83-годишна е най-възрастният загинал в "Аспарухово"

Все още се издирват две деца след бедствието
Обновена: 22 юни 2014 18:56 | 22 юни 2014 18:54, Александър Попов
15
83-годишна е най-възрастният загинал в "Аспарухово"
Снимка: Булфото

С разрешение на директора на Областната дирекция на МВР във Варна главен инспектор Николай Калчев областният кризисен щаб в крайморския град обяви имената на загиналите при водното бедствие във варненския квартал "Аспарухово".

Още по темата

Жертви на стихията са станали трима мъже и осем жени.

Най-възрастният загинал е 83-годишната Йорданка Илиева Георгиева. Най-младите жертви на природното бедствие са 8-годишната Зина Силвиева Шопова и 13-годишният Стефан Емилов Стефанов.

Останалите жертви на наводненията са Иванка Колева Пенчева (70 г.), Магдалена Жанева Шопова (29 г.), Тодорка Стефанова Стоянова (38 г.), Марин Василев Маринов (60 г.), Магбуле Ризаева Абзова (79 г.), Анка Стоянова Демирова (67 г.), Юлиян Илиев Бошнаков (63 г.) и Зоя Асенова Шопова (59 г.).

Всички загинали са от Варна.

Все още се издирват две деца, които са в неизвестност след водното бедствие във варненския квартал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
14
 
! Отговори
Arbiter elegantiarum преди 9 години
Политиците веднага да вадят пари от собствените си заплати и да дадат на пострадалия си електорат, а не да ни призовават да спасяваме убийците ни!
9
0
 
8
 
! Отговори
111 преди 9 години
До Николинка--добър вечер гж ,елате да видите колко дърва се носят от БЯ в Гърция 1 то е чудо на чудесата , Бог да ни е на помощт ,като неслагаме ум в глава българска
8
0
 
18
 
! Отговори
До военен пенсионер преди 9 години
Абе , имаше над 200 военни бе!!! Само от Морско училище имаше 80 човека, още същата вечер беше вдигната база Варна и всички на дежурство спасяваха хора цяла вечер! такива като вас с невярна информация правят интригите между българите!
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НиколинкаНяма по точно и вярно изказване от твоето. Горите, дърветата пазят хората само когато хората ги пазят,Дано бъдат наказани по един или друг начин продажниците на България.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До политологВ момента проклятието на България се казва ПАРТИИ ! Те се състоят от партийци. Един от един по крадливи и ро-лъжливи. Стаи и млади партии, всички се стремят към една цел, власт, разврат, паи и лъжи. Праведници вече не останаха а наказанието е близо.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости хората и дано не се повтаря че никой незнае какво утре го очаква . С каква сила ще бъдем наказани.Дано станем по-добри и разумни
4
19
 
16
 
! Отговори
политолог преди 9 години
В момента проклятието на България се казва БСП и ДПС. Тези престъпни партии си сложиха още по престъпни кадри , които изсичат гори , строят незаконно, крадат и унищожават Държавата. Тези две партии трябва да изчезнат от политиката иначе загиваме.
3
3
 
26
 
! Отговори
Николинка преди 9 години
Трябва веднага мараториом на сеченето на горите ни,Ами няма гори и водата няма какао да я спирс и ето резултата.Доган и Симион Кубуга са наи големите унищожители на горите ни,за това Европа да наложи мараториум на сеченето на горите.Във Турция само едно дарво да отсечеш 5 години затвор,а тука дървената мафия ваопще не спира да сече и изнася за Турция.Които е нормален човек ще се замисли алко,нали всички във Балгария живеими и като няма гора и въздух няма да има,едно дарво на 18 соседкавъздух пр
2
9
 
29
 
! Отговори
военен пенсионер преди 9 години
в сърбия излезе армията да помага, а нашите дремат в поделенията и трошат държавни пари.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мир на прахта на тези хора (нечии майки, баби, деца) и успокоение на близките им!