Цял Средец зад Вълкан, подписката - във всеки магазин

Местните крият къде са той и семейството му
19 окт 2015 10:34,
41
Цял Средец зад Вълкан, подписката - във всеки магазин
Снимка: Facebook

Подписката в защита на Вълкан Хамбарлиев в Средец, който уби от рикошет незаконно преминал границата мигрант, тече с пълна сила в града, във всеки магазин.

"Вече почти няма човек, който да не се е подписал", коментират местните хора пред "Труд" и крият къде са Вълкан, жена му Соня и близките му. Къщата им е със спуснати щори и очевидно вътре няма обитатели.

Вчера в Бургас се заговори, че Хамбарлиев ще даде изявления пред медиите след вторник.

Още по темата

В същото време шофьори на камиони разказват, че по пътя от границата към Средец не смеят да спират, защото рискът е огромен. "Мигранти ни дебнат и крадат брезентите на камионите. Нищо чудно и да се намърдат в каросериите, без някой да ги види, докато сме примерно за кутия цигари", споделя Георги Желязков, шофьор от международни превози, който бе при комшиите на полицая Вълкан.

Почти всички селски кметове в Странджа планина са се превърнали в "свръзка" между бежанци и граничари. Наскоро кметицата Недялка Добрева от село Вършилово разказа как изгубено през нощта в гората сирийче с плач намерило селото, а двама мигранти със счупени ръка и крак я потърсили за помощ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
демек? преди 8 години
И ко да райм ся?
5
2
 
65
 
! Отговори
Невен преди 8 години
Много смелост се иска да застанеш срещу 17 черни нинджи, не говорещи от езиците по нашите ширини и за които е нормално да носят по една ножка ... Другото е само чесане на езици.
4
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето българи подкрепят граничаря и биха се подписали в негова защита,защото е защитавал не само себе си, а всички българи.
3
2
 
58
 
! Отговори
смок преди 8 години
До Екзе Куция 1Ало, анонимният от БХК, ако група от 54 безащитни бежанци без рисков профил се намърдат у вас, как би реагирал, да та ива у меката китка? Сигурно би се зарадвал, че ще те почешат. Не позна. Тези с без рисковия профил режат главите на такива като теб, в държавите, от които идват. Затваряй си устата, че замириса на тоалетна.
2
1
 
55
 
! Отговори
защо преди 8 години
към този момент 23 351 са се подписали в петицията за защита на граничарите,защо никои медии не го казват?
1
46
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да има разследване и после да си мине през съда. Не са били въоръжени, не са били агресивни и не е имало рикошет, така че не виждам как това може да се нарече нещастен случай.