Ученички се млатят заради обиди в социалната мрежа

30 сеирджии гледат и записват боя в Хасково
Обновена: 24 яну 2014 15:48 | 24 яну 2014 14:18,
174
Ученички се млатят заради обиди в социалната мрежа
Снимка: Facebook

Заради обиди в социалната мрежа осмокласнички се биха пред очите на свои връстници. Случката се разиграла миналия петък около 14.30 часа в парк до Финансово-стопанската гимназия в Хасково. Главните героини в нелепия побой са Мелиха и Шерифе.

Двете си разменили обидни думи във Facebook и Мелиха отправила покана към Шерифе, която учи в ОУ "Алеко Константинов" в Димитровград да дойде до Хасково, за да се разберат на "четири очи".

Така и станало. Шерифе помолила своята приятелка Аделина, която учи в същото димитровградско училище, да я придружи. Двете дошли до Финансово-стопанската гимназия в Хасково, където учи Мелиха.

Трите се срещнали в близкия парк. Разменили си няколко злостни реплики, разказаха за Dnes.bg очевидци на случката. Мелиха напсувала Шерифе и първа започнала боя. В мелето се намесила и Аделина.

Близо 30 ученици са наблюдавали боя между момичетата и дори са го заснели на видео, което от няколко дни е качено в социалната мрежа. Единствената, престрашила се да се намеси и да се опита да ги разтърве, е седмокласничката Нелис от ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Хасково.

За инцидента учители и родители разбрали едва вчера. От Регионалния инспекторат в Хасково днес свикаха спешно заседание с директорите на Финансово-стопанската гимназия, ОУ "Алеко Константинов" и ОУ "Св. св. Кирил и Методий". Тепърва предстои случаят да бъде разнищван.

Това, което е установено със сигурност, е, че инцидентът е станал в извънучебно време, когато няма как учителите да контролират учениците. Директорите са подали сигнал в отдел "Закрила на детето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: момичетабойХасково
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аделина? Доста странно име за тази история. Също като историята, която се случва в Германия през 2050г. Катаджии спират шофьор за проверка на документите, по едно време проверяващият катаджия казва на колегата:- Ей Мустафа, скив какво странно име има тоя, Мюлер!
101
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
v haskovo samo *** i tur4eeshti se ima , kakvo ochakvate
100
1
 
29
 
! Отговори
ЩО Е ТО преди 10 години
ромскотурско "забавление" с 5 букви-кютек
99
1
 
25
 
! Отговори
К преди 10 години
Отначало помислих , че чета виц Мелиха , Шерифе , Мелиха , Шерифе...
98
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Госпожо, пази си детето, че аз съм от агенция - закрила на дупето.
97
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иво Сиромахов има една много интересна гледна точка за това нещо фейсбук. Прочетете му мнението. След това ще разберете, че е адски прав.И накрая казва: Изтрих си акаунта и излязох да пия бира.
96
3
 
29
 
! Отговори
Батко преди 10 години
***- турска картинка.
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** лапета
94
15
 
16
 
! Отговори
Да преди 10 години
Половината коментари са тука псувни и обиди срещу турците. Няма никакво значение как се казват момичетата, има го това и сред нас. Как очакваме да се интегрират тогава, след като се лее омраза и от двете страни. Проблемът е в образованието, трябва да се научат на български, за да имат повече шанс за реализация и работа и да се интегрират сред останалите, иначе се задълбочава капсулацията им. Вместо да се решат реално проблемите тоя бил турчин, тоя ***, оня китаец и т.н. nonsense
93
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** или туркини са били с тия имена, и за какво са се скарали коя колко струва в пари ли . Или като ония от преди няколко месеца, където едната била правила по хубави с*ирки от другата на някакво момче.
92
11
 
13
 
! Отговори
men преди 10 години
еврейски ценности.
91
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боли ме фара
90
6
 
24
 
! Отговори
Право во очи преди 10 години
Вярно е , че тук се споменават момичета с турски имена , но това го има и при българчетата, нека си го признаем, колкото и да не ни се ще.И не само момичетата са подвластни на чалгата, и опростачването. Момчетата растат в същата среда и не отстъпват по нищо на тези момичета. Жалко е , че се докарахме до тук и колкото и да ни се иска да се оправдаваме, нещата са ясни.
89
0
 
5
 
! Отговори
real преди 10 години
До Бай ДинкоСамо дето не е твоя, а е на бай Пешо. Ако не се лъжа това е уличката пред иконом.техникум. Той живее там и има лада, не вярвам друг с такава лада на същата уличка.
88
1
 
19
 
! Отговори
Хм преди 10 години
На тази Аделина трябва да и е много самотно, само нейното име не завършва с "е". Много обичам този хубав български град Хасково, все по-хубав става и все по-български.
87
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мелиха и Шерифе... чисти българки! Изобщо не ме интересува какви ги вършат ***! При тях това са си "културни особености"! Само ми е странно как тия двечките все още ходят на училище, а не са омъжени с поне 2-3 чавета, ама явно на последния панаир не се е намерил купувач и техните са им разрешили още една година да учат и догодина ще пробват пак да ги продадат.
86
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кво ми дреме ,че някакви чужденци са се сбили заради нещо ,написано "на дуваро " в "гьонтефтеря"
85
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
balagrskite turzi sa enicari sabirani ot bivschata otomanska imperia zatova che v tiah ima vsicko po malko
84
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"културни особености" на ромскотурския "етнос"
83
3
 
27
 
! Отговори
Бай Динко преди 10 години
Аз съм собственика на зелената ЛАДА 2103 (каква жигула, да си имаме уважението все пак), 1975г., 1500 кубика, 75 коня. Първи собственик(чаках 3 години за нея), гаражна, много запазена(не съм я пускал ни по черни пътища ни по паваж), само 170 хил. км!!!Не искам да я продавам, ама сега като е известна, може да я дам за 10000 лева!