Биячът Ангел Калеев от Овчеполци вече е в ареста

Бил приятел на кмета, а той се сърдил, че ромите не гласували
Обновена: 18 апр 2016 13:04 | 18 апр 2016 12:44,
47
Биячът Ангел Калеев от Овчеполци вече е в ареста
Ангел. Снимка: BTV

Полицията в Пазарджик е арестувала 24-годишния Ангел Калеев, който би непълнолетния ром Митко в село Овчеполци и засне гаврата с мобилния си телефон.

Още по темата

След като вчера бе обявен за издирване, днес мъжът е намерен в село Черногорово и приведен в ареста, съобщи bTV.

Междувременно, бившият кмет на Овчеполци заяви, че биячът е от обкръжението на сегашния, който на свой ред има зъб на ромите, защото не са гласували за него.

По-рано днес Калеев беше категоричен, че не чувства вина след боя над Митко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
32
 
! Отговори
Krom преди 8 години
Кой рече, че не работела полицията? Сега очакваме до утре всички ромски биткаджии, изнасилвачи и грабители по селата прибрани и подготвени за следствени действия. А? А дано, ама надали. Апропо, четирите мили ромчета от Люлин, дали вече не са пребили друг старец?
24
0
 
32
 
! Отговори
до Един българин преди 8 години
Аз също имам снимки и нямам нищо против да ти ги пратя където и както кажеш!Ще ти сканирам и военните му документи,чакам предложения!
23
1
 
32
 
! Отговори
до Един българин преди 8 години
Съмнявам се?Мисля,че лъжеш,но ако е вярно толкова по-зле.Предаваш родовата памет,след като прадядо ти се е бил за България!Нека не звучи като хвалба,но моят дядо е един от първите в Царство България пилотирали Messerschmit Bf 109G-2,и никога не бих си и помислил да взема страна срещу българин!
22
2
 
44
 
! Отговори
тъпомер преди 8 години
Наш Ангелчо голем балък баце, що му трябваше да снима и да качва във фейсбука. Млати си кротко, тихо и превантивно и не се хвали щот от БХК само туй чакат.
21
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ромчето изглеждаше добро момче. И какво като е ром...нима не сме всички равни пред Господ?!
20
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това че е арестуван веднага Ангел доказва кого обслужва държавата.Веднага арестуваха Перата,веднага арестуват Ангел, но ромите които ограбват,бият и убиват нашите родители по селата с по 20-30 престъпления на свобода.На кого е това правителство? това ли е демокрацията?
19
7
 
38
 
! Отговори
до Един българин преди 8 години
Защо си с такъв ник,нещо не ми се вярва да си българин?
18
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
глупаво...да хване някой престъпник в крачка, да бие!!! :/
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не гласували в Овчеполци,да не би да са пък ходили до полето.
16
3
 
36
 
! Отговори
асс преди 8 години
нещо в цялата тая история звучи нелепо
15
6
 
51
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Е, ми ще се занимава държавата с тоя случай, защо не? Нормално ли е тоя да снима как унижава и бие 5 години по-малък от него ром за нищо и никакво? И нормално ли е да гледаме това по телевизията? Като е толкова смел тоя що не дойде да направи това във факултета в София? Има си и роми, дето са си нагли престъпници, ама така да се бие невинен и беззащитен... не ми харесва никак. Ако на някой му харесва, значи сме съвсем оскотели вече!
14
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо собственикът на Локо ПД, който причини зверска катастрофа на магистралата и осакати хора не е арестуван. Защо се залавят все с дребните, а "големите" дерибействат?
13
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е финансиран от кмета , кмета пък е финансиран от ЦРУ , ромите също се финансират от ЦРУ да бъдат нагли , да носят бурки.. И кой печели - окупатора САЩ..
12
2
 
36
 
! Отговори
Ф преди 8 години
ес ПРОСТО ПЕЕ ОДАТА НА ГЛУПОСТТА.
11
5
 
34
 
! Отговори
Оня преди 8 години
До Анонимен 10Съгласен съм .. ама то с краварчета се започва... ако всеки започне да решава кой е равен и кой не? Билетчето ще ни се стори безплатно. Важното е да се надъхват атакистко-турските електорати ;) те от плюене в устите се хранят все пак ...
10
5
 
61
 
! Отговори
офф преди 8 години
Едно ощамарено "ромче" е голяма работа а "ромите" като се гаврят с възрастните хора по селата не е важно!?!?
9
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е айде цялата държава сега да почне да се занимава с този случай ,също както онзи със свинските опашки на който дори продължение са пуснали ...скоро и римейк може да се очаква ,а през това време никой не се интересува с колко е обеднял спрямо миналата година ,с колко са му повишили цената на услугите -справка градския транспорт в София ...не по важно е да седим по цял ден и да гледаме клипчета и да плачем за потъпканите права на едно краварче или на група незаконни емигранти!!!!!!!!!
8
2
 
45
 
! Отговори
избирател преди 8 години
Сакън да не вземеш там да споделиш пред другите низши,за какво са те арестували.За твое добро ти го казвам.Там не е мегдана у ваше село и ония низшите не са съседа Митко.
7
1
 
35
 
! Отговори
Оня преди 8 години
До геня охранителВнимавай, че да не реши че и с теб не е равен... макар че сте подобно прости.
6
2
 
38
 
! Отговори
за 5 преди 8 години
Отдавна няма леви и десни има едни жадни за власт олигарси дори да се появят наченки на опозиция то толерантния фашистки САЩ налага ''демокрацията'' като правилния избор . Всичко останало е дело на ''свободните'' медии.