Тир в насрещното на "Тракия". В лентата за изпреварване

Поредното заснето безумие по родните пътища е факт
3 ное 2015 11:05,
20
Тир в насрещното на "Тракия". В лентата за изпреварване
Снимка: Нова телевизия

Тир беше заснет да се движи в насрещното движение на магистрала "Тракия". Товарният автомобил дори се движи в лентата за изпреварване, съобщава Нова телевизия.

Още по темата

"Хора, давате ли си сметка какво може да причините на невинните хора срещу вас?! Ако не ви е жал за другите, то какво ще кажете, ако вашите деца шофират срещу такива убийци на пътя?! Докога?!", пише авторът на снимката.

Само преди броени дни парламентарната комисия за транспорт прие законодателни промени, предвиждащи глоба до 3000 лв. за шофиране в насрещното. Към момента глобада е между 20 и 150 лв.

Новите мерки включват и двойно по-високи глоби за шофьорите, които карат след употреба на алкохол и упойващи вещества или без книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: тирнасрещнотоТракия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Неразбирко преди 8 години
На много места липсват знаци и маркировки и много лесно може да се озовеш в насрещното на магистралата. Не шофьорът е за бой, за бой са тези, които не са поставили знаци и маркировки, както и тези, които тук врещят против шофьора убиец и не виждат, че и той е жертва, а не убиец.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле, Боже! Господ да ме пази да не се срещам с такива! Представям си какво ще стане ако този налети с този ТИР на някой невинен. :(( КОЙ ИМ ДАВА КНИЖКИ НА ТИЯ?!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ИЛИЯН НИКОЛОВ. Не шофьорът не е виновен, всеки кара по магистралата в насрещното, само той е в правилната посока. Предполагам се е и чудил защо всички са в насрещното! Пътната мрежа не позволява много изпреварвания в насрещното, обратни завои и т.н., но е факт, че е пълно с психопати-камикадзета!
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е вероятно да е липсвал знак.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много неадекватни коментарии. Само Илиян е помислил, преди да пише. Първият въпрос е как този ТИР се е озовал в насрещното на магистралата? Вероятните отговори са, че пак КАТ го е насочил в насрещното или че пътните знаци или маркировка са го насочили към насрещното. Шофьорът да е сбъркал е малко вероятно.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали пътната мрежа го позволявала....Бе този кара по магистрала в насрещното посред бял ден и дали шофьора е виновен.А дали ако ти прасна един зад врата и ти взема книжката ще разбереш че тоя е убиец?!?
10
7
 
6
 
! Отговори
ИЛИЯН НИКОЛОВ преди 8 години
А, дали шофьорът е виновен!?Как е възможно пътната мрежа да го позволява...Безумия много!
9
8
 
8
 
! Отговори
да... преди 8 години
една майка имала 3 сина - като пораснали първите двама станали хора, ама третото-изтърсака- още от малко си било идиотче и станало шофьор....
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аххх да ми беше паднал....съд ли? 112 ли? полиция? Щях да ги извикам малко по късно,да го съберат...
7
2
 
25
 
! Отговори
Иво преди 8 години
Най-големият абсурд е, че мислят да увеличат глобата. Шофьор, който кара в насрещното (особено в конкретния случай по автомагистрала) трябва задължително да бъде лишен от правото да управлява ППС. Недопустимо е да направиш такава грешка и да вземеш решение да продължиш да караш в насрещното - това те прави реално камикадзе и правото ти да управляваш ППС трябва да бъде отнето!
6
2
 
18
 
! Отговори
xph преди 8 години
Ясно личи че ТИР-а е с реклами по него на мляко ДОМЛЯН, да потърсят отговорност на фирмата...
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 5И как ще му строшиш главата? Като спре и като ти излезе насреща един двуметров слабоумен чичак, най-много той да те помлати. Има си полиция за тея работи. Снимаш и веднага звъниш на 112. Ако пък полицията не може да си върши работата, направете закона като е в Щатите, всеки да си носи пищова в джоба и сами ще си я оправим държавата.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
150 глоба за един тир бълха го ухапала.
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези трябва да ги съдят по графа "опит за предумишлено убийство", не за по закона за пътищата.
2
2
 
23
 
! Отговори
... преди 8 години
Тоя дето е снимал. Що не го е изчакал да напусне магистралата и направо да снима номера на камиона? Тогава подава сигнала в полицията и тоя м.алоумник с камиона отнася глоба и отнемане на книжката... както и да бъде осъден за опит за убийство. Щото да караш камион в насрещното и то по магистрала, си е опит за убийство на хора които се движат по правилата...
1
2
 
18
 
! Отговори
Джихадисти преди 8 години
Колкото един народ става по-*** толкова повече не спазва праввилата.- Объркал се бил. М испираш в аварината слагаш триъгълника и звъниш на КАТ и полицията за ескорт.-Се да не те глобят, караш в насрещното ,утрепваш някой и това за 1000 лева глоба.