С песни и танци: "Българи юнаци" в "Орландовци"

Протестът остава спокоен, има над 200 души
16 юни 2015 22:18,
124
С песни и танци: "Българи юнаци" в "Орландовци"
Снимка: Булфото

Протестиращите по улиците на "Орландовци" скандират "Елате при нас" и искат институциите да им обърнат внимание, предаде "Фокус". Гражданите заявиха, че блокирането на улицата е най-мирното действие, което могат да предприемат.

Протестиращите обясниха, че проблемите, които ромите им създават в квартала са много. Те се заканиха да останат на протеста, докато не бъдат чути. Тълпата скандира "Българи юнаци", а множество ръце развяват трибагреника. Някои от тях пеят и танцуват брейк. 

Още по темата

Движението по ул. "Мара Бунева" е блокирано, а ул. "Железопътна" се регулира от полицейски служители. Униформените са се подредили в жива верига около гражданите до читалището "Райна Княгиня". Движението се отбива през обходен маршрут. Обстановката остава спокойна.

Към момента над 200 души са се събрали на протеста срещу ромското беззаконие в столичния кв. "Орландовци" .

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
На снимката играят БЪЛГАРСКО ХОРО, а не брейк ! Валерия, поправавете се моля !
32
0
 
2
 
! Отговори
наясно преди 8 години
Едни "ромски" бунтове за "права и свободи" биха били идеално прикритие за вкльчването на т.нар. "ИД" и хвърлянето на страната ни в хаос и смърт, подобно на Украйна, Сирия, Либия...
31
0
 
4
 
! Отговори
mrawka преди 8 години
САМО КЩТЕК ОПРАВЯ ТАЯ ПРЕСТЪПНА И МЪРЗЕЛИВА ПАСМИНА.
30
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко се интересува от народа си правителството. Не му пука. Никой не отива при протестиращите. По - друго беше миналата година на онези протести. Никой не поема никаква отговорност как да се решат нещата. Ромските лидери не искат да коментират поведението на техните подопечни, а все за Каракачанов и Симеонов говорят.
29
1
 
9
 
! Отговори
! ! ! ! преди 8 години
Един министър не отиде да успокои нещата.само през медиите се изявяват
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знам какво и що е ,но щом в БЪЛГАРИЯ малцинството(което в прочем въобще не е малцинство) има много повече права от българите,работата не е на добре
27
2
 
6
 
! Отговори
antiES преди 8 години
преди тези протести на всички тв само тиквата даваха,сега незнам черен ли е бел ли е
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е когато премиера на една държава се крие като плъх умрял от страх да не го изрита народа. От години купува гласове и в Гърмен при гладуването резултата е бил 4:1 за ГЕРБ. Какво ДПС? Не че не купуват но явно ГЕРБ са плащали повече. Помнете, няма да разрушат и една къща там! Всичко е театър да останат на власт крадльовците и да продължават. Положението е непоносимо в цялата държава защото на *** им е вменено, че са специални. Когато загине българин ще пламне с такава сила, че няма спир
25
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи, не разбрахте ли, ГЕРБ ви будалкат за да се проточи и утихне протеста. Никой няма да пипне ***. Не се казва но кмета на Орландовци отдавна е заиграл с ***. Обещал им е да узакони незаконните им къщи и е осветил улиците. За българите нищо. Кмета е герберуга назначен от даскалицата. Така ще ви лъжат до изборите за да бъдат "избрани" тези крадливи и долни антибългари. В Сърбия *** правеха същото но няколко намериха в една река и проблемите свършиха.
24
3
 
38
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
Махнете се от там бе протестиращите. Вие докато сте там и полицията всичката ще е там. Махнете се, приберете се по домовете си. След 3 дена и полицията ще се прибере, най много да оставят една патрулка в района. На четвъртия ден се съберете и се изсипете в махалата и ги натръшкайте всичките, едната патрулка няма да може да ви спре и докато се обадят за подкрепление, вие ще сте ги натръшкали половината махала. После пак се прибирате по домовете си. Аз ли да ви уча?
23
1
 
32
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
В началото много се натискаха да се бият, сега хорце играят и утре кой откъдето е и всичко ще свърши. А тъмносините пак ще излязат да крадат и да правят бели, да слушат музика и да ви нападат с брадви. После програмата я знаем вече, тоя филм сме го гледали - налитат на бой, полицията ги отблъсква, после пак хорцето и кой откъдето е. Чакайте да си решите проблемите с махалата - да ама не, така с хорце няма да ги решите ами бой им трябва за да си седнат на задниците.
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АНСАМБЪЛ КРИШОКУНЕВАТА КИТКА ЛИ Е ТОВА ? ГАДОВЕТЕ ПРАТИХА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ДА РАЗВАЛЯТ ПРОГОНВАНЕТО НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ОТ МАХЛАТА ! МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ И КЛИШИРАНИТЕ ИМ ЛОЗУНГИ НЕ ВЪРШАТ НИКАКВА РАБОТА, ПАК ВИ ИЗЛЪГАХА
21
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цялата работа е че ДПС стяга редиците за предстоящите избори. За целта се използват футболни *** и "българи юнаци".
20
0
 
25
 
! Отговори
ако се спазва закона преди 8 години
Няма да има такива проблеми.. Който нарушава закона трябва да си понесе последствията, независимо от цвят религия и националност. Ако отидеш в САЩ, Германия, Русия, Саудитска Арабия ако щеш, никой няма да те бръсне за слива , ако не им спазваш законите..Та закона защитава , никой не може да те обвини в дискриминация при условие, че прилагаш закона. А убиец, крадец и по целия свят са си такива..
19
1
 
6
 
! Отговори
И двамата преди 8 години
Айде лягайте си!
18
1
 
15
 
! Отговори
ген.Луков преди 8 години
Който е чел романите на Вазов ще е наясно за какво става въпрос.За съжаление неграмотността така яко е яхнала няколко поколения назад,че и дума не може да става за просветление на мозъците.В момента цари въодушевление,инсценирано с определена моментна цел.След ескалацията му ще увисне като издухал се балон.Тъжно наистина...
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Над 200души!!Майкооо мила. Не остана село или град който да не е тормозен, те се събрали цели 200души. Браво. Българи юнаци!
16
5
 
8
 
! Отговори
romka преди 8 години
A i 200 sa jeni i deca deka ste be maje
15
4
 
15
 
! Отговори
български фен преди 8 години
Много ме дразни това "Българи юнаци" в цял свят хората си подкрепят отборите с името на страната - Дойчланд, Русия, Поланд, Холанд, Чехи, Хунгари и т.н Ю ЕС ЕЙ..
14
3
 
23
 
! Отговори
сс преди 8 години
Знаете ли какво яко ми писна от мирни протести