Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
7
 
! Отговори
шофьор преди 8 години
А какво да правиш, когато видиш срещу себе си моторист, идващ срещу теб, на задна гума. КЪМ ЦЕЛОГОДИШНИТЕ ДОНОРИ С BMW-ТАТА СЕГА ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ СЕЗОННИТЕ ДОНОРИ С МОТОРИТЕ!!!
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поне 70% от мотористите по бг пътищата нямат култура на шофиране. Искат всички да им правят място по пътя и за тях няма никакви правила, знаци, маркировка..., тези неща са сложени за балъците с колите. Като шофирам повече гледам в огледалото назад от колкото пътя напред, защото те настига някой моторист с 200 км/ч и не дай си Боже да не се свиеш до банкета, за да профучи. Предполагам,че инструктора им е обяснил, че осевата линия е трето платно.
138
1
 
4
 
! Отговори
моторист преди 8 години
И като караме,бързо,понякога,нима това означава,че трябва да ни засичат,такива "***" ли,питам! Тоя господинчо,съгласете се с мен,трябваше да изяде един хубав бой!Защо като е така наречен "психически нестабилен",не засeчe,примерно някои TIR,челно??
137
0
 
4
 
! Отговори
ахмед преди 8 години
човека явно е ядосан на рокерите :)
136
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Да не кажа всички мотористи карат все едно са дрогирани - винаги карат много над разрешената скорост, без да спазват всякакви правила за движение по пътищата. И разбира се участват в най-много катастрофи.
135
4
 
6
 
! Отговори
bluesky1 преди 8 години
А този мотор дали се движи с разрешената за Кресненското дефиле скорост? Аз не съм видял досега моторист на пътя, който да спазва правилата за движение... Този пичага защо не обясни за какво му е камера на мотора...за да кара с 200 и да се заснеме, после да се качи във фейсбук да го видят какъв смелчага е! Комплексирани боклучета... а така карат и в населени места дори!!!
134
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че е луд луд е и ми настръхнаха косите като го видях да тръгва срещу мотора. Обаче така като гледате записа от камерата според вас с колко кара моториста? Щото на мен ми се вижда да не е много близо до 100 км. ч. и то не от долната страна. Не знам може аз да си въобразявам, но нещо знаците много бързо идват и си отиват ли що ли?
133
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Май е станало другоMnogo si typ Sashe !
132
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Май е станало другоПълни глупости!
131
0
 
9
 
! Отговори
обективен преди 8 години
За жалост психично болните се увеличават ежедневно ! В авиацията пилоти ,на пътя шофьори,в парламента депутати ,в моловете охранители и т.н. и т.н. От стрес ли от глупост ли ,но народа полудява !
130
1
 
4
 
! Отговори
Сай преди 8 години
Тоя с гоуфа едва ли е много луд. Лудите не подбират - излизат срещу камион.
129
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам за голфа, но читав моторист рядко се среща.
128
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спират го от колата, вадят го, много бой. Накрая го изхвърлят в близкото дере, голфа му - след него. Чиста работа.
127
21
 
9
 
! Отговори
Май е станало друго преди 8 години
Вижда се, че моториста кара прекалено бързо и то на завой. Не става ясно защо голфа навлиза частично в насрещното - дали заради дупка на пътя, дали сече завоя, дали нарочно го прави, но според мен шофьора на голфа няма шанс да види прекалено бързо движещия се моторист и когато той изкача пред голфа, голфа се прибира в лентата си. Въпрос на скорост и видимост.
126
3
 
12
 
! Отговори
младен преди 8 години
Тоя Павлин колкото и да е луд има едно лекарство дето помага, кютек му се вика. Да го джаскат през ден в продължение на месец и ще му се отпечати в съзнанието връзката "сядам зад волана - проблем. не трябва"
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
https://m.facebook/pavlin.despotov?fref=tsПавлин Деспотов от кв. Младост
124
0
 
5
 
! Отговори
123 преди 9 години
Шофьорът на Фолксваген Голф, когото любителски видеа показаха да изблъсква мотористи от пътя, през 2007 г. е бил пациент на психиатричната болница Курило, научи bTV.Той е бил приет с диагноза психично разстройство в следствие на употреба на психостимуланти. Експерти психиатри коментираха пред bTV, че това е поведение, което се вижда на кадрите, е на тежко надрусан човек. BTV
123
6
 
14
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Този с голфа че е за убиване ... за убиване е, но понеже аз мотоциклетист спазващ правилата не съм виждал (или поне не се сещам, извинявам се на тази които го правят) така че не правя разлика ... за мен този *** си мотоциклетист в голф, точно така, в пернишки голф, ако беше и черен щеше да е тамън. Да бяха обърнали, хванали и спукали от бой а не да търсят правда в новините, защото иначе няма да има поука.
122
5
 
0
 
! Отговори
Toy e! преди 9 години
"Анонименен 146".Познах те,познах те ! Ти стар Станишев&Вигенин ! Утре няма да ми избягаш цио-мишке.
121
3
 
23
 
! Отговори
Борисчо преди 9 години
Предлагам да му се издаде лиценз за пилот на А320 , и да бъде назначен на овакантеното място на Лубиц... :)))Навъдиха се много пишман мотористи на по 18-19 без опит, качват се на пистовите мотори и почват поразиите. В случая става въпрос за опитни мотористи, не за джигити. На този клип скоростта е нормална а на другия с изпреварването на буса, моториста е догонвал Голфа за да го заснеме, тъй като преди това са карали групово и се е опитал да ги премаже, но камерата не била пусната