Кунева: Сигурността е залог за стабилността!

Вицепремиерът смята, че има решение на проблема с МВР
Обновена: 4 ное 2015 09:11 | 4 ное 2015 09:08,
14
Кунева: Сигурността е залог за стабилността!
Снимка: архив Bulphoto

Стабилността на държавата минава през сигурността, това заяви вицепремиерът Меглена Кунева пред Нова телевизия , по повод протеста на служителите на МВР.

Още по темата

"Гражданите, независимо къде работят, трябва да получават достойна заплата за труда си. Това поставя няколко въпроса - на първо място е идеята за справедливост. Важно е хората да получават чувството на справедливост и да са сигурни, че има критерий, по който трудът им се оценява. Понякога се правят административни реформи, в които тази цел не личи, но зад една реформа се крие това", посочи Меглена Кунева.

Тя изрази оптимизма си, че решение на въпроса със заплащането на труда на полицаите все пак има. Според нея обаче това е само малка част от проблема. 

"Министър Владислав Горанов изразява интересите на бюджета, за който той отговаря. Бюджетът не е негов, а на цялата страна и той се опитва чрез него да прави политики. Диалог има и той чува аргументите", обясни Кунева.

"Идеята, че някой орязва разходите, заради удоволствието да го прави, е абсолютно погрешна. Ние правим политики през бюджета и това, което трябва да се докаже е, че когато се вземат пари от едно място, не означава, че служителите от тази сфера изпадат в колапс. Напротив, тази система се реформира и парите отиват за важни неща", допълни още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
Сигурността минава през ОСТАВКА на некадърното, мутренско правителство
9
0
 
8
 
! Отговори
А преди 8 години
Абе тая всеки ден говори по Нова Телвизия и все глупости ръси. За каква справедливост ще ми говори тази неуважаема госпожа? Справедливостта изисква да и бяха сложили белезниците, когато закри реакторите в АЕЦ и по най-бърза процедура за държавна измяна да бъде вкарана в затвора. Такива ли са критериите на журналистите от Нова та канят само национални предатели. Както Султана използва Фалкона за частно такси , така и полицаите със патрулките се возят от вкъщи до работа и обратно.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май е време да си сменят персонала, дето им приготвя изявленията.
7
0
 
10
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Незадоволена пишман- политичка.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПОДКРЕПА ОТ БЪЛГАРСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ,ЗАЩОТО СТЕ ТОЛКОВА МНОГОБРОЙНИ ,ЗАЩОТО СЕ ПОЛЗВАТЕ С ТОЛКОВА МНОГО ПРЕВИЛЕГИИ И В КРАЙНА СМЕТКА СТЕ НАПЪЛНО НЕЕФЕКТИВНИ !НАПРОТИВ ВИЕ НАСТРОЙВАТЕ ЦЯЛАТА ОБЩЕСТНВЕНОСТ С НАГЛОСТТА СИ !
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашийо елит става сутрин, разтоварва самосвала, натоварва самосвала, сяда на чаша интелигентно кафе в луксозна чашка, запретва ръкави и започва да изработва лозунги, с които да грабне сърцето на мат'ряла. Сигурността е залог на стабилността. Браво. Гербавият интелигент Цецо може и по-добре, но и това е похвално.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кунева-Пръмова с това изречение грабва наградата "Най-безсмислено изказване на политик на годината"!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
порцелановата кукла пак се обади
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе, тази от всичко разбира ?!
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пръмова.... вицепремиер....народе???!!!