Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
8
 
! Отговори
А.М преди 8 години
Dnes.bg нещо не ви допадна в коментара ми ли? Триете това което не ви е изгодно така ли? Типично за Българските медии и журналисти, мишки!
124
31
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що за саморазправа,що за свинщина.Долно,грозно и нечовешко.Какъв герой.Исполин с липса на мисловна дейност.Прототип на едноокия циклоп от митологията.
123
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хабурайба и ямболския ти бек нещастен!
122
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този има 2 убийства
121
1
 
10
 
! Отговори
Spacer преди 8 години
Бат Гергиее, задушаам саа!
120
16
 
13
 
! Отговори
Истина преди 8 години
Всеки да си сложи във фейсбука си ."Аз не съм Динко от Ямбол", и" Аз не съм Хекимян"
119
24
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко от Ямбол говори български като кравар-офчар , дали не е Българизиран ром от Ямбол
118
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МирославОт каква война бягат чак в България? И защо не отидат на КПП да искат убежище, а минават нелегално? Тоя момък не съм го гледал и не ме вълнува, тревожи ме, че политиците нехаят,а държавата ни е разграден двор!
117
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета коментарите на демократите русофоби туркофили и ...жал ме е за вас *** нещастни!
116
36
 
21
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Найстина България си отива с такива герой - срам е е че съм българин. Боже пази България от такива Динковци! Къде е прокуратурата??
115
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
> Аз знам английски перфектноАхахахахха, стига бе. Като го слушам как говори във видеото и с този ланец на врата направо повярвах. Поредната Ентелегента мутра.
114
34
 
17
 
! Отговори
Де Гол преди 8 години
Аз се чудя къде е прокуратурата , този индивид трябва да се прати дирекно в затвора, как е възможно да има толкова прости хора, та тие имигранти са минали толкова граници и толкова път са били , за да попаднат на тоя български ***, този ги пребива и ги ограбва, как ще яде хляб от тези пари, та тия хора бягат от най страшното -- ВОЙНАТА , този знаели какво е война . Този знаели колко българи има по света , ако се отнасяха с него така, как мислите!!!!
113
1
 
18
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Тези хора бягат от война, добре съгласен съм, но войната е от няколко години, защо сега последната година и половина да речем се оформи такава вълна? Защото Турция ги пуска на огромни групи! За сега измъкна 3 милиарда ? от нас, а за напред? Нямам нищо против бежанците като хора, но тези които ги прекарват до Европа за пари, им обещават светло бъдеще с лежане вкъщи и цокане на социалите дали тук, дали в Германия, Франция и т.н. Аз мързеливи хора и такива дето чакат да ги нахраним не искам!
112
7
 
22
 
! Отговори
в Тунджа няма акули преди 8 години
Истината е, че Динко от Джамбол лови не само по 20 човека наведнъж с голи ръце! По същия начин той лови едновременно и по 5 мечки-стръвници. Паралелно с мечките лови с голи ръце и по пет-шест акули. (Само някой да посмее да каже, че в Тунджа няма акули!) С голи ръце, в четири посоки едновременно лови и диви зайци. Зайците са на по 5 километра един от друг. Лови и мухи, но това вече е друга тема.
111
9
 
16
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
БРАВО ДИНКО !Баща ми също е от Ямбол, корав Тракиец беше. Трябват ни такива като тебе и в Германия.Като чета по-долу някои социал-романтични коментари на наивници, направо ми се повдига...
110
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
''Мама на Динко думаше,Динеле сине прибирам се..А Динко тенджерата погледна на половина пълна или празна е..''следва припев
109
7
 
12
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Наистина както отбеляза някой прилича на селски тарикат. Аз на човек с ланец много вяра не мога да имам. А за всички които медала има само една страна халал да им е вярата.
108
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ забавя, но не забравя. Който няма съчувствие към беззащитни жени и деца, тежък ще му е ланеца.
107
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво мен!Само така,дано да имаш и последователи!
106
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименАми тя и майка му е мигрантка в Англия.-------------Е, Англия е цивилизована държава, там не ги гонят с АТВ-та.Само мият тоалетните.