Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
9
 
4
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Охооо колко минуси нацъкали, цъкайте платени писачи служите на гей-либерално-атеистични култове. Национал-предателите на сал и депортация към страната на която служат през океана.
144
5
 
24
 
! Отговори
Lan преди 8 години
180Прав си, че имаме нужда от армия, но не се притеснявай за твоето поколение! И българските опълченци са били селяни, но това не им е попречило да се бият като лъвове. Духът е важен, него трябва да поддържаме.
143
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах репортажа ,останах с впечатление ,че Динко се изживява като руски граничар.
142
15
 
24
 
! Отговори
Койчо преди 8 години
Що не каже Динко колко си искарва от нелегалните , пребива нешастниците и им обира парите, този ще го съдят в европа като сръбските националисти!!
141
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"И след време ще ни избият като кучета!"Това е истината. Нахлуват бойни отряди - агресивни("той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде.").Тези политици слепи ли са? Защо не ги връщат веднага?Призовавам: Да поискаме референдум за бежанците! Искаме ли ги в България или не? Искаме ли ограда по границите с Турция и Гърция или не?
140
11
 
28
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
Чудесно е , че има още смели българи като Динко! И се надявам , че са повече от тия с промитите от *** "ценности" мозъци.
139
10
 
39
 
! Отговори
bg преди 8 години
Какво защитавате тези талибани-живял съм в Лондон и местните са вдигнали ръце от такива-след време започват да искат джамии и да правят поразии.Динко е поне мъжкар а не псевдо-евро-гей-либералТези ще налазят жените и децата ви след време ако не знаетеВижте как реагират-Полша,УнгариярЧехия,Словакия
138
11
 
45
 
! Отговори
Майк преди 8 години
Мачкаййййййй Динко, гони ги с джипката докато ги пипнеш! Така се прави, хубаво е да чуеш някоя свежа новина където хората се оправят както те си знаят с диваците!
137
9
 
22
 
! Отговори
Див Селянин преди 8 години
Ям, пия и съ бия!
136
4
 
33
 
! Отговори
бг преди 8 години
До Де ГолЗащо да се прати в затвора? Този индивид върши работата на заспалата полиция,така че не ме интересува колко ланеца има по врата си и как говори,а постъпката му е наистина смела.Задържал е нелегално влезли бежанци,които никой не знае какви са!-влзли на чужда територия.За мен този човек е храбър щом защитава българската ни територия е храбър българин! То върши работата на гранични и полиция даже с риск за живота си,така че какво значение има диалекта му и каква пречка е това за човек?
135
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bravo, Dinko! Az shte ti davam po 50 lv. za vsiaka takava kratuna
134
10
 
37
 
! Отговори
селчо преди 8 години
Умен,***,с ланец или не,пича хваща хора пресичащи границата незаконно!Баста!
133
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЛораE ti kato 4ete6 kvo razbra???Tva nee kato onova deto se pravi s par4e meso i usta.
132
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da na mrasnite jurnalisti plateni ot razni kragove neim xaresvat komentarite na xorata ot parvo lice..neiskat istinata da se znae ot xorata..e dobre 4e ima F.B kadeto vseki ima pravo da kaje kakvvo misli bez da go redaktira nqkakav psevdo agministrator.Jelaq vi uspex vav sme6niqt vi cenzuriran psevdo-novinarski sait.:))
131
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като бягат от война да минат през КПП, никой няма да ги върне. Какви са тези дивашки нарушения на границата? Трябва да се арестуват като престъпници!Браво на човека, че защитава България!
130
3
 
6
 
! Отговори
Лора преди 8 години
До Анонимен 165Ами не ги пускат в саудитска, арабия, Дубай и т.н Иначе биха отишли. Ако четеш мало повече за световната политика ще разбереш и защо се случва това
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БългаринБи ли, моля, обяснил какво имаш предвид под "содомски" ценности? Ей така, некъф пример да дадеш за такава ценност.И също, ако ти е възможно, да кажеш по-конкретно как точно коментарите, осъждащи този ***, защитават тези ценности.Благодаря предварително
128
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВасилевA 6to bqgat kam zapadna evropa,liglio??Da idat v sauditska arabiq,dubai,emirstvata,katar..kakvo tarsqt na zapad??Da ti kaja li?Ne nqma da ti kazvam...glupavi ste i naivni,ako si mislite 4e i vas 6te vi podmine.
127
9
 
6
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Охохо колко платени писачи виждам... как защитават содомските ценности за парички...Платен сайт платени писачи - агенти и национал-предатели...черен печат или въжето за вас....
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименAbe kravar ili ne e orav 4oveka...a i ako govorim za ov4ari kak govori premiera??sigurno kato nobelov laureat.