Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков

Няма незасегнати хора от него, жалват се в селото
Обновена: 2 мар 2016 17:04 | 24 яну 2016 10:37, Красимир Ангелов
103
Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков
Ценко Чоков. Кадри: YouTube

Въпреки студът и минусовите температури, хората във врачанското село Галиче излязоха на протест в неделната утрин.

Още по темата
Протестиращите обявиха, че са жертви на действията на скандалния кмет на селото Ценко Чоков и синовете му и това ги е накарало да излязат на улицата, съобщава bTV.

Радослав Илиев е един от последните, бити от сина на Ценко Чоков. Той каза пред камерата, че протестира срещу цялото семейство. Хората се обърнаха към премиера с искане за помощ.

"Искаме Ценко Чоков и сина му да изчезнат от Галиче. Няма незасегнати хора от него", каза друг от протестиращите. Трети човек разказа, че е бит и пален от Ценко Чоков и сина му, посочил ги е в съдебна зала, но в крайна сметка е посочено,  че извършителят е неизвестен.

Хората посочиха, че ги е страх, затова са търпели досега и искат някой да им помогне. По думите им помощ от полицията в Бяла Слатина няма, дори напротив – от там ги натискат да си оттеглят жалбите и сигналите.

Паралелно с протеста се проведе и контрапротест в подкрепа на Ценко Чоков. Част от привържениците му го определиха като по-добър кмет дори от Йорданка Фандъкова. Причината – столичният кмет само режел лентички, а Ценко Чоков обработвал сам 20 000 земя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
33
 
! Отговори
земеделец преди 8 години
Този най-вероятно насила е арендовал няколко хиляди декара и то за да цоца субсидии.Толкова *** ми се вижда, че надали е засадил и едно коренче/зърно някога.
27
11
 
22
 
! Отговори
Б.Б. преди 8 години
Това е един достоен Гербаджия!
26
2
 
34
 
! Отговори
вейдър преди 8 години
Кой е този на снимката...Кмет ли е ? Бухалка ли е?А бе хора съберете се им му направете мечка и да го няма това *** на прехода.Страдате а търпите ???Измитайте го от селото .Силата е във вас!
25
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави впечатление че почти на всички постове има по 2 бр минуси.Това са хилавите му синчета от мобилните телефони. Селските бабаитчетата
24
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето , което се оплака снощи по новините каза , че е взел 40 лв. да гласува за Ценко Чоков . Е сега какво искате . Ходихте на море без пари , ядохте и пихте без пари и гласувахте за Ценко. При това положение кой е по *** , Чоков или вие другари гласоподаватели . Страх ги било , ами от страх ли ядохте и пихте без пари . *** човек и вързано куче го хапе .
23
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от крепостни селяни в тази държава!. АМАН БЕЕЕ! Вместо да се жалват селяните от врачанско да хванат сина на кмета и да го спукат от бой. Събират се прерд общината и я щурмуват. Този крепостен манталитет на българина направо ме побърква. ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАРЕД. Някакви си самозабравили гамени се правят на крале. Бой, докато не си подвият опашките, защото тези крете.ноп.*** от друго не разбират. Жалва ли се били. Нещастна нация. Нещастна, проста и мизерна!
22
3
 
28
 
! Отговори
Ханку Брат преди 8 години
Чонко, туй нормален сенжир ли е бре гpозник, он иде на верига от булдозер. Дека си видел тека да се кметува. Айдук си, ем ***, ем нахален айдук!
21
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бас държа, че тези, които протестират срещу Чоков, са предимно или изцяло от едно вече мнозинство на леко мургавеещите се. То и затова големите медии публикуват само такива статии. Трябва да се поддържа и окуражава бъдещия електорат.
20
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато четеш и слушаш за Ценко Чоков - мисли за Бойко Борисов!
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще повторя ,ще потретя ,ако трябва 100 пъти ще кажа ,че няма 20000 дка земя нито под аренда ,нито собствена, който не ми вярва да ми даде е-мейл, ще му предоставя всички необходими документи и доказателства които да го убедят ,че Чоков обработва 4000 дка наета и малко собствена земя !!!!!
18
4
 
12
 
! Отговори
случаен преди 8 години
'...20000 земя." Какво 20000...? Леле, много сте неадекватни в тоя сайт, аз само заради това ви чета статиите...!
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1/3 ot sveta oshte spi kato bebence sas smenen pampers
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какъв е тоя ***.
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А да забравих да добавя за 2014 е получил 86000 лв субсидии за 2015 предстоят предполагам там сумата ще е 120-30 хил за годината ,заради някои нови правила и заради увеличението на декарите му с 20ина % :D
14
3
 
38
 
! Отговори
Хахаха преди 8 години
На тоя му личи, че е в постоянни схеми и контакти с *** от подземният свят.Човек трябва да е бая кьорав за да не го прозре!
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са 20000 и не му е собствена ,работя в поземлената комисия в Бяла слатина ,4000 декара наета земя обработва ,която при нормални условия може да му носи 100-150 хиляди годишно :D
12
4
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Ти изобщо имаш ли напредстава какви пари падат от 20000 декара обработваема земя?. А се получават и евросубсидий за декар. Вземи се информирай е после пиши .
11
4
 
14
 
! Отговори
видими резултати преди 8 години
Местния дерибей издигнат от листата на ДПС нали се досещате ,че за тях гласуват подопечните на БХК ,а сега реват че ги е страх ха-ха.
10
2
 
30
 
! Отговори
да преди 8 години
Селендуринът е лика прилика на управлението
9
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чоко Ценков-forever.