Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!

Гражданите се събраха пред Районното управление в града
Обновена: 13 яну 2016 21:47 | 13 яну 2016 21:45,
175
Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!
Снимка: Facebook

Стотици врачани се включиха в протеста по повод убийството на 18-годишния Тодор.

Гражданите се събраха пред сградата на Районното полицейско управление, където настояха за справедливост след убийството на момчето, пише "Фокус".

Напрежението нарасна, когато стана ясно, че срещу двамата мъже, задържани за деянието, е повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост след нанесена лека телесна повреда.

Хората скандираха "убийци", "искаме справедливост".

При фаталният инцидент 18-годишният Тодор Йорданов беше пребит до смърт от двамата братя Иван и Десислав Пламенови посред бял ден заради забележка на пътното платно.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на инцидента. Очаква се резултатите от съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на 18-годишното момче да станат ясни утре.

Двамата братя са задържани с прокурорско постановление за 72 часа и предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Враца за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
6
 
14
 
! Отговори
anon преди 8 години
значи тези двамата пресичат, хлапака им прави забележка, ония му се сопват и той излиза с бокса да им покаже че е мъж, обаче греда? тези двамата може да са всякакви, но не мисля, че вината е тяхна. разбирам трагедията, но младежа си го е търсел, не?
41
5
 
11
 
! Отговори
старшина преди 8 години
Ако Тошко беше където му е мястото в казармата! Сега щеше да е жив! А щеше и да стане и мъж и човек!
40
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако хората които са били наоколо се бяха втурнали да помогнат, това нямаше да се случи. Обезличаването на народа всъщност помага на криминалните лица. Всеки трябва да знае, че народа е сила. На тези двамата ако им бяха скочили 10 мъже едва ли щяха да са такива ербапи. Другото което е важно е да има истинско правосъдие е не тази смешка която е в България, а това народа трябва да си го извоюва, тези там горе няма сами да се откажат от комфорта си. Тях не ги впечатляват такива случки с хората.
39
5
 
7
 
! Отговори
Козарев преди 8 години
Малката присъда може да се обърне срещу дангалаците, защото аз ако съм на роднините на момчето на мястото през това време бих се снабдил с някой патлак и щом ония ги пунста от панделата, ги разстрелвам като кучета,
38
7
 
9
 
! Отговори
безразличен преди 8 години
Дори да бях там нищо нямаше да направя! Просто щях да си подмина по пътя! Даже полицията да ме пита ще отрека да съм виждал нещо! Защото в този бой няма добри и двете страни са от лошите и двете страни са грешни!!!
37
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 46Много филми гледаш.И ти си от този контингент на пикльовците с празни Жобове и много мераци.Внимавай да не срещнеш и ти някои братоци като Поничките.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a kolko predi tova momche umrqha, ubiicite gi hranim s nashite danaci, povecheto sa na svoboda nai-veroqtno, zashtoto tezi ubiistva gi pomnqt samo roditelite na ubitite, makata si e tqhna, a Obshtestvoto e nespravedlivo, s kasa pamet. Nali ubiicite sa chast ot obshtestvoto, znachi ima neshto neredno v obshtestvoto, za da rajda takiva ***.
35
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният селски дис гушна букета.Браво!*** за 500 лева но бабаит го дава.Браво на братоците.Ликвидирали са един бъдещ убиец.
34
1
 
6
 
! Отговори
сот-патрул преди 8 години
Повечето сигнали от паник бутони са от и такива мишкари на по 18-19 години буистващи,трошащи,заплашващи и псуващи в разни барове, кафета и заведения за бързо хранене! Нещо сърашно е!
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЪРСЯТ СЕ 2 ВАЗИ...С ЕФЕКТ: МИГАНЕ ВЪРХУ СТЪКЛЕНИ ОЧИ, В КОИТО Е МОНТИРАНА LED ЛАМПА С БАТЕРИЙКА!
32
6
 
14
 
! Отговори
Иваноч преди 8 години
А той какво търси с метален бокс в колата и да бие с него? И зако е карал като луд в града без да спазва правилата и за малко да помете пешеходците? На 18 години се бокс в джоба..... Господ си знае работата.
31
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До жалкоМомчето не е криминално проявено,а убийците точно обратното, криминално проявени са и преди 1989 г най-вероятно щяха да получат смъртна присъда. Която щеше да бъде изпълнена не по-късно от 1 година. Нямаше с много да надживеят убитото момче.
30
2
 
2
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
ХИЧ , НЕ Е "ЖАЛКО", БЕ..........ВЪЗПИТАВАЛА ГО Е ПАРТИЯТА И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РБ!ВЕЧЕ Е "ГЕРОЙ"-----има и протести!От утре ---ШЕ СВАЛЯТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА...
29
2
 
5
 
! Отговори
Тюрк преди 8 години
При нас турците ако няма справедливост сами вземаме нещата в свои ръце (нали сме диваци), видяхме го братя здрав и прав, вероятно има и баща - да ги пречукат и толкова !
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Black DeathА защо двамата престъпници са били изобщо на улицата, вместо в затвора където им е било мястото за предишни криминални прояви? Подобен е и случаят с убийството в Търново. Ако катилът беше в затвора момичето щеше да е живо. Докога криминалите ще се разхождат на свобода и ще трепят децата на България? Отгледани с толкова грижи и лишения.Ние сме странна държава, бандитите на свобода, а нормалните хора зад решетките в домовете си. Вместо да бъде обратното, бандитите зад решетките.
27
8
 
4
 
! Отговори
жалко преди 8 години
Виновни са тези дето са възпитали това момче! Родители и учители!Иначе с обвинението нещата отиват към поущряване на гамените!Как да отвърнем на агресията с другата буза може би!?
26
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До <><>А преди да бъдат заклани трябва да бъдат живи одрани и окачени на месарски ченгели. Тия ръце, които са били, трябва да бъдат натрошени бавно и методично, кокалче по кокалче. И сетне трябва да се каже" Ако искаш и ти да пребиеш някого ще свършиш също като двамата бандити!"Как се убива 18-годишно момче посред бял ден в центъра на града просто ей така, за кеф? Царската полиция преди 1944 г биеше здраво подобни типове, до подуване и посиняване. после кофа вода и пак бой,много бой и още бой
25
5
 
13
 
! Отговори
Black Death преди 8 години
Решил е да се направи на мъж, заради гаджето в колата. Ама и на ония деамата къде им е акъла. Трябвало е да му смъкнат гащите и да го нашамарят по ***, та да му държи влажно за по дълго време. Така хем щеше да получи урок до живот хем щеше да е жив. Наистина жалко, че липсата на търпение и зрялост е довела до това нещастие.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да очакваме ли скоро гражданска война?
23
7
 
5
 
! Отговори
Айде ,сега... преди 8 години
ЯВНО, ДА СЕ ПРОТЕСТИРА ------ВЕЧЕ МНОГО Е МОДЕРНО И ....ПРЕСТИЖНО.... !!!/...а и добре платено.../