Кунева и Малинов - фаворити на Кънев да водят евролистата

Реформаторите представят кандидатите за ЕП на 22 март
Обновена: 10 мар 2014 15:19 | 10 мар 2014 15:19,
44
Кунева и Малинов - фаворити на Кънев да водят евролистата
Снимка: Булфото

Реформаторският блок ще обяви листата си за предстоящите избори за Европейски парламент на 22 март т.г.

Лидерът на ДСБ Радан Кънев посочи като свои фаворити да оглавят листата Меглена Кунева и настоящия евродепутат Светослав Малинов.

Реформаторският блок няма проблем при подредбата на имената, увери Кънев, цитиран от БТА.

Още по темата
Дясното обединение предупреди, че страната ни е застрашена от спиране на средства от ЕС заради промени в Закона за енергетиката, който БСП готви. С тях се предвижда „Южен поток“ да стане изцяло руски проект и така България да бъде извадена от общата европейска енергийна политика. Евродепутатът Светослав Малинов пое ангажимент още днес да информира еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер за опита на българското правителство да излезе от европейската правна рамка чрез „Южен поток“.

Според него намеренията на управляващите у нас са ядосали европейските партньори и били доказателство, че България винаги е готова да обслужва руския интерес вместо европейския и този на българските граждани. "Това е тежък удар върху общата енергийна политика на Европа, както и нож в гърба на Украйна", добави Малинов.

Според Мартин Димитров, ако законопроектът бъде приет, страната ни ще бъде ощетена заради спрени пари от ЕС. Освен това той смята, че новите промени ще гарантират скъп газ за България от Русия. „Предложението за промени в енергийния закон казват, че трети страни няма да имат възможност да доставят газ в България, изважда се възможността за регулиране на цените от ДКЕВР, като по този начин те ще се определят само от Русия", поясни притесненията си Димитров.

Радан Кънев съобщи, че на предстоящото Национално партийно събрание, което ще бъде в края на тази седмица, ще се търси по-голяма легитимност между формациите в Реформаторския блок, като перспективата е той да се превърне в единен политически субект.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
5
 
! Отговори
macintosh преди 10 години
Тия изобщо нормални ли са? Кой нормален би се занимавал с Кунева. Тя слугува на комунистите, тя пари бизнес интересите на олигарси и монополисти
32
0
 
7
 
! Отговори
kolio mamata преди 10 години
Не мога да я гледам тази Кунева вече , като цяло доста злини причини на българската държава, най - малкото , тя затвори двата ни ядрени реактора.. а ние пак ще я избираме, това е лудост !
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У С П Е Х !
30
3
 
2
 
! Отговори
Jordan преди 10 години
Честно казано хората почти тотално се отчаяха от Кунева и за мен няма място в Реформаторския блок. Има достатъчно кадърни хора там, които могат да оглавят тази листа. За мен тя е противоречива личност, която до момента е губила избори няколко пъти. Не можа последния път да влезе дори в парламента. Подкрепата към нея вече не е тази, която беше по време на президентските избори например.
29
1
 
5
 
! Отговори
ХУДОЖНИКА преди 10 години
А БЕ НЕМА ЛИ НОРМАЛНИ ПОЛИТИЦИ В ТАЯ ДЪРЖАВА БЕ??????????????????
28
4
 
7
 
! Отговори
архангел преди 10 години
На снимката виждаме част от българската свита на сатаната! Тези, заедно с герб, бсп, дпс и т.н. ще доунищожат малкото останали българи! Бог да ни е на помощ! Само Волен може да промени нещо и то ако много бързо успее да събере всички нормални и незаразени с неолиберални отрови българи! Стискам му палци! И веднага след това- напускане на ЕС, задължително изучаване на православие, забрана на абортите и премахване на помощите за ***..али! Няма страшно. Никой няма да ни нападне! Дори и Турция!
27
2
 
5
 
! Отговори
Dora Yankova преди 10 години
Кунева определено не е по-добрия избор, тъй като партията й се разпада, а доверието към нея се срива главоломно. Как си мисли Радан, че ще спечелят с такова уродливо европейско лице, което предаде националния интерес в името на личния.
26
1
 
6
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Кунева Кунева за това ли ти беше зора
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази спаружена женица с изкривена физиономия пак ламти за кокала.По-добре да отива при др.Тиквун и да се моли да я вкара в милиционерската листа.Нали са стари партийни другари.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На другарката Пръмова и харесва да е в Брюксел , но този път номера няма да мине.Обкръжилите я голи охлюви стават само за гей дружинка.Да се омитат незабавно по дупките!Веднага и завинаги.
23
2
 
9
 
! Отговори
обективно преди 10 години
А на бас, че начело с Кунева РБ НЯМА ДА ИМА НИТО ЕДИН ДЕПУТАТ!!
22
2
 
8
 
! Отговори
ИСТ преди 10 години
Щом като фаворитка е Куньовица на всички трябва да стане ясно че това не е реформаторски блок а РЕСТАВРАТОРСКИ,
21
3
 
8
 
! Отговори
asd преди 10 години
Г-жа Кунева, нали щеше да се бори на национално ниво да оправя страната. Създаде партия, обикаля две години да уверява и убеждава хората, сега пък ще става евродупетат. Сладка е работата там, бля-бля по цял ден и хоп в края на месеца 18 хил. евро влизат мазно в джобчето. Тя нещо гледа все в далаверката да се бутне, пък където стане. Няма морал в политиката, пък като ги гледаш по телевизията, все едни идеалисти, сладкодумци, златни душици.
20
1
 
6
 
! Отговори
Моника преди 10 години
Ужас, по-добре на тази жена да не й дават никаква власт и крила, защото отново ще работи само за себе си, дори и те самите ще бъдат много разочаровани от нея. А и никой няма да ги подкрепи, няма смисъл да си губят времето.
19
2
 
3
 
! Отговори
e преди 10 години
Не се притеснявайте! Времето на РЕЛИГИИТЕ,МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ като "Римския клуб", "Малтийския орден",в които членуват Делян Пеевски,Ционистичми организации и ЧЛЕНУВАЩИ,времето им ИЗТИЧА!!! В момента ,те са в ШОК,до "Времето на Труса" !
18
2
 
6
 
! Отговори
Black Widow преди 10 години
Ахаха голям смях! Как може да са толкова прозрачни пък тея?!! Реформатроския блок залага на една отявлена комунистика да им бъде фаворит за евроизборите - няма какво просто!
17
2
 
5
 
! Отговори
e преди 10 години
и Кунева е масонска Кукувица
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кунева е червена кукувица
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Боко патерицата къде е сред тази петолъчка от горни крайници?
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чета коментарте и се чудя. Хората се съмняват, че някой ще гласува за тази еклектична група. Ама целта им не е да съберат много гласове. Целта на онзи, който е инициирал създаването на Реформаторския блок е десните да не гласуват, а ако случайно се съберат гласове колкото за един мандат, този мандат да е за номенклатурната снаха Кунева. Тя да е представител на десните!Привличането на хора, които до неотдавна са били в ДПС също има ясна цел - това е началото на разединяването на ДПС.