"Асфалтирани" дървета във видински капан!

В "сивата" клопка попадат 50 дървета в крайдунавския град
29 апр 2015 08:45,
112

Снимка: Facebook

Снимки на "асфалтирани" дървета потресоха Видин и възмутиха потребителите на социалната мрежа Facebook.

Фрапиращата гледка се намира в центъра на Видин, на улица "Цар Александър втори". На всичкото отгоре за "сивите" дървета видинчани са си платили 5 милиона лева, тъй като са попаднали в проект за реновиране на тротоарите.

В асфалтовия капан са се озовали около 50 дървета, които са на около 30-40 години.

От общината коментираха пред Нова телевизия, че грешката ще бъде поправена и асфалтът ще бъде премахнат до средата на май.

Последва и предупреждение към изпълнителя на проекта повече да не асфалтира дърветата. От фирмата обаче, казаха, че грешка няма и всичко се изпълнявало по заложения план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
2
 
17
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Др. червен *** стойте си в мизерията и не напускайте Видин , защото такава няма никъде . Ето за това се казва Северозападналия район . Вместо да си вдигнат и да изметат кмета те спорят по форумите кой бил по червен . Айде мизерувайте и гласувайте за БСП .
62
1
 
10
 
! Отговори
Софийски асфалт преди 9 години
Иронията е, че този асфалт изглежда по-качествен от асфалта, който ползват за софийските улици. Поздравления за гения, на чието умотворение ставаме свидетели.
61
2
 
4
 
! Отговори
Петков преди 9 години
До архитект - Понеже в София работите с мерак и отговорност за това бул.Витоша и Цариградско шосе ги правите през година.
60
3
 
5
 
! Отговори
Аврамов преди 9 години
До архитектА предишният кмет от ГЕРБ-БКП фалира общината и остави половината град без улично осветление. Тогава обаче продажниците от НоваБоко ТВ мълчаха като риби.Герберо-комунистическа му работа!
59
8
 
7
 
! Отговори
архитект преди 9 години
Съвсем нормално е това да се случва в Северозападналия район . Там все още кметовете са от БКП-БСП и мислят само как да крадат . Вместо да сложат заграждения около дървото така е по евтино и паричките в джоба на кмета . Елате в София да видите как се работи с мерак и с отговорност , но тука никога не е имало кметове от БСП . Така , че Видин си заслужава мизерията и простотията .
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това е пример за букварите. Да показват на най-малките ученици какво значи мърлящината и безхаберието в наследство от комунизЪма. Да показва как има някави същества без сетива, включени като част от човешкия род.
57
1
 
9
 
! Отговори
абв преди 9 години
Дърветата са плътно запечатани а покрай стената зеят дупки....и това ли е част от проекта? А видинчани къде спаха докато този проект се изпълняваше? Мърлявщината е повсеместна...
56
1
 
6
 
! Отговори
и? преди 9 години
Мърлящина. Сега да го направят вторъ път без пари.
55
1
 
15
 
! Отговори
123 преди 9 години
Мизерници ! Нали след година ще се надигне там асфалта и напука и язък за парите. Всичко в което е замесена държавата е наливане от пусто в празно.
54
1
 
10
 
! Отговори
rumen преди 9 години
Безумие!
53
2
 
12
 
! Отговори
Руслан преди 9 години
Отделен е въпроса, че гробаджийските марионетки от НоваБоко ТВ мълчаха като риби, когато другарят Румен Видов разоряваше града, фалира общината и остави половината улици без осветление, а сега вдигат врява до небесата срещу Гергов и Дилов, които са направо цвете в сравнение с предшественика си от ГРОБ.Явно целта е на предстоящите избори на видинчани да им се натрапи нов гробаджия, които да ги дозакопа. Дано народът се пробуди час по-скоро от летаргичния си сън.
52
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисля, че всички от фирмата изпълнител трябва да бъдат асфалтирани и само главите им да стърчат, за да могат кучетата да ги препикават.
51
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фирмата изпълнител е най-вероятно собственост на синчето на някой от общинарите.
50
10
 
3
 
! Отговори
е преди 9 години
Мокрите власи от Видин
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А дали няма да изсъхнат или да се повредят тези дървета от горещият асфалт.Все пак това са дървета на поне 30год.И ако има вреда за тях и това ли е по проекта.
48
1
 
6
 
! Отговори
сельо преди 9 години
ЮЛИ ПЕТРОВ КЪДЕ СИ БЕ СЕЛЯНИН КОРУМПИРАН
47
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направете рубрика "СТЕНА НА СРАМА" бъдете първи.Нека се посочват такива и да им слагате снимките имената тук.Не е кой знае кво,но щом държавата е безсилна срещу изманиците нека поне хората да ги знаят и заплюят.
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Последва и предупреждение към изпълнителя на проекта повече да не асфалтира дърветата. От фирмата обаче, казаха, че грешка няма и всичко се изпълнявало по заложения план."Ако горното е вярно, най-вероятно иде реч за уговорено и планирано усвояване на пари. С други думи - поредният лош пример с добър (но не за всички!) резултат. И така вече 25 години в безкрайния преход. Социалната закваска и разбирания за "наши момчета" съчетани с пишманбизнеслъка и вълчите нрави на псевдодемокрацията.
45
4
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До АсфалтаджияМалко малоумно ми звучи да асфалтираш пък после да режеш, но нали за това сте асфалтаджии - да знаете как става
44
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сложете снимката на строителният надзор и на собственика на фирмата.Нека го знаят всички.Това трябва да е практика,да стоят на стената на срама и да ги гледат и децата им какви *** са крадливите им родители.