Глад: Бой до кръв за парче салам!

Жена била пребита заради колбас от контейнер
7 апр 2015 11:16,
56
Глад: Бой до кръв за парче салам!
Снимка: Булфото, ахрив

Изгладнели клошари от Дупница се биха за парче стар колбас.

На Цветница 58-годишната Цветанка ровила в контейнер и открила въпросния салам. Не успяля обаче да му се зарадва, защото я нападнал друг клошар, който започнал да я удря където свари и да й крещи, че този контейнер е под негов надзор и каквото има в него, той ще го вземе.

От ритниците, които отнесла, Цветанка получила жестоки рани по краката, пише "Труд".

Случаен минувач я видял да лежи безпомощна и позвънил на тел. 112. Линейка пристигнала на място и закарала жената в ортопедично отделение на общинската болница. Дежурният ортопед д-р Сотир Каралийски зашил с няколко шева раните по краката й от побоя.

Разплакана, Цветанка разказала пред персонала, че като млада е работила в някогашното БКС. Сега се налага да рови по кофите за смет, за да изкара някой лев от хартия и пластмаса, за да има какво да се хранят внучетата й, тъй като децата й са безработни.

Мечтаела да се върне времето на Тодор Живков, когато работела и имало хляб на трапезата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Заради безобразията на част от бившите комунисти си на този хал, Цветанке!
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Престанете да наричате Червени тези които не харесват опитите за управлениена Борисов. Едва ли ива кой да харесва лъжците от БСП които сега плащат и ще изчезнат от политиката. Желанието на хората е да видят в управл ението умни и образовани хора, сравнително честни и с реални планове за икономиката, селското стопанство, енергетиката и образованието. А то все по-големи лъжци и ненормалници, повемето отдавна милионери а някой вече и милиапдери. Но не от бизнес а от ограбването на народа си.
34
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като видях снимката, веднага си помислих че пак пишат колко е зле в Русия, как хората гладуват, как Путин деца яде и т.н. Време е за поредната статия против братушките. Ден година храни!
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мое лично мнение е, че хората влизат тотално неподготвени и не говоря само като професионалисти а тотално неподготвени именно за предизвикателствата на живота. Не сме гъвкави и приспособими към реалностите. Искаме да можем всичко а накрая не можем нищо. От училище излизат млади хора които знаят как да ровят в телефоните си из нета като това са им всичките практически умения( селфита, клипове, вайбъри ) ... А държавата гледа да не прави хора а стадо от овце което знае само да блее....
32
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От опит в сайта знам, появи ли се незнайник с името Странджа значи ГЕРБ викат на помощ глашатаите копие на подобните в миналото които ни водеха към Развитото соц-ко общество. Но има една малка но съществена разрика, тогава хората не бъркаха по кофите. Преди време изхвърлих скумрия защото бе на 2-3 дни и като минах след 10 минути един клашар вече се хранеше с нея. Ужас!! Какво ми се пъчи и лъже Тикваров когато народа му е все по-зле. Поне с едно да беше подобрил живота а то само простотии и страх
31
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВенелинВ САЩ има повече от 10 милиона милионера, свиквай с панелното си гето ти
30
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен -27 , -Здравейте , а спомняте ли си за кремиршите и те бяха истенски , сега когато се прибирам в куфара нямам дрехи или подараци , а си нося храна за съжаление , така се докарахме ние сами , весели празници
29
5
 
15
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
Ииии като оставим глупостите за демокрации, инвестиции и похвали от Брюксел кво получаваме?!... Кой каквото иска да ми говори, но при Т.Ж. аз хора по казаните не съм виждал, а сега почти всеки ден наблюдавам....
28
10
 
8
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
В САЩ има 1 милион клошари. Свисвайте!
27
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не защитавам времето на ТЖ. Имаше много простотии и безумства. Сега не е ли същото? Тогава имаше една партия и сега същото, ГЕРБ която по примера на БКП налага еднопартийна власт. Цялата провинция и София са под натиска на новите партийци които притискат всеки който не е съгласен с простотиите им. Те налагат страха, че ще бъдеш съкратен ако не си от тях и го правят. Каква е разликата с тази гнус БКП? Само където са много по-прости и алчни. И искате бъдеще с тези неграмотници.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати колко сте търпеливи.
25
3
 
14
 
! Отговори
кк преди 9 години
Ами, Цветанка да се съобразява... Бизнес е това. И тук има разпределяне на територии, монопол, конкуренция и т.н.
24
2
 
7
 
! Отговори
хахахаха преди 9 години
до Стар комунистМоже би според тебе клошарите са били преквалифицирани англоговорящи? хахахаха
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всъщност боят не е за салама, а за територията. По същия начин бият ***, ако им влезеш в махалата.
22
8
 
21
 
! Отговори
Стар комунист преди 9 години
Къде са седераските мишоци да обяснят как със преквалификация и курсове по английски всички ще са доволни и наядени.
21
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Живях във времена когато шпековият салам беше от месо и когато е оставен 2-3 дни в хладилника се налагаше да се употреби иначе ще се развали. Тогава гладни хора не знам дали е имало(вероятно да, има във всяко общество) но тогава нямаше ни един, който да рови в кофите за да се храни. Милите ни политици и това, че не си оставяме манталитета в миналото ни доведоха до това хора които са се трудили и са давали на държавата и хората сега да са отритнати и от държава и от общество. Тъжно е бъдещето..
20
16
 
12
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До там ни доведе 75 години проруска власт :( Чернобилски дъжд, мутри, разруха, глад и сибирска беднотия
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всеки се изказва и има рецепта как да сме по добре . При това положение не ни трябват партии ние си знаем и можем всичко . За това сме най умните и богати в Европа .
18
2
 
9
 
! Отговори
ot net-a преди 9 години
Според ООН домашния секс убива проституцията!Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми?Вземете под внимание, че *** не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн.Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за *** още от училище преди да навършат 15г. После са продадени
17
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има два вида хора вече такива дето са крали 100 години и сега си хвърлят саламите !И другите дето са работили за тях 100 години и нямат пари за хляб ...Идва краят на света !!!