Бежанците в Харманли на протест с плакати: Freedom!

Настояват процедурата по даване на статут да се ускори
Обновена: 18 дек 2013 20:26 | 18 дек 2013 20:05,
45
Бежанците в Харманли на протест с плакати: Freedom!
Снимка: Булфото

Бежанците от приемателния център в Харманли днес отново излязоха на протест.

Около стотина души се събраха на плаца до портала и скандираха: "Freedom!" (свобода).

Протестиращите бяха направили транспаранти от чаршафи, на които изписаха с въглен: "Башар и България - приятели, Башар убива, България – арестува".

Бежанците в Харманли на протест с плакати: Freedom!
Снимка: Булфото
Причината за протеста им е бавната, според тях, регистрация за получаване на статут. Много от тях били минали на интервю, но все още не са им взели пръстови отпечатъци в Свиленград.

Обещавали им това да стане утре, после другият ден и така - седмици.

След като се напротестираха, бежанците хвърлиха транспарантите в запален огън и се стоплиха с тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
49
 
! Отговори
2 преди 10 години
ОБРАТНО....ВЕДНАГА!!!!!!!!
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
...като не ви харесва я си заминавайте в братската си по вяра Турция.*утите ни напълниха държавата с разни фесове ...всичко се връщало рано или късно!
12
2
 
43
 
! Отговори
И НИЕ НАСТОЯВАМЕ преди 10 години
А НИЕ БЪЛГАРИТЕ НАСТОЯВАМЕ - ВЕДНАГА ТАЗИ *** ПАСМИНА И *** ДА БЪДЕ ИЗРИНАТА ОТ БЪЛГАРИЯ - НАСТОЯВАМЕ ОРГАНИТЕ НА РЕДА АКО ГИ ИМА И ИНСТИТУЦИИТЕ Ш БЪЛГАРИЯ ДА ЕКСТРАДИРАТ ВЕДНАГА ВСИЧКИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ НАРУЯИЛИ ГРАНИЦАТА НА БЪЛГАРИЯ - НАСТОЯВАМЕ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ ВЕДНАГА НА ТУРЦИТЕ, КОИТО НИ ГИ ПРАЩАТ- НСТОЧВАМЕ Т.НАР. НПО, КОИТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ И ПОДСТРЕКАВАТ КЪМ РАЗМИРИЦИ И ИЗВЪРШВАН АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА И ДЕЙСТВИЯ ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО ! ВЪН ТАЯ ***
11
2
 
33
 
! Отговори
асд преди 10 години
ПО ПЕТ НА НОЖ! Хора, видите ли такива, показвайте им, че са нежелани, че да се изпаряват максимално бързо оттук!!!
10
2
 
36
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ИСКАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ В ТУРЦИЯ!!!!ПУСНЕТЕ ХОРИЦАТА ДА СИ СЕ ВЪРНАТ В СИРИЯ И ТУРЦИЯ АЙДЕ!!!!!!!!
9
2
 
44
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Като са толкова борбени да си седат у техните държави и да протестират там! Казвам ви - ако сега им се вържем на акъла няма да се отървем от тях. Наглостта граници не знае.
8
2
 
29
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
А Джордж Майкъл да ви извикаме на живо да ви пее "Freedom" не искате ли,????? Всичкият палестински и всякакъв *** от Изтока марш през границата ни с Турция! Да се оправят както си искат там на неутрален терен. Не ме е.е дали имат право да са бежанци у нас.Тази *** не заслужава и коричка хляб! Е.ахти наглата *** ***!
7
2
 
28
 
! Отговори
ЛУДА ДЪРЖАВА !! преди 10 години
И сега какво, с чершафите които те разбира се не са си донесли, си палят огън. А все повече българи, са на прага на бедността. Други няма какво да ядат и ровят по-кофите. А тези протестират че имат убежище, храна и покрив... просто оставам без всякакви думи
6
2
 
26
 
! Отговори
Victor Orban преди 10 години
Трябва целия народ да излезе и блокира контролно пропусквателните пунктове по границата ни с Турция Блокада на турски стоки и хора до европейския пазар и обратно .ТуРЦИЯ и ЕС да се съобразяват с *** СИ Блокадата да падне когато турците не си приберат обучените и финансирани от тях групи "бежанци" ТуРЦИЯ финансира обучи и прати "бежанци" в Сирия .А сега е наш ред да стане като в Сирия така и така Свободната сирийска армия е туквПравец по покана на НиколайМладенов
5
3
 
24
 
! Отговори
хурием преди 10 години
айде от там където сте ,вие сте нелегални престъпници ,да ви затворят в белене ,да видим токава плакати ,чаршафи и тн ,някой да вай викал , там където си дадахте еврата там да отивате ,мръсни мюсюлмани, мързеливци
4
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плакатът е на чашаф, платен от нашите пари! Да им се търси отговорност за унищожаване на държавно имущество! На тяхното FREEDOM да отговорим с *** OFF и GO BACK!
3
1
 
38
 
! Отговори
Tozi преди 10 години
И сега какво, с чершафите които те разбира се не са си донесли, си палят огън. А все повече българи, са на прага на бедността. Други няма какво да ядат и ровят по-кофите. А тези протестират че имат убежище, храна и покрив... просто оставам без всякакви думи.
2
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като искат свобода да си я търсят в анадола.
1
1
 
56
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Като не им харесва в България да ги пускат да се връщат в Турция през която са дошли.