След потопа във Варна - бедствието в снимки

Отнесени коли и наводнени къщи в кв. "Аспарухово"
Обновена: 20 юни 2014 14:09 | 20 юни 2014 08:58,
215

Снимка: БТА

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още по темата: Варнапотоп
Още от
Напиши коментар Коментари
153
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до МилаИ затова миналата година цяла Бавария беше залята от вода, бъркаш нещо мила Мила, срещу природата дори баба Меркел е безсилна...
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
питайте варненци какво мислят за кмета си, откакто е избран не се е показвал пред тях и сега изведнъж излиза с костюма във водата и почва да плюе по правителството - ами що не си извика ***-аджиите с джиповете да спасяват хората, нали те са му началниците или поне да се обади на приятеля им от София мутрата Бойко Борисов, той да ги накара
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 168А на кого построиха къщички бе нахална мутро, по списъка на кметицата от герб все на нашите хора на принципа щом не си от герб не си българин,изпокараха хората в селото, но това е то мутренското мислене, то не може да се промени,това е манталитетЗатова никога повече мутри и полоцаи в управлението, долу герб
150
0
 
7
 
! Отговори
Мила преди 9 години
Не е виновна природата,а това че в нито един град в България няма изправна канализация. Живея в Германия. Тук като завали ,вали по три седмици .А няма дори локви по пътищата и тротоарите. Както винаги ,Българина търси вината не там където трябва.За жалост пак обикновенните хора го отнесоха.
149
1
 
2
 
! Отговори
Мария- Мира преди 9 години
Природните бедствия би трябвало да сплотява силите на хората в дух на съпричастност и взаимопомощ ! От друга страна, разумните би следвало да си направят съответните изводи, за да не се повтарят случаите, предотвратявайки щетите и жертвите! Обикновено не се строи дори не се лагерува ,,на дъното", ,,в дола", където се стичат водите и е усойно...Държи се височина, когато се строи ири се обхожда туристически планината . Има видимост най-малкото! Друг е въпросът, че е трудоемко!
148
0
 
2
 
! Отговори
а преди 9 години
До икономиста стига спами, бе , ***, колкото са ти платили да спамиш навсякъде , толкова да си ги изядеш и задавиш дано! спамер смахнат!
147
2
 
7
 
! Отговори
икономист преди 9 години
Каквото и да си говорим това престъпно правителство не става за нищо. Когато имаше наводнение в с. Бисер веднага там заминаха Б.Борисов и Ц.Цветанов. След това се възтанови селото с нови къщи включително и с дарения от ГЕРБ. Сега гледайте какво става-нищо но от сърце. Просто докато тези престъпни партии БСП-ДПС-Атака са на власт нищо добро не ни чака.
146
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е гражданска защита, която да оказва помощ на населението, както това се прави в едни други държави? Тук призовават хората да оказват помощ, да събират пари !!! Ха-ха-ха. Колко нагло. ДЪРЖАВАТА ЗАГУБЕНА КЪДЕ Е?!!!??
145
2
 
19
 
! Отговори
Аз преди 9 години
До DeDe до 138Абсолютно подкрепям мнението! Нека същите тези журналисти се разходят до село Бисер и да направят интервюта с пострадалите от предишния потоп там. Тамън пострадалите от Варна ще видят как помощта е само на думи и малко материално - дрешки, храна, вода - и това е! Допуснахме шайка управници да ни мародерстват и да нехаят за нас и сега търпим последствията!
144
1
 
6
 
! Отговори
Гошо Феномена преди 9 години
До АнонименИ като има застраховка колко пари ти дават, е човече?! На теб ясно ли ти е, че държавата няма да се прецака в нито един случай и ще оспорва всяко нещо докато не ти подхвърли жълти стотинки, дори и да си застрахован! Аман от наивници и всезнайковци! Да не би да си някой от управниците, че си толкова надъхан срещу очукания и беден народец, дето за хляб няма, камо ли за застраховки?
143
3
 
23
 
! Отговори
Моля преди 9 години
Преди месец след инцидента в Турция (Сома-230 мъртви) ВСИЧКИ злорадствахте и плюхте как не ви пукало и как ако можело е трябвало да умрът още повече хора..пожелахте зло и то ви сполетя !!! И не, не винете онея кърлежи в управлението,само вие сте си виновни,че сте я докарали до тук !!! Нека Господ бди над невинните (без значение народност,религия,цвят) а покварените,те не ще оцелеят !
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
коментира се кой е виновен, щото очевидно от тая история с дерето и отклонената в квартала вода става ясно, че не само виновен има, ами са поредица от престъпления, вършени от 25 години и те постоянно излизат наяве. Явно се оказва, че всяка част от живота ни е съсипана заради престъпления на управляващата класа и май никъде няма такъв геноцид срещу собствения народ.
141
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не застрахова имуществото си-къщи, земи и т.н. и се чака на държавата да даде пари при всяко нещастие на всеки, еми няма как и то в пълните размери на щетите.
140
0
 
10
 
! Отговори
Мира преди 9 години
В снимката с омотаното около кабела знаме и дупката с пропадналата кола под нея определено има нещо символично...Нали казват, че природата давала знаци...
139
0
 
4
 
! Отговори
hdhd преди 9 години
Всяка година потопи, наводнения и незнам ти още какво ти. никакви мерки ме се взимат. Знае се че еди коя си река, язовир, дига и още какво ли не няма да издържи при силен валеж. Продължава да не се взимат мерки, да не се почостват дъната на реките да се укрепвят дигите. Като че ли нарочно се прави цялата работа. Хората на които им е това работата явно не я вършат както трябва ако въбще я вършат.
138
3
 
28
 
! Отговори
Мунчо преди 9 години
Орешарски, Морешарски, БСП, ДПС, ГЕРБ, МЕРБ.... дрисльовци, видяхте ли колко струва всичко! Гледайте снимките с купчините безполезни тенекета на купчини и си мислете, че те до вчера са били смисълът на живота на собствениците им! Гледайте отнесените къщи и мислете колко човешки души са били смачкани и изядени, за да бъдат построени! Гледайте цялата суета, която ви пълни и осмисля живота колко струва - партакеши, дрънкулки и заебавки на купчини!Време е вече Господ да ни затрие!
137
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Питайте Сталинка дали има бедствие.... никакво бедствие нема... видели сте вие бедствие....
136
11
 
2
 
! Отговори
Gatio преди 9 години
Amirikanciti sa vinovni tqhnoto mami.Samo BKP,CCCP i KPSSIskame komunizum i da ni upravlqva 4i4o Putin.Toi e dobur.Obama e zul.BSP! BSP! BSP!
135
6
 
17
 
! Отговори
346 преди 9 години
Орешарски, как смята да помага на хората с тая спретната ризка? Така отстрани под навеса всеки може да помага....
134
4
 
35
 
! Отговори
Р преди 9 години
Ужасява ме как можете да обърнете всичко в политически конфликт. Крайно потресена съм от повечето коментари тук, питам се, как може да има толкова безсърдечни хора, хора, които нямат грам съвест и чувство за съпричастност. Отвращавате ме.А в такива моменти ти се иска да приемеш всичко, защото не можеш да го промениш. Няма и как да не приемеш самата трагедия, макар на близките да им е по-трудно и тежко от всякога. Съболезнования към всички опечалени семейства.