В Сливен на протест срещу ромското "Българите - на кайма"

Недоволни се събират на 31 март пред паметника на Хаджи Димитър
Обновена: 30 мар 2015 14:03 | 30 мар 2015 09:31, Александър Попов
327
В Сливен на протест срещу ромското "Българите - на кайма"
Снимка: Булфото, архив

Жители на Сливен организират протест заради ромски расистки изказвания. Това обявиха от гражданското сдружение "Св. Георти Победоносец", като допълниха, че той е насрочен за утре, 31 март.

Хората ще се съберат пред паметника на Хаджи Димитър, а освен това от сдружението ще подадат сигнал до прокуратурата срещу поведението на жителите на квартал "Надежда", допълва Фокус.

Поводът за недоволството е излъчен репортаж в ефира на Нова тв вчера, в който журналистката Миролюба Бенатова търсеше гледната точка на ромите по темата защо деца раждат деца.

Екипът не бе посрещнат особено дружелюбно в квартала, а малки ромчета скандираха със задоволство пред камерата "Българите - на кайма" и "Българите – на сапун".

Според организаторите на протеста, това е нарушение на чл. 162 от Наказателния кодекс и пряко засяга авторитета на българското общество.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Сливеннадеждароми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е да дойде здравата ръка
13
4
 
29
 
! Отговори
cccp преди 9 години
20 godini gi hranite i jiveqt na garba na naroda,ostavete gi o6te nqkoi dr godina o6te,za6toto sled vreme te 6te vi upravlqvat.vie 6te ste malcinstvo v rodinata si..iskahte amerika,iskahte NATO...ISKAHTE DEMOKRACIQ..ETO Q DEMOKRACIQTA.
12
1
 
23
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Една ръка - една молотовка, две ръце - две молотовки, три ръце - три молотовки, четири ръце - четири молотовки, пет ръце - пет молотовки, шест ръце - шест молотовки, седем ръце - седем молотовки-------- девет милиона ръце - девет милиона молотовки.След молотовките идват брадви, камъни, огнестрелни оръжия, вкиснале домате, каквото си искаш. За бавните една ръка - една брадва...
11
1
 
34
 
! Отговори
До 14 Анонимен преди 9 години
Да, има двоен аршин, ВИНАГИ ще има. Нещо лошо? Докато тези продължават да безчинстват, да рушат, да грабят от данъците на българските граждани, за да си лежат по цял ден и да правят по -5 деца, които след това ще правят същото, докато убиват и малтретират бабите и дядовците ни по селата, и каквото още се сетиш двоен аршин ЩЕ ИМА!!!
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До No:1Prostak !!! Tova e problem, a ti puskash komentar, podhojdasht edinstveno na tapo GOVEDO !!! Ti gi hranish sashto tia - i ne sa samo v Sliven, bez znachenie ot kade si - te sa napast - i sa navsiakade !!!
9
1
 
61
 
! Отговори
ЧЕСТИТО преди 9 години
Ами време е да се досети, че днес скандират Българи *** и кайма, утре като пораснат ще почнат да го правят необезпокоявани от властите...И отново ДПС печели от етно напрежението...
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
най-добре е да си се заградят там и да не излизат.....да си живеят както си искат...те и без това, това и правят ...поне да не пречат на другите да живеят нормално....това са потенциални престъпници и "алкайдчета"...
7
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Джери понеже е много ***, разбира само от кютек, ама як кютек. И то не еднократно, а периодично, на всеки два-три месеца. Тогава става кротък,като агънце.
6
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ ДА ПЛАЩАМ ЗА ВСИЧКО ,, ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ДАВА ПАРИ ТЕ ДА РАЖДАТ,, И ТЕ ДА ИСКАТ БЪЛГАРИТЕ НА КАИМА,,... ИЗНАСЯМ СЕ НА ЗАПАД............
5
0
 
76
 
! Отговори
ДС преди 9 години
Еми така. Ние ги храним, като плащаме данъците а те получават помощи, те ни се заканват. Ама политиците са виновни. Най-вече ние, че търпим такива политици.
4
0
 
71
 
! Отговори
До 7 анонимен преди 9 години
БХК са заети в момента да подготвят защитата на тези "невинни създания, ама какво са виновни те". Най-голямата пародия на XXI век сигурно е тази организация. Дано да ги закрият по-бързо, за нищо не стават, чуждопоклонници с изкривена ценностна система.
3
0
 
92
 
! Отговори
1234 преди 9 години
Я да чуеме кривозащитниците от БХК...
2
1
 
69
 
! Отговори
Ййй преди 9 години
Браво! Дано да бъде отразен подобаващо от медиите и да има ефект! Чак сам не си вярвам, но все пак...
1
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Сливен май съотношението е 50 на 50. Много *** имат там.