Психично болен бяга, напада полицай, а той: Убийте го!

Случката се разиграла на кръстовище в Плевен
23 дек 2013 10:17,
71
Психично болен бяга, напада полицай, а той: Убийте го!
Снимка: архив, Булфото

Полицай, размахващ сопа срещу паднал на земята човек на възлово кръстовище в Плевен, е заснет от случайно преминаващ гражданин.

Полицаят бил обграден от свои колеги и въртял дървото над главата на падналия младеж.

"Убийте го! Той ми налетя!", крещял униформеният по адрес на мъжа, разказа очевидец пред bTV.

Главен инспектор Йордан Каменов, директор ОДМВР-Плевен потвърди за инидента. По думите му обаче сиатуацията била малко по-особена.

Полицията получила сигнал за психично болен мъж, който се заключил в апартамента си и се държал много агресивно. Докато униформените пътували към мястото, той се отключил и побягнал покрай баща си.

Бил с нож и сопа - същата, която по-късно попаднала в ръцете на полицая.

"Полицаите са го подгонили, защото родителите му казали, че не си е пил хапчетата близо 15 дни", обясни Каменов.

В присъствието на полицаите мъжът станал още по-агресивен. Той нападнал униформен и разкъсал дрехите му, насочил се към него и с нож, искал да го намушка.

В крайна сметка служителите на реда го простреляли със стоп патрон в крака, за да не бъде заплаха за околните. Води се следствено дело за средна телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябвало да го застрелят , България е пълно с луди
16
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
родителите на лудия имат най-голяма вина! Знаят,че 15 дена не си е пиел хаповете,*** ли имаха в устите си 2 седмици?Тейзъра е хубаво нещо,ама нашите няма да дадат толкова пара за оборудване..... към 3000 е на пазара,на държавна на 2 да падне,пак ще се стиснат,въпреки,че човешкия живот цена няма....
15
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иван Костов е виновен за абсолютно всичко.
14
18
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРАВИЛНО СА ДЕЙСТВАЛИ---ДА ПРИЕМЕМ АМЕРИКАНСКИЯТ ЗАКОН ЗА ПОЛИЦИЯТА...НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА--СЪПРОТИВА НА ПОЛИЦАЙ--ПАТРОН В КИТАРАТА--ТОВА Е ПОЛИЦИЯ--ГАЗ,ВОДА И ПАЛКА И ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ЩЕ БЪДАТ ЧИСТИ,НЕ УСМЪРДЯНИ НА ПИКНЯ!!!!!
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като ни управляват луди и зависими да ги убиваме ли?
12
8
 
57
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Е изпуснал си е нервите човека, ама какво. Вие задържали ли сте психично болен, който ви налита с нож - айде по-спокойно. Един път полицията много мека - *** си правят каквото искат, друг път ви се вижда прекалена. Айде уточнете се. Аз лично съм за силна и безкомпромисна полиция - иначе няма държава и народ.
11
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама лудия в България ли е? Не си ли пече *бания *** на някой кубински плаж?
10
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оборудването на полицаите трябва да включва електрошоков пистолет.
9
2
 
53
 
! Отговори
РХ преди 10 години
До StrictВ рамките на 1-2 месеца дори и по нашите цензурирани телевизии бе показано как щтски полицаи разстреляха *** жена в колата й, при положение, че в колата беше и малкото й момиченце, само защото искала да влезе в Белия дом. Преди няколко дни показаха как, също в щатите, полицаи застреляха човек, само защото се опита да се изплъзне с колата си от полицейско преследване, без да е агресивен, без да напада някого. Къде бяха тогава правоверните и не наддадоха вой в защита на човеш
8
13
 
21
 
! Отговори
иван преди 10 години
Трябвало е да го отърват отмените му и мъките на близките за него.
7
9
 
41
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Ако беше ***, нямаше нищо да му направят, а щом е психично болен, веднага съд?!?!?!Това си е за дело в Страсбург за дискриминация с/у Българското население.
6
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя па чичко милиционер много насериозно се е взел.
5
15
 
23
 
! Отговори
op преди 10 години
emi pravilno e kazal poliacaq da go bqha grumnali
4
16
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е в просташка България ,където колят и бесят от позицията си на влстващи пълни простаци! Това е морала им да крадат ,рекетират и убиват...масово от управниците прости, до тъпите им *** полицаи...
3
19
 
31
 
! Отговори
Strict преди 10 години
"В присъствието на полицаите мъжът станал още по-агресивен. Той нападнал униформен и разкъсал дрехите му, насочил се към него и с нож, искал да го намушка.В крайна сметка служителите на реда го простреляли със стоп патрон в крака, за да не бъде заплаха за околните. Води се следствено дело за средна телесна повреда." Какво са чакали тези полицаи? Да бъде наръган техният колега? Защо не са застреляли на място този психясал ***? Имат ли някаква подготовка как се действа в подобни ситуации?
2
6
 
69
 
! Отговори
вв преди 10 години
Е.... какво толкова интересно в това? Какво да го прави полицая? Да го прегърне с любов ли? Тоя шемет тръгнал с нож към него, оказва съпротива и т.н , а в крайна сметка полицията виновни???? Това ако бяхме Америка , а не България до сега да го бяха закопали вече.
1
13
 
58
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Направо си е трябвало да го гръмнат. Щяха да оттърват и него самия, и гражданите на Плевен.