Баба от Бургас даде 10 хиляди лева на ало измамници

Излъгали я, че роднина пострадал от гръмнал климатик
Обновена: 13 май 2015 10:56 | 13 май 2015 10:55,
32
Баба от Бургас даде 10 хиляди лева на ало измамници
Снимка: архив Булфото

77-годишна бургазлийка е поредната жертва на телефонна измама, съобщават от полицията в морския град. Жената дала на измамниците сумата от 10 хиляди лева.

Жената е станала жертва на телефонна измама по класически сценарий - роднина пострадал в резултат на гръмнал климатик и е нужно животоспасяващо лечение.

Бургазлийката дала 10-те хиляди лева на непознат мъж, който дошъл на домашния й адрес.

Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Neizvesten преди 8 години
Здравейте на всички пиша ви във връзка с един случай на мои близки излъгани от лице, което на скоро е излязло от Бургаски затвор. Лицето е осъдено няколко пъти за ало измами. Въпросното лице, на което мога да предоставя местонахождение и лични данни, живее в Бургас на видима възраст 23-24 години. мога да съдействам с данните на лицето, което е пуснато след като му е платена гаранцията при нелепи
21
0
 
2
 
! Отговори
lol do Мaриaн преди 8 години
не се пени толкова чужденецо щото не знаеш. бая хванаха но все нови идват.
20
0
 
5
 
! Отговори
ицо преди 8 години
Абе тия баби от къде ги вадят тия пари бе?
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак повтарям - измамниците си имат разузнаване. Не звънят на кой да е, за да искат такива суми. Разузнават не само къде може да има много пари в брой, но също така проучват кога старците са си сами у дома и какво е умственото им дередже.Най-се ядосвам, когато биват ограбвани по такъв начин парите, за които някой се е трепал години наред в чужбина и сега си е дошъл, за да направи някоя голяма покупка за семейството - жилище или нещо друго. Или пък защото предстои сватба, абитуриентски бал и т.н.
18
0
 
4
 
! Отговори
кръстоносец преди 8 години
от къде ги имат тия пенсионери тия пари? не са случайно избрани явно. очевидно имат нещо общо с големи акули. и очевидно алоизмамниците са нещо като съвременен вариант на робин худ. само че мафията и държавата са едно цяло като крал джон и нотингамският шериф.слагайте ми минуси ако искате но май така ще излезе накрая.
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имала бол пари-дала.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей не се научиха тия пенсии! Повечето живеят като скотове по селата, а кътат хилядите левове под дюшека. Ако са в банка, поне на някой ще му направи впечатление, ама не - за по - сигурно вкъщи. И къде са им роднините, никой ли не им е обяснил за ало измамите, от години вече едно и също. Излъгани бабички, * с палати и коли, полицията безсилна, съда подкупен - ей това е България - на бабичките и *
15
0
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Някой да дава повече?
14
1
 
6
 
! Отговори
8 преди 8 години
ГОСПОДИ,ПРЕДИ ДА МИ ВЗЕМЕШ АКЪЛА,МОЛЯ ТЕ,ПРИБЕРИ МЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМАЛА ДАЛА. АЗ КАТО НЯМАМ ЩЕ ИМА ДАМ ЕДИН МАГАРЕШКИ .
12
1
 
11
 
! Отговори
ок преди 8 години
Ми ше ги лъжат като пускат телевизора само за да гледат Малката булка и другите турски и индийски бози. Гледам ги пред входа, коментират сериалите... Като ги попитах дали знаят за "ало измамниците" свиват рамене. Язък, че медиите постоянно пишат и говорят за тези измами, но тези които трябва да слушат се интересуват повече от татко Мюмюн и баба Джефрие. :(
11
2
 
10
 
! Отговори
123 преди 8 години
Защо подобен род измами процъфтяват най-добре в тези ширини ? Защото хората са свикнали да дават и смятат за правилно да дават пари под масата за да се оправят нещата. И все дъртофелниците са хващат на тоя номер. Те си знаят още от едно време, че трябва да бутнеш пари където е нужно за да е ОК работата.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един полицай по ТВ обясняваше, че не можели да ги хванат, защото след извършване на престъплението, вадят картата от телефона и го хвърлят в реката.От това разбирам, че ако убия някой с нож, трябва да хвърля ножа в реката и не могат да ме хванат :))) понеже средството на престъплението е в реката. По никакъв начин не можели да ги заловят.Логика!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аферим, машалла на таквиз баби, дето имат пари да раздават.Да се включим във всенародно движение: "Ало, майко, бабо, татко..."
8
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
През последните дни телефонните измамници станаха доста активни - и вчера, и оня ден ми звънят на телефона.Естествено от "личен", т.е. скрит номер.Абе, хора, то е ясно, че не може да се разчита на държавата. Вземете се в ръце. Купете на родителите си телефон с дисплей, обяснете им, че щом на дисплея се изпише "личен", изобщо да не отговарят! Обяснете им добре, набийте им това в главите, та да го запомнят!
7
0
 
10
 
! Отговори
Вики преди 8 години
Добре де, вече от няколко години се въртят тези измами, а напоследък ежедневно. Как не се научиха тези хора, че крупни суми на непознат не се дават? Като е пострадал близък, не искаш ли да отидеш в болницата да разбереш какво става, ами се срещаш с непознати до кофи и спирки? Трябва листовки да се раздават, за да напомнят ежедневно, че пари не се дават и корупцията да не се стимулира
6
2
 
15
 
! Отговори
Мaриaн преди 8 години
"Рaботaтa по случaя продължaвa"......Кaквa рaботa продължaвa бе г-дa Полицaи? От колко години ежедневно сa тези случaи и нито един хвaнaт и осъден!!! Не че не можете a не искaте дa ги хвaнете! Еднa мaлкa държaвa имaме 500/300км , пълно с кaмери , всичко знaе зa всеки a вие един Ром от тaя бaндa не можете дa хвaнете , aйде моля ви се!!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление каквото и да се прави когато има хора живеещи в други светове ще има и излъгани. Сега в катуна ще има нов Мерцедес или ново дограма на някой от палатите. НАП ще разчекне българите. Защо не се направят проверки на палатите на амуджите, от къде са парите. Ако не се докаже да се конфискуват.
4
1
 
10
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Па аз се чудя как да вържа 100-200 кинта от еврофутбола ......тя тая новата (стара) телефонна игра била много арна :) Па щом има да дават да дават !
3
12
 
11
 
! Отговори
ъх преди 8 години
По-добре да ги изхарчат за ядене и пиене отколкото бабушкера на 77 да ги къта в бургани. Поне ще влязат в икономиката. За какво са и на баба на 77г. 10 бона. За кога ги къта ? Тя може да умре всеки момент. От друга страна за пореден път доказателство колко са *** българите. Уж голямата работа, самочувствие, подигравки, а с 4-ти клас ги въртят както си искат. Работи робе, работи. Да харчи има кой.