Затворник в отпуск убил възрастен мъж край Айтос

Той имал присъди за грабежи и изнасилване
Обновена: 12 мар 2016 18:51 | 12 мар 2016 15:33, Веселина Йорданова
37
Затворник в отпуск убил възрастен мъж край Айтос
Снимка: архив, БулФото

Затворник в отпуск е убил възрастен мъж край Айтос. Това съобщиха старши комисар Калоян Калоянов, директор на ОД на МВР-Бургас, и Калина Чапкънова, административен ръководител на Бургаската окръжна прокуратура.

Жертвата е на 75 години от руенското село Люляково. Мъжът е изчезнал на 9 март. Сигнал за това, че го няма, е подаден на 10 март в полицията в Руен.

При издирването по пътя Айтос-Провадия в гориста местност вчера е открита колата на възрастния човек; на около 500 метра от нея - и тялото му, предаде БТА.

Вероятно смъртта е причинена от удари по главата. Може би с камък, каза прокурор Чапкънова. Това обаче ще се изясни при съдебно-медицинската експертиза.

Комисар Калоянов добави, че тялото е открито около 16.00 ч., а соченият за извършител е заловен около 19.30 ч. в град Дългопол със съдействието на ОД на МВР-Варна.

В момента се намира в Бургас. Името му е Ремзи Мустафа и е на 46 години. Той изтърпява наказание във Варненския затвор и е бил пуснат в отпуск от 9 до 14 март. Има и предишни присъди, сред които за грабежи и изнасилване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Айтосубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Младен преди 8 години
През комунизма, който убие някой изтърпява най-малко 20 години лишаване от свобода. Сега споразумения и т.н. излизат след 9 години най-много. Не трябва да има споразумения за тежки престъпления.Ще продължават да убиват много ясно.
21
0
 
2
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Как се казва -" убиец" му е името !? Хората, които всеки ден имат работа с такива човешки екземпляри / насилници, мошеници, крадци , убийци и прочие/, прекрасно знаят, че те не трябва да напускат килията, освен за труд - труд каторжен, наложен с камшик и тояга !! Каква идиощина, моля Ви се -" убиец в отпуск " ? Колко мозък трябва за това тълкование и поведение - да пуснеш убиец на свобода, хей така- да се поразходи ? Жалко за човека - можел е още да се порадва на белия свят !!
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокоэ сега от ГЕРБ ще увеличат полицията и всеки затворник в отпуск ще е с придружител полицай ! Ха ха ха
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мустафа мустафа не си ти лудия които ядеш баницата а тези които ти я дават !
18
0
 
8
 
! Отговори
Говедо преди 8 години
Референдум за излизане от *ят *** съюз и ВРЪШАНЕ НА превенцията на закона с приемане отново на СМЪРТНА ПРИСЪДА!!!!!!!!Стига толерстия !!!
17
0
 
12
 
! Отговори
4567 преди 8 години
До ЗнамНе, не "директорът на затвора - ВЪН", "ВЪТРЕ директорът на затвора!В случая той е съучастник.
16
0
 
15
 
! Отговори
ЗЗД преди 8 години
Шефът на затвора да ги замества в килията, когато ги пуска в отпуск. Направят ли нещо, та да си остане. Жалко за възрастния човек. Съболезнования на близките му.
15
0
 
19
 
! Отговори
кръстоносец преди 8 години
Затворник в отпуск????Ами айде пускайте и животните от зоопарка. И те имат нужда от разнообразие.С годините все повече се убеждавам, че живея в идиотия!
14
2
 
11
 
! Отговори
umnik преди 8 години
Za toq samo trepane i plitko zaravqne,nikakav zatvor samo da go hrantutqt bezplatno tam!
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснат на 9-ти март и убива на 9-ти март/тази година/! Не си губи времето обсебеното чудовище в човешки вид! Такива има не само в затворите , а навсякъде ! Затова всеки ден има убити , пребити , ограбвани , "изчезнали", "СЛЕДЕНИ ПОСТОЯННО , КАКТО И ПРЕСЛЕДВАНИ"! Продължавайте да РЕКЛАМИРАТЕ ВЕЩИЦИ/вещери/ И ЛЪЖЕПРОРОЦИ ПО ВСИЧКИ МЕДИИ И СРЕДСТВА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ , ИЗПОЛЗВАЩИ РАЗЛИЧНИ ИМЕНА , И "НЕ ВЪВЕЖДАЙТЕ ИЗУЧАВАНЕ НА НАШАТА РЕЛИГИЯ В УЩЕ" РЕЗУЛТАТЪТ Е УНИЩОЖЕНИЕ НА НАРОДА НИ ! АМИН !
12
0
 
18
 
! Отговори
Слави преди 8 години
Добър вечер. Спите ли?!....
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еми не си е изпълнил норматива човека!как ще седи на една маса с други бандюги и ще се черви че има само кражби и побои -дилетант...друго си е да се похвалиш с някое и друго убийство-веднага ставаш важна особа.
10
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама какъв отпуск, те да не са на работа?! Тая глупост кога ще я махнат?
9
0
 
13
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Фирм а ZUBLIN ще го изкопае за две години тоя тунел, ако има кой да даде парите. За такива, шахта право надолу. Да се мъчат да намерят подобни на себе си.
8
0
 
59
 
! Отговори
Знам преди 8 години
за отпуски на затворници,които са на лек режим и не са доказани рецидивисти.Да се пускат в отпуск обаче изверги лежали предишни присъди за престъпления с/у личността е меко казано идиотщина!Директора на затвора-вън!
7
1
 
29
 
! Отговори
втора поправка преди 8 години
В България както в САЩ трябва да се въведе втората поправка и да се разреши на народа да носи оръжие и да се отбранява. Ето една атлантическа ценност която е добра. Защо не се приеме, нали се стремим да бъдем като в ЕС и НАТО или можеби не?
6
0
 
32
 
! Отговори
Марин преди 8 години
Значи ако остана без квартира трябва просто да извърша въоръжен грабеж, може би и убийство и осигурено жилище и ядене, когато искам си излизам.
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ako имаше смъртна присъда в България всичко щеше да е супер.Тоя щяха да го застрелят или обесят и всичко щеше да бъде наред.А сега какво?Ще го хванат и след няколко месеца ще го пуснат в отпуск.Колко им е отпуската на тия 1 месец? Обезщетение плащат ли им ?
4
0
 
61
 
! Отговори
:( преди 8 години
Мало*умна работа - отпуск за затворници??Единственият отпуск на тея трябва да бъде пътят от урановата мина до затвора
3
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пускайте ги в отпуск, защото в затвора от толкова лежане се уморяват.