Оперират стрелеца от Лясковец

Петко Савов е с няколко огнестрелни рани в областта на корема
Обновена: 14 мар 2014 13:14 | 14 мар 2014 13:08, Красимир Ангелов
65

Снимка: Impact Press Group

Стрелецът от Лясковец Петко Савов е настанен във великотърновската болница с няколко огнестрелни рани в областта на корема, съобщи директорът на болницата д-р Стефан Филев пред "Фокус".

Мъжът е докаран в 11.30 в МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", като е бил конвоиран от полицейски патрули.

Още по темата

При приемането си Савов е бил в шоково състояние, но контактен. Пред лекарите той не е коментирал нищо, свързано със случая.

В момента е в операционна зала и е подложен на хирургическа интервенция, допълват от болницата.

Както Dnes.bg съобщи, повече от 5 часа продължи драмата, която се разрази сутринта около 6 и 30 часа в дома на мъжа в Лясковец. При акцията загина един полицай, а трима бяха ранени.

По информация на вътрешния министър Цветлин Йовчев загиналият е служител на специализирания отряд за борба с тероризма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
35
 
! Отговори
Луд съм преди 10 години
Хора,разберете,ако този наистина е психично болен то вината за тези събития е изцяло на държавата и съответното институции.Не може да се подават десетки жалби срещу този човек,да се знае,че е психически нестабилен и с изтекло разрешително за огнестрелно оръжие и никой да не му обърне внимание.Вие какво очаквате? Тоя да дойде и да каже- аз съм луд?!?!? Тези поредици от събития за причината за трагичният край на цялата тази история.
22
18
 
11
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Хайде сега *** пак да плюят Б.Борисов защото бил гръмнал Чакъра. Сега да идат да обяснят на децата и родителите на загиналия и ранените полицаи колко са демократични. А на народа малоумния Гл. секретар да обясни как са победили престъпността. МВР загива от такива *** като Министъра и Гл. секретар.
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е, браво, полицията продължава да си 'работи' по старому. 4-5 години хората се оплакват, онзи заплашва, никой не обръща внимание. после пращат двама напечени от слънцето квартални, които отиват с досада да го предупредят и когато разбират, че нещата наистина са сериозни, вдигат на крак половината министерство, заедно с...забележете 4 психолози. за съжаление е убит полицай и едва тогава, целенасочено няколко други го застрелват в корема. а ако нямаше засегнат полицай, какво щеше да направи лудия?
20
17
 
9
 
! Отговори
м преди 10 години
Не го оперирайте! Този УБИЕЦ е за разстрел, нищо че е психично болен. Гадните управници, дето закриха повечето психодиспансери и лудници, също са за бесило!
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
значи всеки луд или *** може да ти нахлуе в къщата и да те стреля, коли, изнасилва и обира, и обикновените хорица нямат право да реагират. на отряда за борба с 'тероризма' (какъв терорист е чичката-ловец е друг въпрос) обаче им е позволено всички едновременно да стрелят целенасочено в корема на някого. е, как сме защитени ние, нормалните хора питам? защо от 2010 този тип е пращал писма, заплашвал, защо преди 2 години му е изтекло разрешителното за оръжие, защо никой не си мръдна пръстта?
18
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 25 Вярвай ми, ако беше разстрел - щеше да е умрял. Колко убиеца на ченгета до сега се "самоубиваха" когато ушевите ги "обградят" :)
17
3
 
1
 
! Отговори
! преди 10 години
До АнонименКато ще пишете *** коментари, поне пишете грамотно. Пише се ПАНКРЕАС! Колко усилие се иска, да проверите в Google за какво става въпрос?
16
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен По времето на Боцо и Цоцо - качулките разбиваха врати и арестуваха невъоръжени хора пред децата им за два стека цигари. Или си забравил. Жалко за убития полицай, но явно "качулките" доста са подценили лудия ловджия...
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се оправя бърже човека и газ към София да подпука 240-те крадци.
14
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това ако беше по времето на Борисов и Цветанов, щяха да ги овикат задето са надупчили "човечеца" с куршуми и да ги обвинят в полицейщина !
13
1
 
15
 
! Отговори
Momo преди 10 години
Една граната с газ и сам щеше да излезе.Можеше и да е упойващ газ.Ама те нашите полицаи кога ли са мислели, когато са правели нещо?
12
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
само аз ли обърнах внимание на 'няколко огнестрелни рани в корема'? какви 'спец-части', какви 5 лева? така ли се обезврежда предполагаем престъпник? нареждат се 10 полицаи и всеки едновременно стреля в корема му, понеже и техният колега е бил улучен в корема? сега да не ми излязат с номера, че е станало случайно? ясно, че този път заради журналистите и съседите в блока е нямало как да ползват гранатомет, но все пак? нали се сещате, че е изпълнявана целенасочена заповед, дадена от някой..
11
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мога да отгатна броя на крушумите е 4 по един от всеки ранен полицай!Панкриясът не се лекува така че имаме два трупа!
10
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей ,отървахме кожите си мислят тия на снимката.
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
К'ви огнестрелни рани в корема бе, скапани ченгета. Ако бяха американски или руски ченгета на когото са убили колега, на тоя тиквата му щеше да е на решетка.
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЗИ СЪС СИГУРНОСТ ДОРИ НЕ Е ЗДРАВНО ОСИГУРЕН! СЕГА НЯМА ЛИ ДА НАКАРАТЕ ДЕЦАТА ДА МУ НОСЯТ ПОРТОКАЛИ В БОЛНИЦАТА. АМА АКО МОЖЕ,ПО-ТИХО ДА ВЛИЗАТ,ДА НЕ ГО ДРАЗНЯТ,ЧЕ КАТО НИЩО ЩЕ ГИ ИЗБЕСИ НА СИСТЕМАТА.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няколко огнестрелни рани... WTF ??!! Много са ни "професионални" ченгетата и го доказаха за пореден път... днес
6
8
 
7
 
! Отговори
мими преди 10 години
Е как може да се гаврите с човешкия живот
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега е момента да се учат студентите. Да изследват човешкото тяло...пък каквото стане.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Неграмотници-и-и-и- отде пари за интернето бре :)))