Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!

Гражданите се събраха пред Районното управление в града
Обновена: 13 яну 2016 21:47 | 13 яну 2016 21:45,
175
Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!
Снимка: Facebook

Стотици врачани се включиха в протеста по повод убийството на 18-годишния Тодор.

Гражданите се събраха пред сградата на Районното полицейско управление, където настояха за справедливост след убийството на момчето, пише "Фокус".

Напрежението нарасна, когато стана ясно, че срещу двамата мъже, задържани за деянието, е повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост след нанесена лека телесна повреда.

Хората скандираха "убийци", "искаме справедливост".

При фаталният инцидент 18-годишният Тодор Йорданов беше пребит до смърт от двамата братя Иван и Десислав Пламенови посред бял ден заради забележка на пътното платно.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на инцидента. Очаква се резултатите от съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на 18-годишното момче да станат ясни утре.

Двамата братя са задържани с прокурорско постановление за 72 часа и предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Враца за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Правил се на мъж пред кифлата и сега отива в гроба.А кифлата дали поне едно цвете ще му занесе ...?Не вярвам.А и той не заслужава.
81
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Да би мирно седяло не би чудо видяло"Що не си седя в колата, а излиза да пребива хора ?! С метален бокс?! Тренирал таекуондо?!Глътнал си езика, задушил се е сам.Деамата братя са се защитавали от агресивен човек.Да ги оправдават и да си гледат семайствата.
80
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агресията дойде с "новите демократични времена". Това се направи от западните медии, телевизия, филми и т.н. До скоро, само преди 20 и няколко години имаше 2 TV канала (единия започваше в 18.00) които пускаха кепенците в полунощ. По новините се разправяше за прибирането на реколтата, пионерски живот и какво направил Бай Тошо. За това почти никой не ги гледаше. Нямаше палячовци-синоптици, нямаше риалити предавания-полуфабрикати, нямаше изтървани от лудницата на малкия екран! И нямаше агресия!
79
4
 
21
 
! Отговори
Свилен преди 8 години
Здравейте. Искам и аз да се изкажа по темата. Първо наистина е много гадно какво се е случило с Тодор, обаче той от "бабаитлък" си го е докарал това. Кой ще стои да гледа безучастно как го налагат, него или брат му с бокс, кой? Второ той сам е налетял на хората да ги бие с бокс !!! Ами ако имаше оръжие, сега щяхме да опяваме как един млад "бабаитин" е затрил двама братя за нещо елементарно. А също и щяхте да плюете как младите са невъзпитани, невъздържани и т.н. и т.н.
78
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пускам на моя малкия Маша и Мечока на руски да стане човек едон ден!
77
1
 
7
 
! Отговори
:( преди 8 години
Защо имаме толкова много като Поничките и толковва малко като Григор Димитров!?ДАЛИ СЕ ПРОВАЛИХМЕ КАТО НАЦИЯ И ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ!?МОЖЕ ЛИ ДА ГО ПРЕДОТВРАТИМ ОЩЕ!?
76
3
 
1
 
! Отговори
до 119 преди 8 години
Чий деца са тия Понички? Твои ли са?
75
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има нещо дето превръща децата ни в зверове! И дали това нещо не сме самите НИЕ!?Покрай грижите за ипотеката,лизинга на колата,вноските в банката и ядовете в службата, колко пъти успяваме да им обърнем някакво внимание!? Може ли детето да порастне само с пари и без родители!? Това са въпроси за всеки от нас!!!
74
0
 
20
 
! Отговори
статистика преди 8 години
За 2015г. в България има регистрирани 2000 случая на насилие и нападения над учители! За какво говорим въобще!? Трябва да си дадем ясна сметка, че живеем в болно,ама много болно общество! Ако досега отгледахме няколко поколения безработни! Следващите ще са от психопати и социопати! И тогава бог да ни е на помощ...
73
2
 
10
 
! Отговори
Скитник преди 8 години
Законна самоотбрана срещу човек с бокс на ръката. В същото време жалко за убития! С две думи: живота ме прощава.
72
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zashto horata s smartfonite ne sa pomognali na Todor! Moje li tolkova mnogo hora da e imalo na meleto i vsichki da sa bili ednakvo bezchustveni!
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещо много ненормално и неприятно става с днешните младежи! Ако не се вземат някакви мерки! След няколко години ще берем много големи ядове!!!
70
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А това селинджърче защо е излязло от колата направо с бокса.
69
2
 
3
 
! Отговори
До до Иванов преди 8 години
Непредвидими могат да бъдат ако са пияни дрогирани или психично болни, иначе инстинкта за самосъхранение винаги надделява, т.е. в случая не би посмял нормален човек да си търси белята за няма нущо.
68
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не след седмица! Те сега са жертва! Вместо да са при семействата си! Те са по арести и съдилища! Заради едно ***!
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Todor e imal nujda ot pomosht za da ojivee, a stoticite hora snimali spokoino s smartfonite kato cheli e imalo boi mejdu jivotni a ne hora!!!
66
0
 
11
 
! Отговори
до Иванов преди 8 години
Работил ли си с такива от 16 до 21 има само една дума за тях! Непредвидими!
65
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе след седмица тия двамата бабаити ще са жертва бе не разбирате ли накъде отиват нещата
64
2
 
4
 
! Отговори
Иванов преди 8 години
Сигурно ще се намерят свидетели които да твърдят всякакви сцвнарии , но на мен някак не ми се вярва хлапака да е бил толкова самонадеян че да скочи на двама бабаита видно по големи и силни от него.
63
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Във враца, дето гарга не каца! Само тан ей такива изерии!