Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!

"Те са го били с такава жестокост, че не са му оставили шанс"
13 яну 2016 09:44,
95
Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!
Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца. Кадър: Нова тв

Тодор е бил убит. Тези хора са го били с такава жестокост, че не са му оставили никакъв шанс. Удряли са го, за да го убият, обяви пред Нова телевизия Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца.

Още по темата

"Толкова много доказателства, толкова много свидетели... Искам прокуратурата да си свърши работата. Аз няма да оставя нещата така. Можели са да ударят шамар на брат ми, но да го бият до убиване...", заяви още той.

По думите му са пълен абсурд твърденията, че линейката е дошла за 15 минути. "Дошла е за 30 минути. Това може да се провери", отсече младият мъж.

Кметът на Враца Калин Каменов изказа съболезнования на семейството и заяви: "Вчерашният ден беше един от поредните тъжни и срамни дни за нашия град. Това за съжаление е ежедневие във Враца. И за съжаление по такъв начин се решават проблемите".

"Не смятам, че 15 човека, които вчера са гледали този инцидент, е трябвало да реагират така пасивно. Защото пасивният човек е уязвим човек. Ако продължаваме да сме пасивни и смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострадат и нашите деца. Нека не сме активни само във Facebook, а да сме активни навън", заяви още градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
9
 
! Отговори
съболезнования преди 8 години
...който нож вади, от нож умира! На това трябва да се учат децата! Народа го е казал! Язък за пропиляния живот
50
1
 
18
 
! Отговори
Северозападняк преди 8 години
Поколението на безделниците, помпащи мускули, приемайки анаболи, които ги оставят без нищо в гащите и в крътуните, сега раздава правосъдие. Властта на безвластието в най-корумпирания град,с ненужни полиция,кметство.На метри са полицейските управления,но на светлинни години са задълженията им. Улици, погнусили и жители на Могадишу.Мърморещи безхарактерници,пъчещи се пред телевизора.Е нема такъв град.Добре че 33г. "мен там ме нема".Давайте и другата буза,за да живеете!Байпаст на демокрацията!
49
3
 
18
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
Най страшно е поведението на 15 души гледащи сеир.Това е индикация,че в България вече няма човеци,а същества приличащи на хора.
48
3
 
7
 
! Отговори
И кво преди 8 години
Значи изилза с бокс от каруцата си да трепе народа и да покаже колко му е голяма работата, а сам пада в боя.... сам си е виновен на това се казва САМОЗАЩИТА! И на теб да ти скочат с бокс или с каквото и да е ще се защитаваш до колкото е нужно!
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз ли нещо бъркам или ми се струва, че момчето е решило да се прави на мъж пред приятелката си! Карало е кола, разменили са си реплики с двете понички и толкова. Защо е спрял и е слязъл да се бие с тях и до колкото разбирам е ползвал бокс. Не оправдавам двамата неандерталци за действията им, но ако някой слезе от кола да ме бие мен и брат ми, едва ли ще му остана длъжен. Жалко за момчето. Още по-жалко е че нямаме общество. Всички са стоели и са се гледали сеир.
46
4
 
7
 
! Отговори
Съболезнования преди 8 години
Моите съболезнования!Но не мога да разбера защо всеки е пуснал брада и мустаци.. приличате на пед..али или някви джихадисти. Сега е модерно да се слуша арабска /джихадска/ музика, да имаш брада и мустаци, да се *** и да се ходи с розови ризки...затова сме на този хал. Ко са праиш на сириец, византиец,..?
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bachvarova,kakvo stava,kade si
44
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пустиняци и нищо повече всички там са такива и се кефят че са такива
43
0
 
15
 
! Отговори
R.I.P. преди 8 години
Ужас целия град е потресен! Защо изобщо му е трябвало да скача на тези бабаити и да им вади бокс... Че са се засекли, че са се препсували, за това ли да се мре? Нали е тренирал таеклондо, не са ли го учили, че умния мъж е по нисък от тревата! Било е ясно, че до нищо добро няма да доведе това, ама нали сме в бедната българия, все трябва да се репчим и много да знаеме! И тези единия да го държи другия да го бие, ужас! Дано всички извадим поука от трагедията, и да бъдем по човечни и толерантни!
42
7
 
6
 
! Отговори
Кольо преди 8 години
Око за око, зъб за зъб
41
0
 
2
 
! Отговори
И ти си същия кретен преди 8 години
До AZ22 Щом ще стигнеш до трепане на неандерталци, това какъв те прави теб>?? ВИЕ всичките сте умствено, духовно и морално деградирали жалки човечета!
40
4
 
7
 
! Отговори
AZ22 преди 8 години
В тая скатана държава няма правосъдие, хората са принудени да се саморазправят. Ако някога се върна в България, най-вероятно ще се озова в затвора, след като претрепа някой неандерталец...
39
0
 
0
 
! Отговори
bros преди 8 години
Аз, ли, съм нещо *** или... Линейка идва, куки не... WTF???
38
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутренска държава и мутра ни управлява. Нямаме полиция, нямаме правосъдие. Тези ***, които убиха момчето, ще излязат на свобода с чувства за безнаказаност.
37
4
 
3
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Имаме американска демокрация 26 /двадесет и шест/ години вече - какво по-хубаво човече ?!Нашите несменяеми политици нали по нея демокрация се равняват ? Защо всекиму по пищов не даряват? Белким се управим - щом те са некъдърници и не искат да сложат ред в държавата!!Най-вероятно искат, НО далаверата ще оттърват .....и ..х м-м " любовта народна" !!???!!Нищо хубаво за такава държава! Нищо чудно, че кой има здрави крака ,бяга от тук! В парламента са 240 ! Никой нищо ли не вижда ? Съмнявам се....
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименОстави законите и справедливостта. Законите обикновенно решават събития, но след нещастието. Най - лошото и страшното е че няма човечност ! Искренно съчуствам на роднините на момчето. Само те си знаят какво чувстват в момента. Съболезнования
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Една история има повече от една страна. Факт е, че момчето е умряло лека му пръст.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Edinstvenoto spasenie e da se napuska stranata,zakoni nqma,spravedlivost nqma,nqma zashtita ot nikade,samo danaci,danaci,koito veche smachkaha naroda
33
2
 
43
 
! Отговори
ИЗРОДИ преди 8 години
В България ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има смърно наказание !!!!
32
2
 
35
 
! Отговори
BN преди 8 години
Не ни трябва ни ИДИЛ, ни бежанци. Само наши са замесени във всички престъпления, които се случват. Аз не съм чул никой да е бил бит или убит от чужденец.