14-годишният Атанас все така е в критично състояние

Лекарите се опасяват, че може да получи трайни увреждания
Обновена: 4 дек 2015 09:52 | 4 дек 2015 09:52,
18
14-годишният Атанас все така е в критично състояние
Снимка: Булфото, ахрив

Все така критично остава състоянието на момчето, върху което падна греда от футболна врата в училище в Разлог. Това съобщиха за Нова тв от "Пирогов". Неврохирурзите продължават да се борят за живота на осмокласника.

Опасенията на лекарите са, че дори да се събуди от комата, 14-годишният Атанас може да има трайни и тежки увреждания на мозъка.

Още по темата

Момчето пострада в час по физическо възпитание, а причините все още се изясняват.

Инцидентът се случи около 12.00 часа на 2 декември. По информация на очевидци момчето се е люлеело на греда на футболна врата, която е паднала върху главата му.

Кметът на Разлог Красимир Герчев заяви, че стоманените въжета, с които футболните врати в училището са били закрепени към оградата на игрището, са били прерязани и откраднати.

"Спешно сформирана комисия от общината е направила оглед на училищния двор, прегледана е основно и документацията на спортното съоръжение", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
sybujdai se po-skoro milo dete :(
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Кметът на Разлог Красимир Герчев заяви, че стоманените въжета, с които футболните врати в училището са били закрепени към оградата на игрището, са били прерязани и откраднати"Люлеенето на футболна врата не е най-гениалното нещо, което човек може да направи, но проблемът в случая е в самата врата. И по-точно в задигнатите осигурители...
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стоманените въжета с които е била вързана вратата са били откраднати.Нима ще си позволите да кажете сам си е виновен?Кое дете ще се сети да прави оглед на всяко съоръжение дали е безопасно?
11
0
 
7
 
! Отговори
0 преди 8 години
По Коледа стават чудеса- дай боже това дете да се съвземе и отново да може да играе с другарите си. Дай боже кураж и търпение на родителите му. Нека има по малко сълзи в майчините очи.
10
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боже, направи едно коледно чудо за Наско и семейството му!Хора пожелайте си от сърце детето да се оправи - колективният дух прави чудеса.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като дете такива паднаия съм имал,че само господ ме е пазил да не се убия. и аз съм ходил по заледено езеро, сега *** ме накрай,ама детето си е дете
8
0
 
10
 
! Отговори
... преди 8 години
Бре като гледам коментарите ясна е работата ДЕТЕТО СИ Е ВИНОВНО! Значи само обаче от тук нататък да съм чул некой да почне да ми РЕВЕ, когато неговото дете ПУКНЕ играеки си на въртележката в некоя било детска градина, било училищен двор или където и да било другаде по градините дето играят децата! И то не за друго ми само защото там било то въртележка или врата или люка го е затиснала и го е смазала!
7
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато бях дете не се люлеех на клона защото знаех че когато клонът се счупи ще ме удари по главата.Не е нужно да си гений..
6
3
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
нещо друго да ни разкажеш за себе си
5
1
 
27
 
! Отговори
123 преди 8 години
Дете, като дете и типична детска реакция да се люлее на вратата на спортното съоръжение. Всички сме били деца и сме правили такива неща. Прекалено много искаме от децата да пораснат преждевременно и да се държат като възрастни. Стига вече. Тук отговорността е на учлилището, че не са забелязали, че липсват въпросните стоманени въжета. Дано детето се оправи!
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за детето.Дано да оживее.Глупаво е постъпило но всички понякога постъпваме глупаво дори и най-умните.И аз веднъж на тази възраст бях тръгнах да вървя по заледено езеро бяхме на хижа в планината за нова година.И като започна да пука леда под мен, замръзнах и с плавни движения се добрах до брега и после осъзнах каква простотия съм сторил.моите родители празнуваха в хижата,щяха да се чудят къде съм ако бях потънал.А в Лондон един ден гледам наляво и пресичам и едно такси закова на сант от мен
3
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дали ще спре да се люлее на вратата?
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
господи помогни на това дете , дано се оправи
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същото ще се получи ,ако някой реши да играе футбол на люлка или въртележка.Ясно е ,че децата са си деца но футболната врата не е люлка.Дано има късмет момчето да се оправи и да няма увреждания