Синът на Ценко Чоков пак преби човек, пак без причина

Полицаи пазят пострадалия мъж дори и в болницата
13 яну 2016 10:44,
87
Синът на Ценко Чоков пак преби човек, пак без причина
Снимка: BTV

Пореден случай на побой с участието на сина на скандалния кмет на село Галиче Ценко Чоков, Мартин Чоков.

19-годишният студент Радослав Илиев се прибрал преди няколко дни в родното си село след поредния изпит. Твърди, че кметският син Мартин му се нахвърлил без видима причина на улицата.

"Спира срещу мен, на майка ме псува, мангал ми вика, слиза от колата, аз го питам защо го прави това, той въобще не ми отговори и ме удари. Качи се в колата и каза, че другият път ще бъде повече", обясни момчето пред bTV.

След удар с юмрук в лицето младежът, който се възстановява след две операции на главата, пада на земята. Приятел го транспортира до врачанската болница, където е настанен с мозъчно сътресение. Пред стаята го пази полиция.

Илиев казва, че ако беше постъпил в болницата в Бяла Слатина, кметският син Мартин Чоков е щял да отиде да го заплашва.

Късно снощи младежът подписва декларация, че отказва до остане в болницата. Заедно с него оттам си тръгват и полицаите, които го пазели. "Колкото и да ме пазят, не искам да оставам сам, защото ме е страх$, казва той.

Младежът заяви обаче, че ще настоява полиция да охранява дома му, "защото ме е страх за къщата ми и за живота на моите родители", каза Илиев.

В края на декември кметският син Мартин отново бе замесен в побой в заведение в Бяла Слатина, но пребитият се отрече от показанията си, а случайно или не видеокамерите от мястото на инцидента се оказаха извън строя във въпросната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
4
 
3
 
! Отговори
БГ преди 8 години
Не съм симпатизант нито на Волен, нито на АТАКА, но започвам да се убеждавам, че ни трябва крайно-десен лидер. С тая пасмина и с тези престъпници на власт нищо добро не ни чака. Успокоявам се че сме като вулкан, който събира енергия и напрежение и в един хубав момент ще изригне. Надявам се толкова хубаво да изригне, че да потопи в лава цялата гнусна олигархично-мафиотска схема, но все още си мълчим. Явно или хората са адски заблудени и доволни от управлението, че гласуват за ГЕРБ или интереси...
55
1
 
7
 
! Отговори
Уфффффффф преди 8 години
Толкова ли няма кой да пусне един 9 в чутурата на кметското ла--о?
54
2
 
6
 
! Отговори
ivan преди 8 години
TIKVATA DA SI HODI
53
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой хубав ден, синчето просто ще бъде прегазено с кола. Един ще си мълчи, втори ще си мълчи, но няма да е безкрайно, ще срещне някой по-див от него. Той си търси, няма страшно, ще намери.
52
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния абсурд в една абсурдна и умряла вече страна. Как е възможно въобще подобен *** да е кмет? Как е възможно това да съществува в Европа? България вече е една *** и сбирщина от *** и зомбирани овце и техните нагли и престъпни лидери. Жалко са красивата страна която беше. Българите доказахме че не сме народ а пасмина. Ние позволихме това да се случи и сега пребиват децата ни. *** народ,алчен и пълен с предатели. Не заслужавате тази страна,затова ще ви я вземат.
51
0
 
17
 
! Отговори
хо преди 8 години
До АнонименАБСОЛЮТНО Е ТАКА КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ ОБЕДИНИМ ДОРИ И МАЛКО ДА СМЕ НО ГОТОВИ ДА ДАДЕМ ЖИВОТА СИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА ВИДЯТ ТЕЗИ НАГЛИ *** ЧЕ ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИ НЕЩО В ПОМИЙНАТА ЯМА В КОЯТО НИ ДАВЯТ !!!!!!!!
50
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
може би в България трябва да се образува група за унищожаване на гадовете...нещо като хайдушкото движение....за да отмъстят за погубените животи от мафиоти,политици,съдии,гамени и всякаква друга *** от най-ниското до най-високото ниво....
49
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво се случва в тази държава след 89-та година? За мен това е държава с ниво на развитие от времето на каубойските филми от дивия запад.
48
0
 
9
 
! Отговори
Чоко-Боко преди 8 години
До до 48Не си прав! има много добри хора от провинцията. Все едно да ми кажеш, че от София и другите големи градове са само добри.
47
0
 
22
 
! Отговори
Кало шлифера преди 8 години
Това синче си е тумбак отвсякъде.
46
4
 
16
 
! Отговори
до 48 преди 8 години
Ама вие в Перник сте същите диви ***, изтървани от гората! По малките градове и села из България всеки е велик и иска уважение и поклонение за да си задоволи жалката комплексарщина! Ако ли не налита на бой. Това е България. И като се съберат като псевдостуденти в София, тогава резултатът е Студентски град! Жалка и проста нация! За това и нормалните избягаха. Просто им писна от диваци!
45
1
 
5
 
! Отговори
До чекист преди 8 години
Вместо Чеки джия
44
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Радвайте се на каймака на България. Това е новият елит!
43
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По принцип ромите са злопаметни и отмъстителни.Въпрос на време е тия хулигани да изядат брадвата.Друг въпрос е дали битият не е някакъв *** дето няма подкрепа и от своите.Без роднини и прочие.Иначе Мешерето вземе ли решение -край!
42
2
 
33
 
! Отговори
Чоко-Боко преди 8 години
Няма ли кой да ги очисти тия Чокови. Те такива само това ги оправя като вземат да се понасират.
41
0
 
9
 
! Отговори
Студент преди 8 години
В града дето е студент, ще си помисли, че пак си е на село и ще стане голям сакатлък! Въпрос на време е!
40
1
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Феодализъм, а МВР, прокуратура, съд, обслужващи го институции.
39
3
 
41
 
! Отговори
българка преди 8 години
Щом бащата е кмет,смятайте в каква д-ва живеем.Стига да искат могат да го хванат за злоупотреби,заплахи и пр.,ама не искат,защото по веригата всички са добре "задоволени".Но при управлението на мутрите друго не може да се очаква.Иначе институции колкото искаш-папкат и слушкат,ходят на "обучения" по далечни д-ви,отчитат стабилност и просперитет.
38
15
 
11
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Дайте да си поговорим за Путин и да посмятаме парите на Газпром. Голямата работа кой кого пребил в България...
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 20оффф аман от такива патриоти,*** ти бе ,ама няма щото за там се иска работа и мноооого много неволи и лишения и сълзи и тъги,тука ти е лесно,минимална ама си спиш на твоето легло,лук и ляб ядеш ама ядеш,много говорите,че лесно било емигрант да си,аман от такива като тебе