Оперират стрелеца от Лясковец

Петко Савов е с няколко огнестрелни рани в областта на корема
Обновена: 14 мар 2014 13:14 | 14 мар 2014 13:08, Красимир Ангелов
65

Снимка: Impact Press Group

Стрелецът от Лясковец Петко Савов е настанен във великотърновската болница с няколко огнестрелни рани в областта на корема, съобщи директорът на болницата д-р Стефан Филев пред "Фокус".

Мъжът е докаран в 11.30 в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", като е бил конвоиран от полицейски патрули.

Още по темата

При приемането си Савов е бил в шоково състояние, но контактен. Пред лекарите той не е коментирал нищо, свързано със случая.

В момента е в операционна зала и е подложен на хирургическа интервенция, допълват от болницата.

Както Dnes.bg съобщи, повече от 5 часа продължи драмата, която се разрази сутринта около 6 и 30 часа в дома на мъжа в Лясковец. При акцията загина един полицай, а трима бяха ранени.

По информация на вътрешния министър Цветлин Йовчев загиналият е служител на специализирания отряд за борба с тероризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Айван преди 10 години
Човека е герой - сам се изправи срещу "баретите" и просна четирима въпреки огромното неравенство в брой, технически средства, оръжия и т.н. Истински пример за борбения дух на българина. Адмирации.
42
4
 
4
 
! Отговори
Деа преди 10 години
Нека умре този ***.Малко му е дори.
41
2
 
4
 
! Отговори
2012 година преди 10 години
Съдът е разпоредил на полицията през пролетта на 2012 г да проведе акция за задържането на този човек и отнемане на оръжията му! Защо полицията и Цвъ-цвъ не са изпълнили нареждането на съда? Гербери да не коментират тая история, че за тях е автогол и се размириса цялата история!
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До политологТи си психар а не политолог под другата статия си психолог направо пиши вундеркинд.Стига си досаждал с едни и същи коментари копи-пейст на всяка статия.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тази акция кой реши да се проведе? Изключително странно ми е. В 5:30 започва стрелба, но поради каква причина
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради тази *** загина едно младо момче с жена и дете, а вчера по ирония на съдбата е бил неговият рожден ден. Това е трагедията на живота
37
8
 
4
 
! Отговори
Илиян Илиев преди 10 години
каква операция бе , трябва да му отрежат краката и ръцете и да го оставят така да вегетира до като умре .............
36
1
 
6
 
! Отговори
иван преди 10 години
Форума пак е разделен,кумунетата искат разтрел за нещасника ,останалите обвиняват полицията.За Чакъра беше обратно,как се изменят мненията в зависимост кои са на власт.
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма какво да го лекуват директно да го приспиват, може и да го порежат по-надълбоко и да се приключва... аман от ненормалници в тая държава - не ни стигат сегашните управляващи дето само гледат как да ни уморят ами и такива шизофреници като си имаме и съвсем отиваме подяволите...
34
2
 
10
 
! Отговори
един преди 10 години
ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ДОГАН МЕСТАН СТАНИШЕВ СИДЕРОВ ......И ВСИЧКИ КОИТО С ПОЛИТИКАТА И НАЧИНА СИ НА УПРАВЛЕНИЕ ДОКАРАХА НАРОДА ДА ПЕРКУЛЯСА. И ТОЗИ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ. КОЛКО ТАКИВА СНОВАТ ПО УЛИЦИТЕ МЕЖДУ НАС. ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДА ЗОМБЯСАТ И ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙКА. АМА ДА ЗАПОЧНАТ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ. ..... АКО ИМ СТИСКА ДА ТРЪГНАТ НА ПРЕДИЗБОРНИ АГИТАЦИЙ ПО СЕЛИЯТА....
33
5
 
8
 
! Отговори
ранобуднитепияндета преди 10 години
Тоя *** е казал на полицаите,че се предава и в същия момент е открил стрелба при което е загинал един от тях.. Заслужава да го спасят и да го убият отново.. отново и отново.. Подобни хора нямат място на свобода.. какво остава да живеят до училище пълно с деца. Въпроса е какво е направила държавата или по скоро МВРто в Лясковец при положение,че е имало множество закани и сигнали.. защо оръжията му не са били отнети след като е невменяем и освен това разрешителното му е изтекло
32
3
 
17
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
Ако оцелее - ще го обвинят за невменяем, ще го затворят в някоя лудница и след няколко години ще обявят че хаповете са вече подействали и ще го пуснат. Онази жена, която с диагноза шизофрения убила 3-годишния си син как я пуснаха? *** държавата, *** и ужаса...
31
3
 
4
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Какво ще го оперират, един контролен в главата и проблема ще се реши.
30
5
 
21
 
! Отговори
софия преди 10 години
значи деца му нарушават тишината човека се оплаква пише писма и накрая заплашва...че сам ще въведе ред...това ненормално ли е? после идват някакви с маски в тъмното въоръжени - човека - стреля....това да не би също да е ненормално? са го изкарват ненормален за да скрият осраните си *** началниците в полицията
29
13
 
6
 
! Отговори
крив макарон преди 10 години
Да не го лекуват , а да го изтърбушат като риба преди пържене и го оставят да изсъхне
28
16
 
18
 
! Отговори
??? преди 10 години
На мен ми се струва, че човека е бил прав за шума, но никой не му е обърнал внимание и така с години. Пита се в задачата какво ниов на шума е допусимо и дали край това училище шума е бил над допустимите норми?Всеки, който има оръжие би стрелял среу непознати нахлули в дома му през нощта.
27
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ще спасят *** ..... важно е да излезне под гаранция и да утрепе още хора
26
11
 
10
 
! Отговори
охрана преди 10 години
А бе защо не го утрепахте , за да защитите колегата , а ми сега ще отворите "работа" на маса институции.
25
1
 
38
 
! Отговори
! преди 10 години
Бих му дал всички оръжия на света и безплатно ще го закарам до София...до парламента...те там много викат и вдигат шум, със сигурност ще му опнат нервите.
24
0
 
38
 
! Отговори
ВАЛДЕС преди 10 години
тоя е объркал местото за стрелба.Трябвало е да иде до парламенто......