Живот във фургон: самотен баща с двама синове

180 лева на месец – с толкова се прехранва семейството
Обновена: 4 фев 2014 14:04 | 4 фев 2014 12:34,
84

Снимка: Impact Press Group

37-годишният Иван Борисов отглежда сам двете си момчета на 9 и 10 години.

Помага им майка му Радка, която също живее с тях на ул. "Войнишка" във Враца. Доскоро тя работела във фирма БКС, но вече е безработна.

Синът й също е безработен, така четиримата живеят само със 180 лева на месец.

Децата посещават училище, но се оплакват, че се чувстват различно заради подигравките от връстниците им, че живеят във фургон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
14
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
45,Наистина не знаем точно какво е.В провинцията и особено този район безработицата е голяма.Предимно сезонна работа ,през лятото наемат хора по полето или в строителството.Майка му е работела,децата ходят на училище.Да продължават да учат и да не се предават,поне имат покрив над главата си.
42
9
 
1
 
! Отговори
ciganin преди 10 години
a kade ye tvoita maika da ya cukam
41
4
 
16
 
! Отговори
Debora1 преди 10 години
Къде е майката на тези деца ? Българка ли е или *** ? С риска да ме обвините в расизъм питам защото това до голяма степен обяснява нещата. Преди да помогне човек трябва да знае точно за какво става въпрос. ...Така написаната статия е за хора които лесно се хващат на въдица и нямат нужда да разберат повече от това което им се поднася,С какво се занимава безработния баща от сутрин до вечер? Млад и здрав човек не скучае ли без да върши нищо ? Историята ми намирисва на тези които мързелуват
40
3
 
8
 
! Отговори
fsb преди 10 години
а т анонимен по-долу: ако се бил изучил... какво ако се бил изучил бе, ти знаеш ли колко безработни вишисти има... В днешно време се намира много трудно работа, било то за среднисти , вишисти и прочие...
39
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никакво съжаление за *** ! Никакво ! Всички са *** !
38
0
 
16
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Да не се предава.... и да търси бачкане.
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много се радвам че правите този репортаж.понеже все някой ще вземе на работа тези хора..Продължавайте да помагате!
36
5
 
5
 
! Отговори
Розичка преди 10 години
Той е мъж, и хиляда минуса да ми нащъкате, пак няма да се съглася, че аз съм силният пол и трябва да понеса на яките си плещи нещастните, слабичинки, изпаднали мъже.На някой мъж да щъкате минуси по въпроса - моля, ваша си работа. На мене - откъде накъде.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vargВарги, каква съвест от еврейогейове?!
34
2
 
17
 
! Отговори
Евротолераст преди 10 години
Нищо бе, какво толкова! Не са могли да си намерят работа на свободният пазар, вината е тяхна.Как са сирийските бежанци? Хранят ли се обилно 4 пъти на ден, имат ли нови дрехи, телевизия, интернет?
33
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я престанете бе, браво на бащата това е един от малкото герои на нашето време особенно сред *** етнос!!!! Дано децата му се изучат и грижат за него на стари години!! Къде е обаче майката????
32
0
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Да гледат всички от Европейския съюз и ако имат съвест да помогнат.
31
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки е изпадал в затруднение, но еденици са стигали дъното. Не може за всичко Държавата да се плюе.Във Враца, като няма, местиш където има. Свят широк. И въпрос на избор. Жалко за децата, че са принудени да живеят в такива условия.
30
2
 
9
 
! Отговори
дебел депутат преди 10 години
Гърч и ниски доходи,това е бъдещето на мизерници които не са избягали от тука.
29
2
 
18
 
! Отговори
Александър преди 10 години
Живи и здрави да са и Господ да им е на помощ, защото тази държавица от много време е абдикирала.
28
3
 
7
 
! Отговори
bg canada преди 10 години
Govorite za televizia. A tezi detza kakvo da praviat? Ne triabva da gledat nishto ne triabva da znaiat nishto I samo da stiat v frugona I da ti tapeiat li? Tova vse pak e niakakvo raznoobrazie za tiah. Moiat sin ne ispuska nito tableta telefona ili televizora. No oak e oalen otlichnik I govori tri ezika. Balgarski angliiski I frenski.Triabva li tozi neshtasten chovek da ogranichava jivota I znaniata na detzata si.Ako si biah v bg v momenta I pc shtiah da im dam na detzata da se obrazovat.
27
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И за фургона ще му поискат скоро данък!Ако не са го посетили *** банди да се радва, че са още живи!
26
1
 
34
 
! Отговори
Valeri Kostadinov преди 10 години
Кофти е за хлапетата, да не говорим и за това че биват подигравани и от съучениците си, полагайки някакви усилия (а това е най-важното) да учат въпреки че живеят в нищета и лишения, като не паразитират, не крадат и т.н. и все пак ходят на училище, от друга страна къде е възпитанието на българчетата, което очевидно много не се различава от това на по *** си събратя. Да, разбира се че държавата е длъжна да помага на такива семейства, които наистина се борят достойно с живота и са в нищета!
25
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хората цял живот спестяват за каравана. Той се оплаква.
24
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иване, мама Радка и баща ти малко са те били за да се изучиш и да не стигнеш до тук.Ами да беше направил 10 парчета за да е по голяма трагедията.Голяма кафа от такива..