Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
10
 
! Отговори
Краси преди 9 години
Тоя е социопат. Такива като него трябва да бъдат лекувани в психиатрията.Всеки днес иска шофьорска книжка. То не е мода вече, то стана като лична карта... Така накрая такива негодници и комплексари, болни и всякакви други са с книжка....На тях им трябва жълта книжка.
99
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този да го намерят по номера и да му строшат 2-та крака.
98
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С колко кара моториста, защото мисля, че е далеч над разрешените 90 км/ч
97
20
 
4
 
! Отговори
Марто преди 9 години
Сичко на 2 колела - под ножа!
96
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българинът е беден, озлобял, оскотял, изпростял човечец. Това е същината на проблема.
95
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 101Войводи на българския хайдутлук, защо не се доуточни? Ако не беше така, сега щяхте вие да сте Столица.
94
10
 
9
 
! Отговори
голф единичка преди 9 години
Няма моторджигит който спазва правилата за движение.Факт.Познавам много ***.
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мотористите са най-най-уязвимите на пътя. Затова за мен да се качиш на мотор си е самоубийство. Даже да се велик моторист, някой те засича и ставаш на кайма. Смъртността при мотористите е 10 пъти по-висока, отколкото сред нормалните шофьори.
92
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако немец не спре с БМВ-то си на пешеходна пътека, докато човек преминава по нея, сещаш ли се какво ще му се случи? И през ум няма да му мине да не спре. Отделно какви са им пътищата.Тука *** се мята на 15-20-годишния си "баварец" и вече е овладял силата. Гледа лошо, изживява се като ММА-боец и газ до дупка. Докато някой бетонен стълб не му докаже колко бърка нещата.
91
4
 
18
 
! Отговори
хм.. преди 9 години
Мисля че се смесват 2 напълно различни теми. Това че този с Глофа е с диагноза и нищо не го оправдава за безумните действия е повече от ясно ! НО другата тема е, че има Правилник за движение по пътищата, който не се спазва от мотористите масово и това се вижда на същото това видео. Извода е че в *** лиспва всякаква толерантност, спазване на правилника , както и КАТ , която е напълно излишна структура в този си вид. Бог да ви пази на пътя !
90
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В конкретния случай моторджията си кара ОК, в платното е. Не му знам скоростта само каква е. Обаче линчуване трябва за тоя с голфа. Предлагам: Ако прокуратурата пак спи и не го осъди ЕФЕКТИВНО за опит за ПРЕДУМИШЛЕНО убийство сами да го линчуваме. В тая държава като няма справедливост има саморазправа! И без това го подозират, че е убил невинен на пътя преди 3 години.
89
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човека е прокурор. Ще си кара както иска.
88
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За 15 години стаж зад волана съм имал 4 случая, в които още не мога да си обясня как ми се е разминала катастрофата - 2 пъти с участието на мотоциклети и 2 пъти - на БМВ-та. Вече започвам да си мисля дали няма да е зле тези машини да бъдат забранени за каране от определен контингент хора.
87
0
 
12
 
! Отговори
моторист преди 9 години
Просто има хора с антагонистично мислене по пътищата. Аз през 1980те карах мотор. Тогава да си рокер беше престъпление според социалистите. Често се случваше някой с москвич да ме изпревари и след това да набие спирачки. Един толкова беше ме ядосал че дълго време държах тухла между краката за да я използвам. Спомням си, разказвам на един приятел, как се държат шофьорите но той не вярваше. Един ден ме помоли да го закарам и имахме същия случай. Това са същите хора които са все недоволни във форум
86
0
 
18
 
! Отговори
Полковник преди 9 години
Продавам изгодно БТР втора ръка. Дизел-всеяден, с динамична защита срещу голфове (взривява се навън от периметъра при приближаване на голф), има монтирана HD камера и 12.7 мм картечница 360 градуса обзор -15+70 градуса вертикал. Помощ при регистриране в КАТ. Ярко жълт с червени ленти. Фаровете работят и през деня.
85
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахах като ви гледам какви войводи сте повечето извън СОфия и ми става лошо..По голяма простотия и селяния няма в никоя държава по света като мръднеш само на 30 мин от столицата
84
18
 
14
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Началото на видеото, в което мотористите си правят гигански слалом между колите е прилежно изрязано. Въпреки това на другото видео се вижда как "юнака" с мотора кара главно в насрещното и изпреварва абсолютно забранено. Всеки, който има често минаване пред дефилето, знае за какво говоря. С действията си мотористите застрашават живота на стотици пътници, и това се случва ежедневно. Сега обаче сме си насочили вниманието към един простичък човек, на който явно му е писнало да го правят на ***.
83
2
 
34
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Гоуф и БМВ - страшна, нелечима диагноза. Страдат ***, най-вече между 20 и 35 годишна възраст. Заразно е. Рискови фактори:1. Слушащите чалга са с повишен риск.2. Дебелаците са предразположени към заболяването.3. Комплексарите, хейтърите и селските бекове са от 3 до 5 пъти по-склонни да страдат.
82
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мотористите в БГ са си живи самоубийци по принцип, но в случая този с голфа си е направо за бой.
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Павлин Деспотов се казва шофьорът на голфа, който в събота се опита да убие моторист в района на Кресненското дефиле.Това разкри приятелят на потърпевшия Ангел Ангелов Антони Карданов във Фейсбук. Павлин е на 26 години и живее в столичния квартал Младост, добавя още Антони заедно с регистрационния номер на голфа СА 3384 НА.Мотористите се обадили на 112 веднага след инцидента, но преди полицията да го задържи Павлин засякъл и друг моторист.