Унищожиха контрабандни стоки, хванати на Капитан Андреево

Акцията премиена под контрола на митница Свиленград
17 дек 2015 14:30, Красимир Ангелов
7
Унищожиха контрабандни стоки, хванати на Капитан Андреево
Снимка: Агенция Митници

Под контрола на митницата в Свиленград днес бяха унищожени 7745 флакона парфюми и тоалетни води, които са фалшификати на световноизвестни марки, съобщават от Агенция "Митници".

От там допълват, че при една от процедурите са били унищожени и 1011 текстилни стоки, както и 209 чифта спортни обувки - имитации на търговски марки. Стоките са били предназначени за продажба както на българския пазар, така и в другите страни членки на Европейския съюз.

Ментетата са задържани от митническите инспектори на "Капитан Андреево" при опит да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения, уточняват от митницата.

За пет дни на "Капитан Андреево" - при проверка на автобуси и леки коли, са били конфискувани 3366 флакона парфюми и тоалетни води, 1199 чифта спортни обувки и 460 ризи и блузи, които са били имитации на световноизвестни търговски марки, добавят от митницата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
УУБРЕ преди 8 години
КОЙ ЛУД ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ СА УНИЩОЖЕНИ...АААААХ
2
1
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 8 години
Защо не се приеме закон с който конфискуваните стоки да се даряват на детски и старчески домове или на социално слаби?!? Ако са цигари- да ги унищожат, ама текстил и парфюми !!!
1
1
 
6
 
! Отговори
въпрос преди 8 години
Унищожиха ..или поделиха??