Откритото тяло в "Аспарухово" е на 3-годишното момиченце

Продъжава издирването на братчето му
Обновена: 23 юни 2014 17:27 | 23 юни 2014 17:25, Анисия Иванова
66
Откритото тяло в "Аспарухово" е на 3-годишното момиченце
Мястото, където е открит трупът на детето във Варна. Снимка Булфото

Намереното по-рано днес тяло на дете в наводнения квартал "Аспарухово" във Варна е на издирваното тригодишно момиченце, съобщи директорът на ОД на МВР в крайморския град главен инспектор Николай Калчев, цитиран от БТА.

Тялото е открито около 13.00 часа. Все още продължава издирването на шестгодишния брат Марин на починалото момиченце. Досега жертвите на бедствието в "Аспарухово" са 12.

Още по темата

Тялото е на издирваната 3-годишна Жана беше открито при разкопаване руините и калта в близост до улицата, където се намира къщата с най-много жертви, в която са били и двете издирвани деца.

Те изчезнаха след водния ад, сполетял града в четвъртък вечер. При наводненията тогава загинаха 11 варненци, като между тях имаше и други 2 деца.

С решение на правителството днес е ден на траур в страната в памет на жертвите от наводнението.

Днес директорът на полицията коментира още, че към момента няма постъпили сигнали за посегателство върху имущество в пострадалия квартал.

Той допълни, че в района има засилено полицейско присъствие с цел да се охраняват от мародерство къщите, автомобилите и разбитите магазини по време на стихията.

Областният управител Иван Великов съобщи, че по време на заседанието на кризисния щаб преобладаващото мнение е било, че бедственото положение в район "Аспарухово" не трябва да се отменя и то остава в сила.

Той допълни, че в района има да се свърши още много работа, а хората от квартала имат нужда от съпричастност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
9
 
0
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
И със 10-*** по-малко не е фатално, квартала деца много и нови ще си направим.Ние го можем за разлика на Българите, имаме голямо КПД в това производство.Не ни трябва и да сме много умни, стигани да можем да ограбваме Българите, а в това нямаме равни.Да живее *** на България.След това ние ще станем расисти, каквито сега са Българите.Дерзайте братя РОМИ малко остана.
39
0
 
11
 
! Отговори
Стига идиотия! преди 9 години
Жалко за загиналите, но наистина трябва да се направи нещо. Нека веднъж завинаги политиците престанат да гледат на *** население само като на електорат и да започнат да изискват и от тях спазване на всички наши закони! Както за тях, така и за българите-повече никакви незаконни строежи! Сурови санкции и страх, няма друг начин при сегашната страшна неразбория и пълна липса на отговорност в държавата. След като са подавани сигнали и общината не е действала адекватно-съд и матер. отговорност!
38
2
 
13
 
! Отговори
123 преди 9 години
Някой някога ще кажу ли истината такава каквато е-българи си отглеждаме паразитни ТЪРТЕИ - ***.Те НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ - ТЕ ИСКАТ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ГИ ХРАНТУТИМ ОТ МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ. нИКЪДЕ НЕ ВИДЯХ ДА ПОКАЖАТ ЛИЦАТА ИМ.нО ВСЕ ИЗВЕСТНО Е , ЧЕ ПОСТРОЙКИТЕ ИМ СА НЕЗАКОННИ, А СЕГА ЩЕ ГИ ОБЕЗЩИТЯВАМЕ ПАК ОТ НАШИТЕ ПАРИ. мНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ КАК ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ. А всички правителства ги къктак; време е НИЕ БАЛГАРИТЕ САМИ ДА ГИ ВКАРАМЕ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО.
37
5
 
5
 
! Отговори
Roki преди 9 години
Ima niama 3 umreli,drugoto sa ***
36
0
 
5
 
! Отговори
отговор преди 9 години
До ВъпросНЕ
35
0
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 9 години
Някой ще потърси ли сметка от *** за незаконните строежи, довели до бедствието?
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българите знаят добре защо не искат ***. *** днес прекарват живота си от труда на българите.Раждането на деца при тях е професия за доходи, пари взети работещия българин
33
5
 
2
 
! Отговори
Out преди 9 години
Tezi koito vse Ciganostvat, ogledaite se koi vi upravlqva. Te sa BYLGARI ... a dyrjavata si zagiva zaradi tqh.
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 24ХАПЧЕНЦАТА
31
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости детето, то не е виновно, че се е родило като част от този незачитащ никакви закони етнос. Дано поне братчето да е живо и да си намери някъде.
30
1
 
16
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 9 години
"Нечувано е прокуратура да удари банков надзор!" Това се случи тези дни под ръководството на БСП-ДПС-ДС чрез Пеевски. Нечувано е за нормална Прокуратура, но не и за Цацаратурата! Граждански арест за престъпниците Цацаров и Б. Сарафов!Сега и веднага! Престъпните партии пак искат да се повтори 1997 г. когато ограбиха спестяванията на народа. Това са ***, а не хора.
29
0
 
38
 
! Отговори
РАСИСТ преди 9 години
До Анонимен 29Циганите с тяхно поведение в последните 25 години ни докараха до расизъм! Съжалявам, но не мога да ги понасям, гнус ме е да ги слушам как говорят, как викат по улиците, градския транспорт, болниците и къде ли не...Ако е *** да мре, хич не го жали!!!
28
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма значение дали е *** или българче.Дете на 3 години е!За 3 години живот няма как да е направило нещо лошо.Спрете със злобните си коментари
27
0
 
34
 
! Отговори
VALIANT преди 9 години
Как да пращам SMS или някаква друга форма на помощи като знам къде отиват тези средства? В *** (на галено роми). Имам възможности, но стотинка няма да дам докато им гледам скапаните физиономии по телевизиите и слушам простия им начин на изразяване. Все нещо искат, все имали нужда, ама не знаят какво е застраховка, камо ли здравни осигуровки!Помощи? За какво? Да си възстановят незаконните бърлоги, вместо държавата да ги осъди и набута там където им е местото.
26
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бах мамму , по тия новини само *** дават. Вече не останаха българи за интервюта.
25
7
 
13
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Винаги когато БСП са на власт почват бедствия, фалиране на банки , убийства , грабежи и всичко гадно каквото се сетите. Как не се спряха тези хора та да се умири Държавата. За власт и пари и майка си продават.
24
2
 
31
 
! Отговори
joro преди 9 години
ако тези незакони къщи/бараки/които *** са построили,бяха на българи.сега всичките щяха да бъдат подведени под съдебна отговорност,и съдени за незаконо строителство,и затлачване на дерето,повярваите ми така щеше да стане ! не само че нямаше да получат помощи ами щяха да идат в затвора.
23
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тука отиваме на принципа не е важно на мен да ми е добре важно е на вуте да му е зле .Демек аз сам от София кво ми дреме за тия селяни от морето няма такъв народ ***
22
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така-до хуманистите-НЯМА ДА ПРАТЯ SMS!!!Имам 2 мои роднини,убити по най-зверски начин от миризливите животни!!Бабата на детето е на 30!!!!Причината за трагедията са същите тези....... с техните коптори и сега същите тези ........се редят по 5 пъти на опашка за помощи и са принудили помагачите да ходят по адреси,защото лъжата и крадат,ОТНОВО!
21
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Атакистииииии на строй растворете буски наточих двайсет сантиметровия почвам да поря :-):-):-)