Красивата майка от бала не глези децата си, учи ги на уважение

Анелия Дамянова не купува скъпи телефони на двамата си сина
2 юни 2016 13:07,
94
Красивата майка от бала не глези децата си, учи ги на уважение
Снимка: Instagram

Снимката на Анелия Дамянова и синът й Кристиян от Велико Търново стана хит в социалните мрежи за броени дни. Тя е негова майка, а той - абитуриент. Освен това Анелия стана дама на бала на сина и го придружи в празничния ден.

Още по темата

Майката разказва, че приела поканата на сина си с чувството на гордост, но и с известно притеснение.

"Това беше изключителен жест на уважение от негова страна, но аз се притеснявах как ще бъде прието това и дали хората няма да го сметнат за мамино синче", споделя Анелия пред "Телеграф"..

Жената признава, че не е от майките, които глезят децата си, като им дават всичко.

"За мен не оценките в училище са важни, защото те могат да се поправят. Важно е уважението на децата към възрастните и към учителите. Децата ми не притежават скъпи телефони и други предмети, нито много пари. Не съм като някои родители, които дават скъпи подаръци на децата си като поощрения или награди", разказва Анелия Дамянова.

Твърди, че не се е подготвяла особено за абитуриентския бал на сина си. А за перфектната си фигура обяснява, че е въпрос на ген, плюс здравословно хранене и спорт.

Освен Кристиян Анелия има още един син, който сега завършва осми клас. Твърди, че никога не се е месила в решенията на децата си.

Кристиян е завършил гимназията по туризъм "Васил Берон", а сега смята да продължи образованието си във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" със същата специалност. Още докато е ученик, той се включва в семейния бизнес на родителите си, а сега смята да продължи едновременно да работи и учи, за да си изкара сам парите за образованието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
22
 
! Отговори
koko преди 7 години
На всички снимки майката е ухилена до ушите а "поканилия я син" гледа гузно. Ай познайте що е така ;) :Р О_о
61
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
А бе,сбъркана работа.Жалко за момчето.
60
3
 
45
 
! Отговори
Хайде преди 7 години
моля ви се,стига вече с тази "красива" майка от бала!Идва ми в повече!Да сменим темата,а...???
59
6
 
27
 
! Отговори
някой преди 7 години
Стига сте оплювали бе ей... ! Ако някой вижда нещо извратено в това, то е огледало на собствената му същност ! Браво на жената за смелостта, и за чудесно поддържания й външен вид ! Аз не бих й дал повече от 30 !
58
1
 
25
 
! Отговори
пак той преди 7 години
хмммм, цензурираха ме, та да си дойдем на думата - M.I.L.F.
57
0
 
20
 
! Отговори
зорко око преди 7 години
Перфектен ***!
56
15
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да поканиш майка си на бала има нещо мноооого сбъркано.Абитуриентите гледат да се откопчат и да го раздават самостоятелно, а льольо води майка си.
55
19
 
31
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Всеки има право да постъпва, както си иска - стига да не нарушава закона ! Но тоя млад човек не е разбрал и няма никога да разбере, че това е негов и на съучениците му празник!! А майка му е една нещастница! Тя не е имала свой такъв тържествен момент в живота си и не го е оценила. За това е решила да *** и тоя на сина си1 Той съученички няма ли ? И най-важното - той няма баща ! Ако има - той е поплювко1 Как може да разреши на сина си такава гавра със съучениците си? Така мисля демократично АЗ
54
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пълен отврат!Майката вероятно ще легне при него и булката му когато той се ожени.Или омъжи, евентуално.Обсебвайки го така, тази може да тласне мекушавото момче към левия бряг.
53
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четейки коментарите, разбирам, че тази жена е намерила търсеното.Не особено умни като станой от ахелой вече точат лиги първосигна..но.
52
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мисля, че това е някакъв евтин PR на майката, понеже има нужда от мъжко внимание.По-лошият вариант е ако е обсебила момчето и не допуска момичета до него.Той сигурно е мекушав и винаги ще се съгласява с нея.Дано да греша, но така ми "звучи"цялата история.Не разбирам защо ни занимавате с тези хора.Майката явно е постигнала целта си, вдигайки медиен шум.Ще намери доста не особено интелигентни еbачи.
51
9
 
29
 
! Отговори
Каручка преди 7 години
Детето що гледа така уплашено???
50
2
 
20
 
! Отговори
Радо преди 7 години
Бурка-ааа! Бурка!Не виждам друг начин някои хора да млъкнат.
49
10
 
47
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Някакви всякакви си въобразяват, че щом видят жена, трябва да я обсъждат като сексуален обект. Ако е привлекателна - как смее да е хубава, навярно е лека или поне глупава. Ако не пасва на представите им за модел - за нищо не ставала, защо се показвала на обществени места.Момчето е поканило майка си, за да я уважи. Прекрасна постъпка.
48
20
 
20
 
! Отговори
макияж преди 7 години
не само, че прилича на ромка, ами си е баш такава.
47
5
 
27
 
! Отговори
Стършел преди 7 години
До пчелаКато е преживяване отредено само за абитуриенти балът, да си купят дрехите сами, да си платят сами кувертите, да си наемат сами коли или да ходят пеша и пр. Нямам против.
46
2
 
24
 
! Отговори
Грим преди 7 години
До Анонимен 59Относно, че приличала на ромка.Най-обикновен фон дьо тен.
45
17
 
41
 
! Отговори
135 преди 7 години
Тази майка един ден ще избута булката от мястото до сина й, та тя да се снима, нея да я видят колко е млада и хубава. И не от лошо сърце, а от глупост и суета! На много хора, пусто да остане, суетата лоша шега е изигравала.
44
0
 
21
 
! Отговори
Преписвач преди 7 години
До Проучватель:И аз видях ...Екстра е *** -ката.
43
2
 
19
 
! Отговори
Само преди 7 години
Само че на снимката изглежда по млада от колкото всъщност е.