Няма задържан или заподозрян за убийството на Вероника

Все още не е намерено оръжието от престъплението
Обновена: 5 мар 2015 17:55 | 5 мар 2015 17:53,
57
Няма задържан или заподозрян за убийството на Вероника
Снимка: архив Булфото

Все още няма нито задържан, нито заподозрян за убийството на 23-годишната Вероника Здравкова във Велико Търново. Това стана ясно от думите на наблюдаващия прокурор Цани Попов пред „Дарик”.

Още по темата
По-рано днес се появиха информации, че има задържан мъж за жестокото убийство на момичето. Както Dnes.bg писа, Виктория е починала от множеството удари с предмет с тъп и с остър връх. Тялото на момичето беше намерено на 3 март след няколкодневно издирване в река Янтра.

Разследващите продължават разпитите в разплитане на убийството. Проведени са разговори с близки и приятели на момичето. Разпитани са и много хора, които живеят в района на жп гарата, където бе открито тялото на Вероника.

Работи се по всички възможни версии за престъплението - грабеж, престъпление заради личен мотив или случайно убийство, стана ясно още от думите на разследващите.

Все още не са открити дамската чанта и телефонът на Вероника, както и оръжието, с което е извършено престъплението, казаха от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как ще има задържан или заподозрян, след като кияците до момента не са свършили нищо,освен че са отъпкали местопрестъплението като мечки. Дядото рибар им намери трупа, журналисти намериха портмонето, маската и ръкавиците. И за тези некадърници и рушветчии се харчат над 1,5 милиарда лева годишно.
11
3
 
9
 
! Отговори
р преди 9 години
стига с недомлъвки кво да го увъртаме докога толерастията ще взима от нас такива жертви,*** са я убили, а че полицаите не стават за нищо отдавна е ясно ,търсели с кучета ,водолази а накрая друг да им свърши работа, какво друго да каже човек,професионалисти хаха
10
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вероятно е била изнасилена, но никога няма да го огласят заради напрежение в обществото и страх от протести. И един въпрос : кои са тези хора, които си носят винаги брадва - я да отсекат дърво, я да утрепят някой?
9
2
 
8
 
! Отговори
от по-рано днес преди 9 години
Да им обясним тогава на момичетата някои моменти:Днешно време е много опасно за вас, особенно ако сте слаби и красиви! Красотата е проклятие за много жени, дори и да не си признават. Спасението от красотата е чесността и свободното споделяне с родители и приятели! Ако си траете от страх... сте в беда!!!Освен стандартните методи за изнасилване, вече има и нови с помоща на усмивка, почерпка и хапче (наркотик). Даже води и до влюбване!!! Внимавайте кои са ви приятелките и кои са техните приятел
8
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има една програма СИ АЙ нетвърк, нямам латиница, по нея дават как се разследват убийства. Гледал съм как в Англия униформени търсят доказателства наредени в редица. Толкова мотивирани и средоточени. Униформените в Търново с такова нежелании правеха това, толкова вяло и безразлично. Тези хора за нищо не стават!!! Само далавери, ядене и пиене. И дебели, дебели. Всичко намерено е от случайни хора. Как са търсели се разбра. Жалко. Трябва нови хора, мотивирани а не толупи.
7
0
 
15
 
! Отговори
ДАНС преди 9 години
Ако, някой в тази държава може да открие, пък и в друга държава - убиеца на момичето, този откривател може да бъде единствено ... г-жата Сертова!
6
1
 
11
 
! Отговори
Ужев Цецо преди 9 години
Спокойнооооо, Баце сложи социоложката Румито Бъчварова начело на МВР-то, ще тръгне работата вече......
5
1
 
51
 
! Отговори
Byzantine преди 9 години
Милицията е супер адекватна , първо рибар намира тялото , преди малко журналисти са намерили на 100 метра от пилицайте лилаво дамско портмоне , черни кожени мъжки ръкавици и шапка . Сега остава някой да намери и убиеца и да им го закара в милицията !!!
4
3
 
22
 
! Отговори
s преди 9 години
До 1, върви на ЯМР. Предполагам че ще открият мозъчна увреда.
3
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Обявете награда от няколко хиляди лева ...така онзи *** изпусне ли се случайно и няма да се замисли почити никой за да го предаде !
2
2
 
17
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
Такива като теб не заслужават хубаво ....после не се чуди защо само беди около теб !
1
55
 
5
 
! Отговори
Айдън преди 9 години
Бая е цицореста, сигурно цяло Търново я е прекарало.