяви, че за по-малко от шест месеца управление новата тройна коалиция е сринала  държавата.
Златният пръст на Волен Сидеров даде мандата на Пламен Орешарски, обявеното за програмно правителство всъщност е без програма. Никой не знае къде се взимат решенията за това управление – в Сараите, на „Позитано“ или на пластмасовата маса на Волен Сидеров , заяви Цачева.

Според нея единственият изход от напрежението е "Оставка". Тя беше подкрепена от мощни викове "Оставка".

На специална видео стена бяха излъчени кадри от "свършеното от ГЕРБ".

Центърът на града  е блокиран 9.30.  Един от ключовите булеварди в града "Цар Борис Трети Обединител" е затворен за движение. В участъка от бул. "Шести септември" до кръстовището с бул."Христо Ботев" са паркирани  десетки автобуси, с които са пристигнали представители на ГЕРБ от всички областни структури на партията.

В района има засилено полицейско присъствие и коли на жандармерията. След като се изказа пред симпатизантите на ГЕРБ, Бойко Борисов раздаде множество автографи.

Към 14 часа голяма част от хората тръгнаха по автобусите, с които дойдоха по-рано днес в Пловдив.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още по темата: ПловдивпротестГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
2
 
19
 
! Отговори
бургазлия преди 10 години
абе та ти таковам и качеството на тебе,щом не можеш да проумееш,че на изборите ако за ГЕРБ гласуват 10000 "качествени",а за БСП 50000"некачествени" Бойко ще гледа победата през крив макарон.БОЖЕ ТО БИВА ПРОСТОТИЯ,АМА ЧАК ТОЛКОВА...ВЕЧЕ Е БОЛЕСТ!!! Браво на БСП,поне им показаха че"НЕ СА НАРОДА" и да млъкват вече,да се кротнат малко,малко че омръзнаха на всички останали с простотиите си.И Бойко ако има капацитет и ум в главата да се примири вече,ЧЕ НАКРАЯ...?Ще му е МНООГО ТРУДНО СЛЕД ИЗБОРИТЕ.
146
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е,че само ГЕРБ може да се справи с БСП и ДПС,особено откакто започнаха да се целуват по митингите.Ако някой от протестиращите има друга идея,да я сподели.Нека да има избори и хората,а не писачите тук да решават.
145
5
 
24
 
! Отговори
скрий се -ТД преди 10 години
*** какъв митинг с 50 автобуса.Ботев събира повече публика от ООд герб.Хубаво ,че Локо пд ти дадоха да биеш дузпа та да се разтовариш малко .Май трудно се събирате вече и хората не ти вярват Боко.
144
6
 
23
 
! Отговори
Да живее ГЕРБ преди 10 години
Така се правят митинги,а не като брадатите козели в София дето надрусани скачат по колите,къртят плочки ама не лепят мифки,лижат по улиците щот така са си свикнали клошарите.*** без ден трудов стаж искат директно да стават депутати и министри.Ако от наркотиците въобще пораснат ще станат като Едвин Сугарев -суляк и полвина.Ред трябва в държавата и Цецо без малко да го наложи но Дянката прецака работата с финансовите си простотии.Туй правителство тъй или имаче ще падне но не и от суляците
143
3
 
23
 
! Отговори
55 преди 10 години
Бойко иПпеевски са едно и също ...да ИМ се забрани политическа дейност....ВЕЧЕ НЕ СМЕ НАИВНИЦИ
142
5
 
31
 
! Отговори
Извод преди 10 години
От хиляда знамена само 3-4 българския флаг и всички останали на ЕООД "ГЕРБ".А в София гора от българския флаг.Що така бе Миме?
141
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб са опасни за обществото като структура са секта крадяща от всички вас за да имат определени ***.Надявам се всички вие да осъзнаете че сте дълбоко заблудени овцИЙ ище видите власт когато останете само вие в БГ с вашият геноцит!!!Сега няма от къде да крадете четери години а другите четери ще е тотално нова партия защитаваща интереситена собствения си народ от набезите ,експлоатацията и маниполацията на ЕС в БНР!!!
140
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това с пОСТАВКА нямя да стане тази година ГрЕРБ ги видяхме как управляват скапано с постнипици,изчистване на престъпната конкуренция мутренски,некадърно еднолично и изгонило поне2милиона българи в ЧУЖБИНА.Иначе вкарваха закони с стара дата за здравните добре събрахтепарите на хората от 2000 до 2013 година ама на КОЙ ги ДАДОХТЕ.КРАДЦИ.ПРЕСТЪПНИЦИ!!!Никога повече герберасти в Пловдив!!!До каквото се е докопал Боко е доказал че не е за него!!!И ако има конкурс за простотия Боко ще е лидер!
139
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква смехория. Крадеца вика, дръжте крадеца.
138
3
 
32
 
! Отговори
цъъъсс преди 10 години
много е кофти да паднеш от кон на магаре / и аз съм бил в това положение / много кофти
137
5
 
35
 
! Отговори
е нема що преди 10 години
Вместо да харчите парите откраднати от нас БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, за да си мерите п...те. Поне ги дарете на тежко болни и крайно нуждаещи се, да знаем къде са ни отишли част от парите, а на онзи свят БОГ ще ви съди, то се видя че няма да е в нашата държава.*** ви с *** и червени, сини, турско сини, и каква ли не ***.Искам снайпер @
136
21
 
48
 
! Отговори
Генчо преди 10 години
Видяхте ли днес колко е умен Вашия бивш премиер. Винаги някои за нещо му пречи.Назначаваше на работа послушни калинки а не умни и образовани младежи.Никога повече няма да гласувам за герб а и вие млади хорица като мен както решите.
135
5
 
36
 
! Отговори
lari преди 10 години
ostanaha poklonici budali
134
28
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Пловдив се проведе ежегодния Тиквафест. На събитието присъстваха бавноразвиващи се от цялата страна, а Пастор Тиквоний изнесе кратка, но адски *** проповед
133
29
 
57
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
Жалка картинка, шепа корумпирани политици , 10 000 платени и превозени с автобуси и някой друг заблуден местен. Къде са 1 100 000 гласували за ГРОБ ? Ще ви кажа - Костинбродска изпусната партида !!!
132
21
 
56
 
! Отговори
Някой преди 10 години
Мижава работа. Ако не бяха *** ....
131
11
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До hagenТочно така е, докато узреят тъпите глави дето сега се умиляват от Станишев, умните ще търпят или ще бягат на вън. Няма как, такива са законите на общественото развитие. Докато неграмотници, *** и откровенни *** са повече на брой и ходят да гласуват, а умните си намират оправдание да седят вкъщи, нещо няма да се промени, дори и всяка седмица да има избори.
130
39
 
44
 
! Отговори
hagen преди 10 години
До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Въпроса не е в количеството а в качеството на симпатизантите.Защото много от поддръжниците на БСП не знаеха кой е премиера,къде ги водят,а не един отивал да гледа мача Лески Лудогорец.Така че 10000 симпатизанта на ГЕРБ са много повече от 50000 неграмотници на БСП.А ако не вярваш на думите ми гледай довечера новините на бтв.
129
31
 
54
 
! Отговори
999 преди 10 години
Не мислех че има Глупци и Слепци да подкрепят ГЕРБ.Изглежда обаче наистина в България има много *** и елементарни хора. Разбирам онези които са отишли защото са им платили и са се облажили от Герб и тяхното управление.Но не разбирам бедните,старците и другите хора.Аз съм живял в чужбина и съм се чувствал човек с 1500 евро заплата А те нямат 200 лева и подкрепят ГЕРБ,КОИТО ОТКРАДНАХА МИЛИАРДИ ЗА ЕДНИ 100 КМ МАГИСТРАЛА КОЯТО Е С ДУПКИ ВЕЧЕ
128
9
 
54
 
! Отговори
до 132 преди 10 години
Какви ги говориш 20 - 25 хил.? Площада не събира повече от 12 хил. човека и то г..з до г..з включително във фонтана и по дървета, кашпи, пейки и каквото там се сетиш :-) направо ще побъркат вече хората тия..... ама аз и на хората им се чудя няма ли какво толкова по-хубаво да правят в събота ами им се връзват на болните мозъци на разни "бити карти" .....