Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи

Кадрите са заснети от друг мотор в Кресненското дефиле
Обновена: 13 апр 2015 16:22 | 13 апр 2015 13:03, Красимир Ангелов
193
Ново видео показва шофьора на "Голф"-а, който засича мотористи
Кадри: Youtube

Ново видео, за което се твърди, че показва скандалния шофьор, който засича опасно мотоциклетисти, се появи в YouTube.

Още по темата
Кадрите са заснети от друг мотор, който се движи по пътя в Кресненското дефиле, когато движещият се срещу него автомобил навлиза рязко в насрещното движение и се разминава на сантиметри от моториста, съобщава bTV.

При този случай, за разлика от първия, не се стига до контакт между превозните средства.

"Да това е същият идиот от клипа на Ангел. Ние бяхме заедно, но аз изостанал малко след тях за да снимам и след това тръгнах да ги настигам. Бяхме се разбрали да се чакаме малко по-нагоре по пътя и този същия идиот се опита да ме изкара от пътя”, пише под клипа в сайта за видеосподеляне потребител, подписал се като MalkoPate1.

"До тогава не знаех, че е станало нещо с момчетата. След няколко минути се срещнахме, те бяха спрели и в един глас казахме” идиот с Голф”. За щастие сме добре и по чудо на приятелите ми нищо им няма. Аз също съм добре, но уплахата при такова нещо не е малка. Слава Бога момчетата са се отървали само със щети по мотора, а аз само с уплахата, че ще ме хвърли в реката”, завършва разказа си потребителят.

От полицията вече обещаха, че ще разследват този случай, както и случая с шофьора, който се хвали, че е прокурор и се държи грубо с група колоездачи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
18
 
! Отговори
do 87 преди 9 години
Е не знам как пък мотористите ви застрашават живота пълни глупости ..Моторист убил човек в Бг почти не съм чул,но за коли чувам всеки ден,така че не виждам каква е тая агресия към мотористите,те са си опасни за тях ,аз също не обичам мотори ,Но това са си опити за убийство както и да го въртиш
79
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До свинаряЗащо да се скрия? Каква е културата на шопите в сравнение с тази описана от Чудомир за неговите съселяни и съграждани, който признава ШОПА ЕЛИН ПЕЛИН ЗА ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПИСАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ?
78
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова не карам мотор. Мотористите са самоубийци.
77
1
 
15
 
! Отговори
12.04.2015 преди 9 години
"Рокерите, свидетели на родеото, обаче подозират голфъра за убийство, извършено през 2013 г. на 100 метра от сегашното местопроизшествие. Тогава колата, която напълно отговаря на описанието на голфа, притиска мотора на Пламен и спътничката му Десислава Петрова към мантинелата и в един момент изхвърля мотора извън пътя. 37-годишната Деси загива на място, а Пламен е откаран в Пирогов с тежки наранявания и опасност за живота."
76
0
 
10
 
! Отговори
12.04.2015 преди 9 години
"Шофьор на Фолксваген Голф се опита да убие моторист вчера в района на Кресненското дефиле, съобщи БЛИЦ. Пътният килър се опитал да изхвърли от пътя Ангел Ангелов и само уменията на моторджията са му помогнали да се задържи върху машината. При преследването шофьорът на автомобила е блъснал още един мотор и една кола. Всичките му действия на пътя обаче са заснети на видео и са публикувани в социалните мрежи. Шофьорът вече е арестуван и му е постановена мярка за неотклонение 24 часа."
75
4
 
7
 
! Отговори
добре преди 9 години
Дадоха Ви малко почивка. В резултат на това се случиха толкова много неща. Голф гази моторист, прокурор пък велосепедисти и още много проблеми някой от които с летален край.ЗАТОВА ЩЕ ОТНЕМАТ СВОБОДНОТО ВИ ВРЕМЕ. ОЩЕ ПО-НИСКИ ЗАПЛАТИ И ОЩЕ ПОВЕЧЕ РОБСКИ ТРУД ЗА ВАС. ТАКА ЩЕ БЪДЕ МНОГО ГОДИНИ В БГ, ДОКАТО ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ ОТ БОЛКА И УМОРА.
74
5
 
9
 
! Отговори
свинаря преди 9 години
До 79Принципно си прав.Аз имах предвид софиянци да не се мислят за голямата работа за това,че са столичани,защото София е избрана за столица заради стратегическото си месторазположение,което след загубата на Македония вече не е толкова стратегическо. Не е имала никаква инфраструктура направена е в последствие. А ако ще говорим за културата на шопите по добре да се скриеш някъде. Така че слез на земята
73
0
 
9
 
! Отговори
ВЗ45 преди 9 години
това същество с голфа е с регистрация за ПСИХИЧНО заболяване, и няма да понесе наказтелна отговорност... тай че не само мотористи и колоездачи са в опасност
72
0
 
12
 
! Отговори
Съжалявам голфа преди 9 години
В нета вече има информация за името и адреса на "голфаря" и номера на голфа. Съжалявам "голфето"-горкото,може би ще "окуцее",ще му бъдат затворени очичките,а току виж се и поопекъл заради *** биологично устройство,което го е управлявало тогава.
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А мен такъв *** на пешеходна *** е гонил с 100 километра от зебрата на ВСИ ПЛОВДИВ !!!Жълто пресичам оня тръгва с 200 и аз бягам за да пресеча тоя селянин от 50 метра се целеше в мен след което го изпреварих и мина точно на три санта зад мен с пълна газ...*** има много докато се обърна да му видя номера беше стигнал стадион БОТЕВ от ВСИ !
70
0
 
16
 
! Отговори
до 83 преди 9 години
Този с голфа е опасен за себе си и околните психопат! Това му е трети опит да засече мотор, в единия случай е успял. Погледни му поведението в този и в другия клип и ми кажи, дали някой нормален може да направи това!
69
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДА ОБАЧЕ ТОЗИ МОТОРИСТ СИ ДВИЖИ С НАД 90 КМ. ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТА ОТ 60 КМ. А ТОЗИ С ГОЛФА НАПРАВИ ТОВА НАВЛИЗАНЕ В НЕГОВОТО ПЛАТНО ЗА ДА МУ КАЖЕ ЧЕ С ТАЗИ СКОРОСТ ЩЕ СЕ САМОУБИЕ НА ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ. "УЛИЧКА" КВАРТАЛНИТЕ УЛИЦИ СА ПО ШИРОКИ ОТ ТОЗИ МЕЖДУНАРОДЕН ПЪТ.
68
0
 
16
 
! Отговори
Basi преди 9 години
Добре че не съм мотоциклетист или велосипедист , че тия психопати могат да те убият за лично удоволствие. Май при издаване на шофьорски книжки трябва да се отдели повече внимание психо теста.
67
1
 
25
 
! Отговори
Камера преди 9 години
Слагайте си камери на колите и моторите и така ще се видят *** по пътищата,може би това е спасението от ненормалниците .
66
5
 
14
 
! Отговори
Ванката преди 9 години
Пълно е със селяни на пътя и тоя с Голфа е добър пример. Но и моторисчетата са за бой. Никакви правила не спазват, карат с 200 където им падне дори на палка не спират. Гледам все рокери са се събрали да коментират. И ако ги питаш как карат обясняват колко са примерни на пътя...
65
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До свинаряИ кое му е великото наТърново? Едно градче с баири и сокаци, по които една пожарна не може да се качи при нужда. Истинската Столица е тази, която има изградена инфраструктура, с която да може да задоволява нуждите на НАДМИЛИОННОТО СИ НАСЕЛЕНИЕ, като ТРАМВАИ, ТРОЛЕЙБУСИ, МЕТРО, истинската Столица е тази, в която са Парламента, М. съвет, Президентсво, в която идват хора от цялата страна да протестират и създават неудобства и задръствания.
64
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В друга държава този с автомобила на втория работен ден ще е в панделата, ха да видим у нас какво ще се случи с "разследването"...пп - пазете се!
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това си е опит за убийство. Вижте в youtube и другия клип където изблъсква друг моторист, видеото се казва - Шофьор на "Голф" пробва да убие моторист.
62
0
 
20
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
СЪД ЗА ТОЯ В ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА ПОВЕЧЕ ОТ 1 ЛИЦЕ
61
2
 
20
 
! Отговори
дано да го намерят преди 9 години
Абе някой цкът минуси все едно шофьора на голфа е страхотен пич! Хора, това е *** дето не зачита човешкия живот. Днес с Голф, утре с паве или пистолет. Въпрос на време е.....