Шофьор загина на място заради неправилно изпреварване

Вижте ужасяващи кадри от пътния ад край Добрич
23

Снимка: Булфото

Около 7.20 часа сутринта на пътя между Варна и Добрич в тежка катастрофа загина шофьор на автомобил, след като се удари в ТИР.
Още по темата

Той е загубил управлението над колата на завой след с. Любен Каравелово.

Най-вероятната причина за инцидента е неправилно изпреварване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Непочистен път+летни/стари гуми+неправилно изпреварване+стара кола+ рисков шофьор = 100% катастрофа , няма какво друго да се случи. Днес минах покрай това рено , ако не бях чул предварително по радиото , че е рено , нямаше и да разбера.
17
3
 
0
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Мисля, че версията за неправилно изпреварване не е вярна. Не може колата да е намляна странично отдясно, а ударът върху камиона да е в левия фар. Колата се е въртяла, но по стара катаджийска традиция, вината се хвърля върху шофьорите, а не върху този, който трябва да разчисти пътя. Жалко за човека.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой казва, че сме интелигентна нация? Такова нещо няма. Има и интелигентни хора, но те вече са доста малко на глава от населението, защото голяма част се изнесоха. Тука остана някой друг заблуден плюс простаците и неграмотните. Този дето е карал това Рено на 24 години, дали е интелигентен, че да изпреварва така с тази кола при тези условия?
15
0
 
6
 
! Отговори
с преди 10 години
а уж сме интелигентна нация, защо никои не иска да разбере,първо че пътищата ни не са проектирани за толкова голямо натоварване,после при тоя заледен и хлъзгав път и с по висока скорост как очакваш ако подхлъзне да овладееш колата,а и повечето са таралясници на по 15-20год. и гаранция, с гуми втора употреба ис тая комбинация е това е резултата,аз за мене си когато съм на път а минавам доста голямо растояние за да се прибера в бг,знам една поговорка, бързаи бавно за да стигнеш,и си я спазвам
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще мине ли ден, в който няма да има поне 5 загинали от катастрофа??? Какво се случва с тези хора и защо всеки си мисли, че на него няма да му се случи??? Спрете се бе хора, замислете се като седнете зад волана, че всъщност сте с единия крак в гроба... пазете себе си и другите, това не е шега!
13
0
 
12
 
! Отговори
с. преди 10 години
Ами не е хубаво да се говори така,но такива *** изобщо не са за жалене!Рано сутринта в мокро и мъгливо време пича решил да си изпреварва!Добре поне,че се е забил в ТИР,а не в някоя кола за да затрие невинни хорица покрай себе си!Не се научиха да пазят и себе си и другите тия ***!Безумна история!Жал ми е едниствено за тираджията,който цял живот ще сънува как се е премазал тоя ***!
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Транспортна комисияМного ми е интересно брат,какво пушиш?......
11
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Добре де, как хем е изпреварвал, хем е на десен завои, а се е нацепил с десните врати напред в лявата част на ТИР-а ???? Нещо много се е обръкало....
10
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е изпреварвал в тази мокротия, сняг и минусови температури. В такова време се кара едва едва просто с идеята да се придвиждаш помалко и да стигнеш жив когато и да е.
9
6
 
9
 
! Отговори
Пътния преди 10 години
Причината за повечето катастрофи е липса на магистрали в БГ. Запомнете го.
8
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 1: В социализма кога да се самоубиеш ти казваха другарите. Искаш не искаш те самоубиват.
7
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 6:Не става въпрос просто за усет, а за достатъчно сиво вещество... Адски много шофьори правят рискови изпреварвания, и колкото и "усет" да имат може да нямат късмет. Трябва да си малко по-умен за да осъзнаеш кое ти е по-важно - да си жив или да стигнеш с 5 минути по-рано закъдето си тръгнал. По-добре да закъснееш в този свят, отколкото да подраниш в отвъдния!
6
4
 
9
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
Не става от всеки водач на МПС.Водачът освен познания трябва да има и УСЕТ.Лека му пръст на загиналия.
5
11
 
1
 
! Отговори
хм преди 10 години
Тази кола не изглежда да се е ударила в този камион - на камиона нищо му няма, а колата е смазана!
4
2
 
28
 
! Отговори
късмет преди 10 години
Добре че не се ударил в кола с деца.Още един *** заминава на оня свят...
3
27
 
17
 
! Отговори
Транспортна комисия преди 10 години
От снимка 9 се вижда, че ТИР-ът е останал без ФАРОВЕ. Явно шофьорът се опитал да изтества спасителното действие на ДНЕВНИТЕ на камиона. Сигурно обаче в последния момент преди удара е изгоряла КРУШКА на тира и за това не му се е получило, иначе при изправни СВЕТЛИНИ, ЖЕРТВИ не може да има!
2
2
 
41
 
! Отговори
Кратун преди 10 години
Като гледам състоянието на пътя, тоя е изпреварвал без видимост, по външната дъга на завоя върху заснежена настилка .... абсолютно неадекватно шофиране! Печели номинация за наградите Дарвин.
1
6
 
28
 
! Отговори
негово право! преди 10 години
Човекът е искал да изпревари, като е знаел, че изпреварването на това място е опасно и забранено. Може би е искал и да се самоубие? В Капитализма всеки има правото да реши какво да прави - да се самоубие, или да живее. Този, свободно, е решил, да се самоубие. Ни можем само да респектираме това негово право!