Пак насилие в училище: Майка удари учителка

Педагожката прибрала хилката и топката за тенис на момчето
16 мар 2016 12:07,
90
Пак насилие в училище: Майка удари учителка
Снимка: Reuters, архив

Майка удари учителката на сина си в училище в Разград, след като преподавателката временно прибрала хилката и топката за тенис на момчето.

57-годишната Шехризаде Хасанова отишла в училището и влязла в остър спор с педагожката. Тя обяснила, че ученикът се опитвал да я уцели с топката и по тази причина взела хилката. Казала му, че ще я върне на някой от родителите му.

Ядосаната майка обаче се нахвърлила върху учителката с обиди, след което я ударила в лицето пред смаяните погледи на колегите и учениците ѝ.

Пострадалата подала сигнал в полицията за инцидента, а Районната прокуратура в Разград е започнала бързо производство срещу Хасанова. Тя е обвинена в причиняване на лека телесна повреда.

Припомняме ви, че в средата на февруари баща нахлу в Националното училище по изкуствата "Панайот Пипков" в Плевен и удари ученик със стол в гърба.

До инцидента се стигна, след като двама ученици си разменили обидни реплики и се сбили. Едното момче, което е в 8-ми клас, се обадило на баща си и му разказало, че е пострадало.

Предизвикан от това бащата - Милен Антов решава да потърси сметка за нанесените травматични увреждания на сина си и нахлува в училището по време на междучасието.

След като родителят пристигнал, синът му отворил аварийния вход на училището, за да влезе. Мъжът влиза в стая, оборудвана като ателие. Там намира детето, което се е било със сина му и още един техен съученик.

Бащата бил ядосан, взел стол и ударил един от учениците в гърба. Там бил и друг ученик, затова бащата преди да разбере кой е виновен за спречкването, ударил и него - нанесъл му удар в лицето.

Бащата е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство.

След нападението над момчетата бащата-побойник напусна Плевен и бе обявен за общодържавно издирване, по-късно се предаде.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: майкаучителкаРазград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 35 - лъжа и измама - на първо място по убйства в света са САЩ, къдетго има най-много лично оръжиеу на глава от наеселението. Русия са в десетката, но чак на първо чмясот не са.
45
1
 
25
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
3 години в сливенския с репортаж по всички телевизии и да видим дали ще има други случаи !
44
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди в училище имаше ред и дисциплина , защото родителите показваха своето уважение към учителя и възпитаваха децата си.Сега за всичко е виновен учителят.Той няма никакви права -дори да направи забележка на ученика,който пречи в часа,защото после пак той ще излезе виновен и може да изяде някой шамар.А учениците правят каквото си искат,защото знаят,че са недосегаеми и техните родители са винаги насреща,че каквато и да е ситуацията, "виновен" е учителя.Семейното възпитани липсва на мн.деца.
43
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любопитно ми е тази 57 годишна "Шехерезада" какво образование има, дали изобщо е ходила на училище или е въртяла"елегантни" кючеци когато е било времето за това.
42
0
 
26
 
! Отговори
азтук преди 8 години
Трябва да се върне възпитателния процес с пръчката и шамарите.Защо не съм даскал ехххх.Сега мамини пикли и пиклювци само.Чакат няко да им повиши тон и званят на мама.Иначе са много нахакани ама след един шамар -мамоо бият ме помощ.И мам тича - така ли се възпитават днешните деца- *** чупи ,руши ,псувай а мама после ще долети.Иначе в вкъщи са мноо примерни.
41
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И понеже онзи ден имаше недоволни майки, заради коментарите за детските колички в някакъв магазин- това сте вие след няколко години: нахални, нагли, неспособни да спазват елементарни правила. Честито!
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селяндурщината избива навсякъде.
39
7
 
22
 
! Отговори
Бивш учител преди 8 години
Колеги, отказвайте се докато е време,казвим го съвсем сериозно!!! Нещата в държавата загрубяват с всеки изминал ден. Дано не се стигне до по тежки инциденти, въпрос на време е! За тези мизерни пари които ви дават, не си струва, идете и работете другаде,най добре в Германия,Италия...дори да е слабоквалифицирана работа ,заплащането ви е 1200-1300? Не бъдете страхливи, защото болестите идват от притеснения и тормоз!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 37По-зле е, даже и знамена си нямаме
37
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Де са от БХК сега да обяснят как Шехерезада не била виновна и учителката била расистка, че прибрала на *** й играчките, да не се разсейва в клас?
36
1
 
4
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
До АнонименИли повтаря вече 20 год. Щото като следам мозъка му е толкова
35
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки родител ударил учител трябва да положи шест месеца обществено полезен труд ( като чисти училището) с табела на гърба си- АЗ МРАЗЯ ОБРАЗОВАНИЕТО.
34
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
не се възмущавайте,а отивайте да бачкате че да има за социални помощи на тъмнокожите.на следващите избори пак гласувайте за сегашните ,които им раздават вашите пари.продължавайте да търсите косури на патриотите...
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
57-годишната Шехризаде Хасанова??????? МАЙКА ??????????????????Сина и е предполагам поне на 45 години ... или е е поне 20-тия
32
1
 
10
 
! Отговори
АМАН преди 8 години
какво стана с Бащата дето преби децата... на свобода ли е ????Защо повече нище не казаха
31
1
 
24
 
! Отговори
Хах преди 8 години
Не трябва да се обвинява само в лека телесна повреда , а трябва също още 10000 глоба за особено нагли и арогантни действия. Да видим тоя trash дали ще пробва да посяга друг път !
30
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приключихме като държава, приключихме и като общество. Ние сме нещо като племена със знамена
29
2
 
30
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 8 години
Все повече се чудя на наивността и унижението на учителите, които не се отказват от тази благодордна професия. Учителите трябва да бъдат с повече права и под специална закрила от закона. Всеки посегнал да бъде наказаван по утежняващи вината обстоятелства. Малолетните - веднага изхвърляни от училището и в изправително заведение. Заплатите им трябва да бъдат индексирани 2 пъти в годината, като минималната учителска да е поне средната за страната по НСИ примерно.
28
2
 
6
 
! Отговори
SyS преди 8 години
До Крали МаркоО, има и много неграмотни като теб, които пишат ли, пишат глупост след глупост.
27
3
 
26
 
! Отговори
1234 преди 8 години
Едно време родителите спукваха децата си от бой ако правеха бели и имаха ниски знания и успех а сега учениците и родителите им бият учителите защото искат от учениците да спазват минимална дисциплина и ред в час.Те учителите отдавна са се и отказали да "наливат "знания в празните кратуни на учениците...Както се вика то да е буй да му го натъпчиш,но акъл с тъпкане не тава!