5000 деца са блокирани в лагера в Кранево

Те са без ток и вода, осигурена е суха храна
20 юни 2014 12:33, Анисия Иванова
14
5000 деца са блокирани в лагера в Кранево
Свлачището край Кранево. Снимка, архив Булфото

5000 деца са блокирани в международния лагер в Кранево, съобщава ТВ 7.

Откъснати са парчета асфалт, пътищата до базата са наводнени и достъпът е невъзможен. В селото могат да влизат само високопроходими автомобили. Това е причината децата да не могат да бъдат изведени от лагера.

Още по темата
Кметът на Кранево Румен Николова съобщи пред БНР, че за сега за тях има суха храна, която ще стигне за няколко хранения.

Кметът обясни, че снощи реката е избила над корекцията и е стигнала до ниво над 4 м.

Отнесени са колектори, мръсни канализации, мост, половината хотели са наводнени, децата, които са в лагера, са без ток и вода, каза той

Пътят до Албена е наводнен, водата там е около половин метър, пропускат се само автобуси и микробуси, които снабдяват с хляб и вода, уточни Николов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Напиши коментар Коментари
11
3
 
6
 
! Отговори
Ivo_1 преди 9 години
До ЕЙA Ти кога за последно беше в Кранево? има 12 ( ДВАНАДЕСЕТ) Лагера. Това че ти помниш само един от твойто детство си е твой проблем. В момента Там тече международния детски фестивал "Вольой идейй" и има достатъчно деца, за да запълнят всичките 12 повтарям 12 сгради.
10
8
 
3
 
! Отговори
ЕЙ преди 9 години
Абе вие журналистите вече почвате да ме издразвате. Къде ги видяхте тези 5000 деца в Кранево. Знаете ли какъв е капацитета на лагера? Проверете, че тогава пишете! То бива бива ама вече си мисля, че някой си съчинява нещо само и само да стане новина. Срамота!
9
1
 
7
 
! Отговори
IVo_1 преди 9 години
Да в Кранево е възможно да има 5000 деца, има 12 сгради с голяма леглова база и почти всяко лято са запълнени на 100% . Така че е възможно да са толкова. А и в Края на Юни т.е. сега започва международния детски фестивал, така че не се учудвайте.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблемът не е в храната. Хранителни продукти и вода за пиене могат да им осигурят.Проблемът е, да не пламне някоя епидемия - върлуват вирусни инфекции и като няма вода да си мият ръцете и да обливат тоалетните, може да стане голяма беля.Дано да няма опасност от свлачища и приливни вълни там. Спомените ми от Кранево са детско-юношески, не мога да преценя дали има такава опасност.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5000 деца и 20 тона вълна!
6
3
 
2
 
! Отговори
Някой преди 9 години
До ХарпунМи защо го плюете бе, прав е човека. А другото е *** до шия. Затова и са такива пораженията. Ако всичко беше както трябва щеше да е много по-добре положението. Така че какво само го псувате човека, особено като е прав.
5
0
 
6
 
! Отговори
Харпун преди 9 години
До СОЦИАЛНИ ГРИЖИВъв форумите днес са се развихрили ненормалници като теб, които нагнетяват напрежение и омраза, за да си избиват комплексите. Жалко, че няма "хаарп" да прочисти такива като теб.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
5 000 деца в Кранево, да не са 500, а може би 50. Айде стига. Тов е Кранево все пак.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
айде стига лъгали, имаше репортаж по ТВ. Извозени са 50 деца и още 45 чакат. Това е защото им сее наводнила кухнята на хотела и няма храна.
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са 5000 - 50 000 са
1
14
 
10
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
ХААРП малко прекалиха с черноморските маневри !Добре ,че всичките 5000 деца са живи и здрави .