Кунева категорична - случаят в Средец е нещастен случай!

Вицепремиерът няма съмнения за професионализма на граничарите
18 окт 2015 19:10,
58
Кунева категорична - случаят в Средец е нещастен случай!
Снимка: кадър Нова тв

"Случилото се в Средец е нещастен инцидент. Аз съм вицепремиер на страната и заставам зад всяка българска институция, докато не се докаже, че тя се е държала непрофесионално. Но аз подобни съмнения не изпитвам". Това коментира вицепремиерът Меглена Кунева пред Нова телевизия относно инцидента с афганистанския бежанец, който беше застрелян на километри от границата ни с Турция.

Още по темата

По думите й, вицепремиерът Румяна Бъчварова, и премиерът Бойко Борисов са реагирали адекватно в ситуацията.

Според Кунева политиката на страната спрямо бежанската криза е адекватна.

"Ние сме на предната линия на бежанския поток. Ако страната ни беше в Шенген, тогава щяхме да бъдем по-спокойни, щеше да е ясно как се подготвят нашите граничари", заяви Кунева и отбеляза, че българската страна трябва да прояви повече енергия и последователност.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева прибра някой друг милион от далаверата с емигрантите ..и сега -божа кравичка-прави се на патриот
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кривоустата пак заблуждава, лъже и внушава. Ако бяхме в Шенген то...щяхме да сме по спокойни с обучени граничари. Бабке ,Гърция като е в Шенген то какво е при тях, по спокойни ли са/*** израза!/ и са им по подготвени граничарите? Дрън дрън!Или нямат мигранти?Шенген ги пази?Минаването нелегално на границата не е престъпление? От кога?
37
0
 
1
 
! Отговори
agata преди 8 години
Mnogo si ubava, samo deto ti e bledo litseto, lipsva ti neshto:)
36
0
 
5
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Политиката на страната и Европа въобще не е адекватна по въпроса с пришълците неуважаема г-жо Кунева. Трябва да си *** на за да не знаеш , че това не са бежанци, защото не са турски граждани . Поредната кукла на конци, поставена от САЩ да им слугува и на която и нареждат какво да говори. Жалко , че има българи гласуващи за марионетки на САЩ. Кунева, Цацаров, Борисов, Плевнелиев и Първанов са троянските коне в България.За всички американски Нова телевизия е винаги отворена ширико
35
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо геройство - да застреляш невъоръжен човек в гръб.По инструкция - заптието трябва да зареди в пищова патрони с ОЛОВЕН КУРШУМ. Първите три или поне първият патрон трябва да е стоп-патрон. Не защитавам никой, но няма как да стане този рикошет. Бежанецът е застрелян нарочно.
34
12
 
0
 
! Отговори
RR преди 8 години
дО 1 И каква РАБОТА Е СВЪРШИЛ-УБИЛ НЕВЪОРЪЖЕН ЧОВЕК!?
33
4
 
1
 
! Отговори
88 преди 8 години
Ко.кото ти си вицето.кова и те са по.ицаиТюф.ецилкоито не могат да п,обяга и 50 мет,а без да по.УЧАТ ИНФА,КТ НЯМА ГИ В КВА,ТА.ИТЕ И СЕ.АТА кЪДЕ СА?
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кои са ББ и политическите му съратници от всички партии в БГ след 1989г според САЩ:през гугъла: Зачем ФБР понадобились Балканы?
31
0
 
11
 
! Отговори
без майтап преди 8 години
Кунева категорична - случаят в Средец е нещастен случай! Бях там и видях! Полу се ухили тя.
30
7
 
3
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Нещастен случай - ама ДРУГ ПЪТ!ПРЕДИ ЧАС ГОВОРИХ С ЧОВЕК ОТ РЕГИОНА, ГРАНИЧНИТЕ ПОЛИЦАЙЧЕТА СА НАДИПЛИЛИ ПО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ЕВРА ОТ ОБИРИ НА БЕЖАНЦИ. ОБИРАТ ГИ И НАРИТВАТ ОБРАТНО В ТУРЦИЯ. ВСЕКИ БЕЖАНЕЦ НОСИ ПО 1000-2000 ДОЛАРА, НЯКОИ СА ОСТАНАЛИ С ПОВЕЧЕ СЛЕД ТУРСИЯ ТАРАШ. ЗА СМАРТФОНИ И ТАБЛЕТИ ИЗОДЩО НЕ СЕ ГОВОРИ, ВСЕКИ ГЛЕДА ВЕЧЕ СУХАТА ПАРА. ПЪК И МИ Е МНОГО ЧУДНО КАКЪВ РИКОШЕТ ЩЕ НАПРАВО ОЛОВЕН КУРШУМ ОТ АРКАТА НА МОСТА, КОЯТО Е НА ПОНЕ 3(ТРИ) МЕТРА ОТ ЗЕМЯТА!
29
0
 
16
 
! Отговори
Край преди 8 години
Кунева затвори 3 и 4 блок на АЕЦ защото не отговаряли на еконормите на ЕС Кунева сега ще закрие Фолксваген защото техните коли се оказаха че надвишават еконормите до 40 пъти. Не и давайте повече микрофон на тази невзрачна женица. Да върви да вари боб на Пръмов.
28
0
 
13
 
! Отговори
Край преди 8 години
Тази кривоуста некадърна женица неизбрана от никого стана вицепремиер. Две години тази женица ни обясняваше че трябва дапримем и интегрираме "БЕЖАНЦИТЕ" без това изобщо да са бежанци по смисъла на международното право. Този авганистанец от какво бяга нали в Авганистан са нашите съюзници американците. От седем -осем години вече са там - би трябвало демокрацията да е цъфнала и вързала.Госпожа "Иес" не съм я чел да иска затваряне на фолксваген защото колите му се оказаха че нарушават нормите на ЕС
27
0
 
16
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Гражданката Кунева живее все още в 1989 г. , когато се пееше "Комунизмът си отива, спете спокойно деца.." Гражданко Кунева, баламите изцмряха - към три мульона. Актуалната песен "Комунизмът се завръща, ставайте с оръжие деца!" Време разделно.
26
0
 
16
 
! Отговори
Гогата преди 8 години
Не е нещастен, а щастлив случай с хепиенд.
25
0
 
14
 
! Отговори
И още преди 8 години
Кунева, приемай исляма и слагай бурка, та да не се налага да ти гледаме физиономията .
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
@@@
23
0
 
15
 
! Отговори
Дабе преди 8 години
Случката въобще не е"нещастен случай!" . Много щастлив случай си е даже. И дай боже повече .
22
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 8 години
В България се влиза през КПП, всеки който се опита да премине границата от друго място си носи отговорност и последствия!Преди 1990г., тези щяха да изсъхнат на кльона!
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой та пита ***, !
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ангела Меркел: Германия е готова да помогне за ускоряване на процеса на издаване на визи за турски граждани. А за на скоро може и да въведат визи както е тръгнало с Шенген.